בוקר אור לכל חברי הפורום הכי חמים

יוכי68

New member
בוקר אור לכל חברי הפורום הכי חמים../images/Emo24.gif

שרשרו לכאן את תכנוני השבת שלכם........רצוי מאוד להוסיף מתכונים....אשתדל ליצור שרשורים טובים על מנת לשומרם במאמרים כדי שתוכלו למצוא מתכונים בקלות יחסית.

MAMI M

New member
מזל טוב ליוכי למינוי הניהול.

מרק פטריות דל קלוריות וטעים טעים.. מרק פטריות. סלסלת פטריות שמפניון , יער, ומה שיש, אפשר גם רק סוג אחד ואפשר גם מקופסה. 1 בצל גדול קצוץ. 3 גזרים גורדים 1/2 שקית שכוכית לבנה (כמו הירוקה) של סנפרוסט 2-3 כפות גדושות מרק פטריות כפית פלפל שחור (למי שאוהב חריף) כפית מלח, יש לטעום תחילה כי אבקת המרק מלוחה. כף שמן, אפשר להוסיף כורכום. אופן ההכנה : לטגן את הבצל, להוסיף את הפטריות הקצוצות לקטן ולאדות, כאשר מתחיל להיות שחום יש להוסיף את שאר המוצרים, להרתיח , לבשל 20 דקות לאחר הרתיחה. טעים מאוד מאוד 6 כוסות מים.

יוכי68

New member
ממי, תודה לך יקירה../images/Emo24.gifהמרק נקרא טעים

מאוד, אני אוהבת פטריות - לא הבנתי מה זה שקית שעועית לבנה כמו הירוקה? אולי תבהירי? תודה לך על המתכון.

MAMI M

New member
פשוט התבלבלתי, התכוונתי לשעועית צהובה של

סנפרוסט, או אחרת. שבוע טוב.

רותי410

New member
יוכי, עכשיו שאת מנהלת, אולי תמצאי זמן

לרכז את כל המתכונים ולמצוא דרך קלה לאתר אותם? אולי מה שפלפל הכין יכול להיות בסיס, אבל זה מצריך עוד ליטוש. ואיפה זה מאמרים?

יוכי68

New member
רותי, תסתכלי על הסרגל למעלה - שם המאמרים

אני רוצה ליצור שרשורים ובהם תמונות ומתכונים + תגובות עפ"י נושאים וכך יוקל עליכם או שנחפש דרך אחרת......מה שחשוב שנקפיד לציין קרדיט ולתת מתכונים מסודרים כך שנוכל לעשות בהם שימוש חוזר......אשמח לכל רעיון ושוב רותי אלפי תודות על החיזוק והפירגון.

רותי410

New member
אין אצלי בסרגל מאמרים. אבל ראיתי את זה בפורום

מתכונים. יכול להיות שלא לכולם יש אותו סרגל? או לא לכל פורום יש אותו סרגל? זה מוזר. ויש אפשרות לחלק לקטגוריות? נניח עוגות, פשטידות, או לפי מרכיב? אני ממש לא מומחית למחשבים. אולי תוכלי בעצה אחת עם פלפל לבנות מאגר מוצלח. ואולי מישהו מחברי הפורום יכול להציע רעיונות מוצלחים. אני מאמינה שיחד נוכל לפתור את העניין. ובכיף, מגיע לך כל הפרגון שבעולם. אם אני יכולה לעזור במשהו - שהוא לפי כוחי, כמובן - אשמח לעזור. (את יכולה לבקש ממני לצלם תמונות של מנות הגורמה הצרפתיות שאני מכינה, למשל. חחח
) עכשיו ברצינות, אשמח לעזור, אם אוכל.

מחל

New member
אורז בתנור - מעולה!

בבקשה: 2 קופסאות פטריות (קטן) לפזר בתבנית בינונית 2 כוסות אורז (שטוף ומסונן) לפזר מעל הפטריות גזר, בצל, קישוא- לגרד גס פלפל אדום, צהוב, ירוק- לפרוס פרוסות דקיקות. לשים את הירקות בקערה ולהוסיף: 2 כפות אבקת מרק עוף ו-2 כפות אבקת מרק פטריות (או 2 כפות רוטב פטריות משקית) לערבב יחד ולפזר באחידות מעל האורז. לשים בקערה 4 כוסות מים+מלח, מעט פלפל שחור (ולטעום) ולשפוך מהצד בזהירות מעל הכל. לקחת חצי כוס שמן ולשפוך באחידות מעל הכל. לאפות בחום בינוני - בין 45 דקות לשעה עד שמשחים יפה. ללא כיסוי. אני ממליצה לאפות בתבנית פיירקס כך רואים כשנגמרים הנוזלים. כשזה חם זה די מתפרק, אבל כשמתקרר אפשר לחתוך קוביות פשטידת אורז יפהפיה. טעים בכל מקרה...טעים... הכנתי אתמול ולא נשאר פירור.

רותי410

New member
נראה מעולה. אני הולכת לנסות את זה בשבוע הבא.

היום כבר מאוחר. תודה על המתכון, מחל.

anet5155

New member
מזל טוב

לך עלי והצליחי ,שתהני מתפקידך החדש כמנהלת הפורום.

יוכי68

New member
אנט היקרה, מה שלומך? מקווה שתהיי פעילה

בפורום ותתרמי מתוצרייך הנהדרים.

shokolate

New member
יוכי בהצלחה רבה

אין מתאימה ממך לתפקיד מנהלת הפורום. והאמת חשבתי שצריך להציע לך! שוב

pirge

New member
יוכי מזל טוב לניהול הפורום.אין טובה ממך../images/Emo39.gif

למעלה