בוקר אור למשפחה שלי שזה אתם

ל3

New member
לכותב הודעה נתעבת זו

פשוט תתבייש לך. זה בדיוק אנשים כמוך שגורמים למדינה שלנו להראות כמו שהיא. ולמרואן, באמת אין טעם שתיקח את דברי ההבל האלה ללב. אני מרחמת על כותב הודעה זו שכנראה הוא כל כך צר אופקים בכדי להבחין בין לא רצוי ללא מקובל. זכותך לא לסמפט מישהו אבל בין זה לבין לדרוש למותו יש כברת דרך ארוכה ואני לא צריכה להזכיר לך את מחשבותיו של היטלר. חבל שאתה לא יודע דמוקרטיה מהי.

maruan

New member
בוקר אור למשפחה שלי שזה אתם ../images/Emo42.gif

מאז שנכנסתי לפורום הזה אני שמח שהקרתי את האנשים שנמצאים כאן והצטערתי לקרוא כמה אתם סבלתם מהלופוס הארור הזה אני מאחל לכם משפחתי היקרה יום טוב יום נעים יום מתוק ושבוע אחלה שבוע מתוק
בכבוד רב ובאהבה ובהערצה ובאהדה מרואן\צד"ל אוהב ישראל לנצח ולעד

זאבית

New member
הי מרוואן../images/Emo39.gif

בוקר טוב גם לך, מקווה ששלומך טוב היום! אל תתייחס לכל ההודעות למעלה. יש כאן משהו שסתם זקוק כנראה לסתם תשומת לב. העיקר שיהיה לך יום סבבה
בי, עדית.

maruan

New member
היי מלאכית{עדית}שלום רב בקשר למה

שנכתב מן קללות אני לא מייחס לזה כול חשיבות כי אני כבר רגיל לזה אני מאחל לזה שכותב לי כול טוב אני לא שונא אותו בכלל להפך אני אוהב אותו ומתפלל למענו ומאחל לו כול טוב כמו כן לכול עמך ישראל אומנם אני לא מגיע לי שיאמרו לי מילים כאלה אבל אני בן-אדם מתחשב וסבלני ואוהב ולא שונא אני מעריך יהודים אוהב יהודים ואוהד לא משנה מה יאמרו לי העיקר שתהיו בריאים והמון המון המון בריאות אני מאחל לכם מכול הלב אושר ועושר ונחת בכבוד רב ובאהבה ובהערצה ובאהדה מרואן\צד"ל אוהב ישראל לנצח

למעלה