בוקר אור לסוף שבוע של יום הכיפורים...

הדסהש1

New member
בוקר אור לסוף שבוע של יום הכיפורים...

מאחלת לכל מי שצם צום קל שיעבור בלי בעיות..
השנה אני לא יכולה לצום..אולי זאת הפעם היחידה מגיל 12 שאני לא צמה...

בוקר טוב

נורא מעצבנים אותי כל האנשים האלה שמפרסמים בכל מיני מקומות שאם מישהו נפגע מהם במשך השנה, הם מבקשים סליחה, זה מאד קל, אבל לא זאת הדרך, אם מישהו חושב, או יודע שפגע במישהו, עליו לבקש סליחה על מה שקרה ספציפית, אז אני מבקשת סליחה מעצמי, על שעייפתי את עצמי יותר מידי במשך כל השנה ופגעתי בבריאותי.

בת אל57751

New member
בדיוק ציפי מה שכתבת הבעיה שכל אחד חושב שהוא הצודק

וליבון ענינים וסליחות צריכות להעשות כל השנה לא רק ביום כיפור
אינך צריכה לבקש סליחה מעצמך מה שהיה היה,,אלא ללמוד להבא מהמציאות
ולנסות לשפר אותה
הדסה מי שלוקח כדורים אפילו אסור לו לצום
לעולם לא אשכח חמתי צמה ביום כיפור חרף היותה חולה
ומבית הכנסת ישר עברה לבהח" את ההמשך לא אכתוב כדי לא להפחיד
אבל אנשים מבוגרים טוב, יעשו אם יחשבו ולא ישחקו עם הבריאות שלהם
בהזדמנות זו חתימה טובה לכולם,

ושכר עבודה

אתמול הזמנתי את בכור נכדי לארוחת צהרים בנאפיס . קיבלה אותנו מלצרית חמודה , שעל סיכת שמה היה רשום מתלמדת . מתוך סקרנות שאלתי אותה אם בתקופת ההתלמדות שלה , היא מקבלת שכר . השיבה בשלילה . אמרתי לה שזה לא חוקי , כי היא צריכה לקבל שכר מהשעה הראשונה לעבודתה . ובליבי חשבתי , אולי כדאי לה להשקיע יומים שלושה על לימוד ואחרכך להנות ממשכורת יפה , הסניף פה מאוד פופולרי, ומלא סועדים, שעות רבות בכל יום . המשכתי לשאול אם המלצרים הקבועים מקבלים משכורת ,ונענתי בשלילה . הם מקבלים רק טיפים .הזדעזעתי , הרי זה בניגוד לחוק . למה משרד העבודה לא מטפל בזה . יש לי החשש שיתר המסעדות בעיר אינן פריריות , אם הולך לנאפיס למה שלא ילך גם להן?

חביף

New member
עכשיו בתפוצה מירבית דרך ה-ווטסאפ

איזה מאה מאתיים הודעות נשלחות לכל מי שנמצא בספר הטלפונים של הווטסאפ.. יאק
אני מבקש סליחה כשזה קורה, לא ממתין.
אצלי, על כל פנים - סיימתי את הליך רכישת מכשירי השמיעה. אני חוגג עולם חדש של צלילים, קולות ציפורים, בחיי - קולות מקולות שונים ברחוב, אני שומע שיחות בני אדם שמהלכים מאחריי ברחוב, שלא ממש מענינות, רעשים רבים במקומות סגורים. בשלב הזה זה מוצא חן בעיניי, אחרי שנות שקט ארוכות מאוד.
רופא המשפחה שלי, אין לו תשובות בשבילי, זה מעציב אותי מאוד. מבחינה גופנית למעט הסכרת, הכל תקין לגמרי - כל הערכים בבדיקות הדם תקינים מי פחות ומי יותר. כלומר, אין סיבה ביולוגית. כרגיל הייתי צריך להסביר לו מחדש למה הוא צריך לרשום לי שתי קופסאות של סטריפים [ לוחיות קטנות שבודקות רמת סוכר בדם, ואני משתמש בשלוש עד ארבע ליום, כאשר הקופסה מכילה רק 50 סטריפים, כך שבאמצע החודש אני נשאר ללא יכולת לבדוק את רמת הסוכר שלי
]
סיימתי את הבקר אצל המניקורסטית החכמה והרגישה שאני הולך אליה פעם בשבועיים.
שנה טובה

למעלה