בוקר אור לסופס"ש גשום

הדסהש1

New member
בוקר אור לסופס"ש גשום

רמי כבר הספיק הבוקר לשבור את המטריה..הוא עקשן כמו????
חייב היה לרדת לזרוק את הזבל בגשם והמטריה התקפלה ונשברה..
היה לו תור לרופאה ולא רצה למסוע במונית רק בק'לנועית.התחננתי
שיסע במונית אך זה לדבר לקיר..נראה איך יחזור.
כף שהעצבים שלי במרומים..מקווה שהמטפלת תגיע.יש לה רק להחליף את הסדינים.את הציפות החליפה ביום שני..והסדינים
לא כל כך נקיים כי החתולים עולים על המיטה .ועכשיו במזג אויר שכזה הרגליים שלהם לא בשיא הנקיון...ורמי הרגשן מרחם ונותן להם לעלות על המיטה...כביסה כיבסתי אתמול וכבר לאחר ייבוש.
למרות שלא הייתי במיטבי ניצלתי את מזג האויר החמים שהיה אתמול.נשארו מעט מגבות על החבל.ושהם יהיו לחות אייבש אותם.
לא חושבת כלל על המחיר של החשמל שיגיע...

הדסהש1

New member
אדזה בעלי מקבל 2 סוגים של כדורים

למניעת שבץ טריטייס 2.5 מ"ג פעם ביום.ן קלופידקסל פעם ביום

מינהר

New member
הבוקר הלכתי בין הטיפות למסור בדיקה

למעבדה. וגם קניתי בקניון עזריאלי אור יהודה 2 זרי פרחים לתת מחר לידיד ולחברה לכבוד השנה החדשה ולכבוד יום ההולדת שלה.

אדזה 900

New member
הדסה

לדעתי אין לך מה להתנצל-כל הכבוד על הכתיבה שלך ושאת ממשיכה למרות כל הכאבים שלך.בקשר לכדורים גם בעלי לוקח טריטייס 2.5.את הכדור השני אני לא מכירה אולי יש לו עוד שם.אני צריכה לברר בקשר לטריטייס אם זה לא זה שגורם לדימומים.לפני הארוע גם כן השתמש בכדור הזה ואני לא יודעת אם זה לא גרם לכל הצרות.תודה על האינפורמצציה.

אדזה 900

New member
אי הבנה

בקיצור,כל אחת הבינה משהו אחר,העיקר שזה תוקן. מסכימה עם ציפי ויעלי שאין זה המקום לדון בבעיות פוליטיות כי במילא לא נפתור פה בעיות.אנחנו לא עתון ולא מפלגות .את החדשות כל אחד רואה ושומע בשביל מה ללעוס את זה שוב. ולנו יש בעיות אחרות וכך אני רואה את הדברים אלא אם כן יש באמת איזו חדשה מפוצצת שאי אפשר לעבור על זה מבלי להתייחס ,הרי במדינה שלנו כל יום יש משהו חדש ועכשיו שהקדימו את הבחירות -וויי ויי מה שילך פה.נקווה שנעבור זאת בשלום.

למעלה