בוקר אור לסופ"ש המתקרב..מקווה לראות את נכדינו הצעירים

הדסהש1

New member
בוקר אור לסופ"ש המתקרב..מקווה לראות את נכדינו הצעירים

ששבועיים לא ראינו אותם..גם היום אני בבית אין לי כולות לצאת.ריציתי לנסוע לקנות נעלי בית אך אני כולי כואבת..אחכה לשבוע הבא ואבקש
את יפעת שתבוא לקחת אותי או לאור יהודה לגלי או לקריית אונו..
עצם המחשבה לנסוע באוטובוס קשה לי...

מינהר

New member
בוקר טוב. העינים כאבו לי אתמול מאוד.

תסלחו לי אם ההגהה שלי תהיה לא משהו, כשהעינים כואבות. גם כםות הרגליים כואבות. המדרסים לא הצליחו. מדרסן שמחזיק עצמו מומחה לספורטאים, לא יכול ליצר כנראה מדרסים טובים. המדרסים גם לחצו לי על פרק הירך.
סיפרתי לכם שהבן הבכור שלי הגיע במיוחד מחיפה, כדי לקחת אותי לרופא עינים מומחה ברמת החייל, בעין טל, באופן פרטי. ספרתי לכם שהביקור שעזר כמו כוסות רוח למת.
אז אתמול התעצבנתי על הבן שלי האמצעי, שיושב בקוריאה, ומאכיל אותי שנים בהבטחות שווא, שהנה הנה הוא כבר מגיע ארצה, מוצא פה עבודה, ויעזור לי עם הרופאים. אז אצמול הודעתי לו שאני מוחקת אותו מן הצוואה, למעט סכום קטן.
לבן שלי הקטן יש פריצות דיסק, אז אני לא דורשת ממנו יותר מידי, אך הוא בכל זאת עוזר לי במה שהוא יכול, למשל עיניני המחשב.

הדסהש1

New member
מינה אני מקווה שיפתרו בעיותייך עם הרופאים

לגבי בנייך...אני נעזרת בביתי הגדולה לעיתים רחוקות.כי אני מבינה שיש לה עבודה.ילדים
ורק שאני מרגישה שאין ברירה אני מפעילה אותה.הנסיעה באוטובוסים קשה לי מאוד
לכן אני מחכה עד שיש לה זמן והיא מסיעה אותנו..מה אבקש???בריאות לכולם...

מינהר , אל תעשי זאת .

אל תדרשי מבנך לשנות את החיים שבחר לעצמו למען בריאותך , . קבלי את העובדה שהוא בחר לחיות בקוריאה , [הדרומית אני מקווה ] . וכמו שהבן הצעיר אינו יכול לעזור , כך גם הוא . ואני בטוחה שגם החיפאי לא נהנה מהסיטואציה . אם יורשה לי ,אייעץ לך , לא לבקש עזרה מהילדים , שהם , כך אני משערת , אנשים מבוגרים בעלי משפחות ומחויבויות משלהם . תשתמשי יותר במוניות , בהזמנת מצרכים מהסופרמרקט וכו . מי שרוצה ויכול לעזור , בשמחה , לבקש פעם אחת , יבין את הרמז ,ירצה , יכול , מה טוב , לא ללחוץ ולא לדרוש . תעשי חשבון , כמה כסף וזמן משלם בנך עבור נסיעה כזו מחיפה לקרית אונו . יתרה מכך , כמה צריכים בנך , אשתו הקוראנית !!!!! וילדיו לשלם עבור המעבר מביתם , שבנו להם בקוריאה , לארץ זרה [להם ]. זה מעבר מאוד מאוד לא פשוט . ומי מבטיח שימצא פה עבודה .
&nbsp
לא רוצה להמשיך , אך תסתכלי על חברתנו ציפי , שמזכירה לי את דוד המלך שנלחם בגוליית ,[החיים] . יש הרבה מה ללמוד מהאשה הזו !
תחיי את החיים שלך עם כמה שפחות תלות במשפחה ,תשתמשי בכסף שיש לך להקל על עצמך ולהנות מהחיים. מה שישאר אחרי 120 שיתחלקו כל השלושה שווה בשווה . ואת השווה בשווה כדאי לרשום בצוואה בעזרת עו"ד שמתמחה בנושא .
ד.א. ביד שרה יש יעוץ חינמי ע"י עו"ד לאנשים מעל גיל 60/65 .
אינני יודעת איך תקבלי את מה שכתבתי לך, אך זו דעתי . ושיהיה לך ולכולנו הרבה בריאות , ו120 רחוקים ככל האפשר . באהבה , תמר .

מינהר

New member
תמר, אני לא יודעת איך המוניות בבאר שבע.

במרכז, דווקא כשאני צריכה מונית, אחהצ או בערב, פשוט אין. כבר סיפרתי כאן איך עמדתי בשיא הקור בדצמבר וינואר מחוץ לבית רופאים ברמת גן, ולא היתה מונית. חוץ מזה, כשהולכים לרופא מומחה רוצים שגם הבן ישמע מה יש לו לומר.
בעניין משלוחים וכו-- בקיץ כשלא יכולתי לצאת לשמש, כי העינים כאבו, משלוחים באמת לא היו הפתרון, כי אצלנו צריך לגשת לחנות. איכשהו הסתדרתי, אבל הבן הגדול עזר לי. גם הקטן -עם הבעיות גב שלו. אגב, אני גרה באור יהודה לא בקריית אונו.
אז תסלחי לי, שיקבל האדון מקוריאה ירושה מאשתו הקוריאנית, לא ממני. אני לא בקשתי ממנו לנסוע לקוריאה.
ואת כמובן יכולה להוריש מה שאת רוצה למי שאת רוצה.
בעניין ציפי- לא כל אחד הוא גיבור כמו ציפי. אני די פדלאה.

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב חברים

שוב המון בריאות לכולם.
אני שמחה שציפי תפשה את רוח הפורום וגם את כלליו. בנוסף לסיפורי השרשורים שלא פותחים שרשור חדש במשך היום, ושכותבים באותו יום. הכלל הכי חשוב בפורום זה לא להעביר ביקורת טובה או רעה בהתכתבות הכללית אלא במסרים אישיים בלבד.

תמר כול הכבוד על כתיבתך, גם אני למדתי מיזה הרבה.

כבר כמה ימים יש לי ראש מעקצץ או כואב. בביקורי אצל רופאת המשפחה בנושא אחר שאלתי אותה מה זה, אולי זה קשור להתרוצצות המרובה שלי והיא השיבה בשלילה. התחלתי לחשוב מה זה יכול להיות ו... מצאתי. יש כאן מכונית מוכרת גלידה, ויש לו שם קרטיבי קרח רק מים צבע ואספרטיים. נזכרתי שפעם עליתי על זה שכול פעם שאני מגזימה באכילת הדבר הזה אני חוטפת עקצוצים בראש כמו אחרי שתיית בירה, נזכרתי ואני יורדת "ממעדן" הקרח הזה.

חיוכון:
אישה סיימה להכין אוכל והחלה להרהר לעצמה.
לטעום לבד מפחדת, על הכלב חבל, מחכה לבעל…

יעלי

מינהר

New member
תמר, אגב מלכים ועריצים תמיד החזיקו

טועם אוכל וטועם יין, שמא ירעילו אותם.

מינהר

New member
יעלי, נאה דורש נאה מקיים. את כותבת

שאין להעביר בקורת טובה או רעה בפורום. ושורה אחרי זה את מהללת את תמר ובמרומז מבקרת מישהו אחר. זו לא בקורת ?
שנית, יש אנשים שרמז ופניה אישית לא עוזרים. במקרה מסוים--את ניסית וציפי ניסתה ולשווא. לעומת זה פניה ברורה כאן עזרה. כמו כן, לא זכור לי שהתערבת כשאחת הכותבות פנתה אלי בצורה מעליבה שוב ושוב, אלא להפך התחננת לפניה שתישאר בפורום.
נאה דורש נאה מקיים, בבקשה.

ערב טוב

עכשיו אני -יודעת מדוע התעטשתי היום כל כך הרבה, בבקשה, הפסיקו לעשות
ממני מושלמת ודוגמה, אני לא!!!!!!!!!!!!!!

yaely2

New member
מנהל
הכוונה הייתה לביקורת בונה.

מינה, ההודעה שלך הייתה צריכה להימחק כי כבר הסברתי שוב ושוב שאין להעביר ביקורת בפורום. אני משאירה אותה כי הכוונה שלי הייתה לא להעביר ביקורת בונה. ולא הבהרתי את עצמי כראוי.
שבחים והערכה הם בהחלט רצויים.
מצטערת הודעות מסוג זה שמעבירות ביקורות שליליות, או ביקורות "בונות" תימחקנה.

לילה טוב
יעלי

למעלה