בוקר אור לסופ"ש המתקרב..

הדסהש1

New member
בוקר אור לסופ"ש המתקרב..

התבשרנו שהחורף יגיע בשבוע הבא.זה לקראת פורים
מקווה שביום ההילדים מתחפשים לא יהיה גשם...

misu007

New member
בוקר טוב הדסה וכולם

נכון מזג האויר לא ברור חיבים להיות מוכנים לכול מצב הלוואי ויהיה גם גשם כי זה
חסר ליפני עליית המחירים .

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב, פורים בלי גשם איננו פורים....

זו כבר מסורת...לפני ואחרי פורים מזג אויר אביבי....
אני צריכה לנסוע ביום ראשון לבאר שבע, מקווה שלפחות לא ירד גשם בדרום!!

בקר טוב בקר אור, היום לא נוסעים לשומקום.

רק לקניות. זה לא נחשב נכון?

אתמול אחה"צ יצאנו עם הנכדים לטיולון קרוב לבית. לבית שלהם במעלות.

קרוב למעיליה, לר רחוק ממצפה הילה חטפנו פריחה.

פרחים פּוּשְׁטִים. יָמְבָּה רקפות מָלַנְתַּ כלניות בצבעים, מרבד צפורניות מצריות מתחת לעצי הזית , כתמה עבת שרשים ועוד...

יודעים למה לא יורד גשם? כי

פעם החיים היו פשוטים. אין גשם? הולכים לרבנים, הם מתפללים ואלוהים מוריד גשם.

אבל המצב הסתבך, חלק מהרבנים נמצאים בחקירות על מתן או קבלת שוחד ואין להם ראש לשטויות, אחרים עסוקים בארגון הפגנות אלימות נגד גיוס בטלני הישיבות לצה"ל, מי שנשאר עסוק בתככים פוליטיים להשגת מישרות לעצמם או מקורביהם ויש גם כאלה שנשפטו על הטרדות מיניות והם כידוע פסולים להורדת גשם.

בקיצור, אין מי שימצא כמה דקות להתפלל בעבורנו.

בצר לנו, אני מציע שבמסגרת הרפורמות הממשלתיות לפתיחת השוק המקומי ליבוא מתחרה, יתאפשר יבוא רבנים מורידי גשם מחו"ל, שמעתי למשל שיש כמה מצוינים במרוקו, ובא לציון גועל.

יוליקה

Member
מנהל
זה בסדר אור, גם בלי תפילות

הגשם יגיע בגדול בשבוע הבא, הבעיה שזה כבר
לא יציל את שדות החיטה ויבולי השדה שננטעו....

בת אל7

New member
והרי נאמר, שעצירת גשמים תבוא אחרי

התנהלות פושעת של אנשים,, לא יהיה מטר וממטר,והאדמה לא תיתן את יבולה, אבל לא מצוין על איזה סקטור מדובר,תבוא הפשיעה, כך שכל האזרחים כולל חברי הכנסת וכמובן גם החרדים,
למעט חלק קטן כולם חיבים להיות אזוקים לשבת בכלא ומשם להתפלל להפר את רוע הגזרה לכולם ,לרוצחים לגנבים לפושעים,למאפיות
לכולם כולם יהיה מספיק זמן מהכלא להתפלל להפר את רוע הגזירה,,אין צדיק בעירו,

א

אני מתנגד לענישה קולקטיבית

אם יש לי ויכוח עם "הכוחות העליונים" זה בגלל אי יכולתם להבחין בין טובים לרעים. עונשים כמו המבול, השואה, בצורת וכיוצא באלה הם בעיניי הוכחה שטוב לב ותבונה אינם נחלת שום גורם עליון יהיה זה בודהיסטי נוצרי מוסלמי או...אחר.
בתי משפט יושבים שנים כדי שלא להרשיע מי שלא חטא, אני מצפה לכך גם ממי שכוחו רב יותר
מאחר וכך אני מסיק את מסקנותיי. במחזה "מר אפרפר" שכתבתי ואני גם משחק בו ומעלה אותו על בימות זניחות ברחבי הארץ, אני מתאר מפגשים בין "שליחי מחלקת הזבל" של העולמות העליונים המנהלים את עולמנו לבין מר אפרפר (אני). מסקנתי שם היא שהעולם הוא השתקפות יוצריו . כשם שאני מכיר את גאונותו של ואן גוך על פי יצירותיו כך אני מכיר את ה"אחראים על הפרויקט" על פי מה שאני רואה מסביב ומגיע למסקנה שרצונם הוא חוק וחוקיהם עלומים. הם יודעים הכל גם את מה שהם אינם יודעים. הם האמת והם השקר. הם הנכון והמוטעה. הם תמצית השפיות ומהות השיגעון.

emmy5

New member
בוקר טוב, בשבת תגיע האוניה לאילת,

יוליקה ,יהיה גשם בבאר שבע...לא בטוח שיהיה בפורים..נסיעה טובה
בהצלחה!

יוליקה

Member
מנהל
תודה אממי...כן שמעתי על הגשם בדרום

אולי סוף סוף אוציא את המעיל הלבן היפה שלי...
לא היה חורף השנה...לא היתה הזדמנות ללבוש אותו....

pazi66

New member
אממי,סליחה,איפה פיספסתי ?

איזה אניה תגיע בשבת לאילת ?.....את מתכוונת לאנית הטילים שנתפסה ?.....ואיך זה קשור לגשם ולנסיעה של יוליקה לבאר שבע ?
סתם לא הבנתי, ונראה לי שיוליקה כן היבינה...נולדתי סקרן

emmy5

New member
פזי,זו אני,רומניה ,מסובבת את הגשם עם אילת ,

עם האונית הטילים ,עם פורים והכל בשפת עברית שלי ..
אני אוהבת אותך ,וגם אתה אותי ..

pazi66

New member
אממי תעשי חיים באילת, היתי תושב אילת

3 שנים,בין 1973 ל-1976,אהבתי את המקום אהבה גדולה, אך אז היתה אילת אחרת לא כמו היום, היתה גם אילת שהיתה מחוברת
חופשי לשארם ולכל סיני....חיים משוגעים, גם שירתתי שנתיים בשארם ושנה באילת.

כמובן שאני אוהב אותך אממי, האם יש מישהו שלא אוהב אותך ?

אני הייתי קצין ממשל במרש"ל 72 1967-1970

בתחילה באבו רודס, האיטלקים רצו את הוילות שלהם בחזרה, אז שלחו אותי עם קומנדקר וצרפו אלי נהג וארבעה חיילים ונסענו בדרכים שהכבישים היו חרושים, עד שארם, שם שהינו כשבועיים כדי לתכנן את הבסיס במרש"ל, התחילו להזרים ציוד ועובדים להקמה, והכל עבר לשם.

pazi66

New member
מאיר אתה עזבת ואז אני הגעתי,מרשל היה מעבר

לכביש מהבסיס של חיל הים בשארם, חיל הים הבסיס, התעצם ,גדל ונבנה במיוחד לאחר מלחמת 1973 עם הגעת שייטת סטילים לשארם ותחילת ההפלגות והסיורים הארוכים
בים האדום עד מיצרי באב אל מאנדב ןשמירתם שיהיו פתוחיחם ובטוחים לספנות הישראלית שהפלידה דרך תעלת סואץ.

יוליקה

Member
מנהל
למי מכם יש דוא"ל בוואלה?

כבר יומיים שאי אפשר להיכנס לאתר!!

בת אל7

New member
נכון יוליקה יש שם בעיות רציתי להכנס וכל הזמן

אומר הסיסמא לא נכונה וכאשר אני רוצה להחליף סיסמה
זה לא מתאפשר

נכון שאתמול ביקשו להחליף סיסמא

ועשיתי זאת והכל בסדר.
יתכן ולא ראיתם את הדרישה ולכן השיבוש, או שאולי זו בעיה איזורית.

למעלה