בוקר אור לסופ"ש ..יעלי בהצלחה בניתוח...

הדסהש1

New member
בוקר אור לסופ"ש ..יעלי בהצלחה בניתוח...

חבל שכך מטרטרים את האנשים..אני מקבלת לפלאפון לפני כל
ביקור אצל רופא מקצועי תזכורת ובקשה לאישור שלי שאני מגיעה...
היום יום קניות לסופ"ש המקרר ריק...זה התפקיש של רנ\מי הוא אוהב ללכת ולבחור את המוצרים..אנו אמנם רק 2 אך דשל ושקד מגיעים כל יום לאכול אצלינו צהריים...כבר זה הרגל מיום לידתם..כל אנו יודעים שהם אוכלים ארוחה חמה ביום.....

שלום רב לכל הנוכחים, ראשית בריאות לכל

המחלימים, לכל החולים, בהצלחה לכולם בניתוחים.

חזרנו עיפים ורצוצים מכל החוויות שעברנו במשך כמעט 5 שבועות בארה"ב, שטנו בספינה ענקית של רויאל קריביין למקסיקו, ביום האחרון קפץ אל מותו אחד מנוסעי הספינה והיה באלגן, הספינה עצרה והצליקו אורות וחיפשו את הקופץ אך לא מצאו והספינה היתה חייבת לשוב לדרכה מכיוון שלאנשים היו טיסטת המשך לאחר טיול של 7 ימים בספינה ובמקסיקו.

כאשר חזרנו בטיסה מארה"ב לארץ אחד הנוסעי איסד את הכרתו, במטוס יש אמצאי החייאה ומיד הטייס שאל אם יש בין הטסים רופא, הגיע רופא ועוד רופא ועשו לאיש החייאה והוא שב להכרה והגיע בשלום למקום חפצו.

אנחנו נפגשנו עם הנכדים המדהימים שהגדול מהם לומד בקולג', האחרים בתיכון, הבן עשה לנו גוד טיים, היינו מוזמנים למשפחה של גרושתו (האחים שלה ובני ביתם) לחגיגות כריסמס (חלק מהם נוצרים), הוזמנו לסילבסור, הוזמנו להדלקת נרות הכנתי לטקס לכולם בקיצור לא היה רגע דל.

רוזהלי2

New member
ניצת

ברוכה השבה

עברתם חוויות רבות, שונות ומשונות, העיקר שחזרתם בשלום

הדסהש1

New member
ניצת את הטיול הזה תזכרו לעד..רוזלי אני חייבת

להיות במיטבי..החודש ביתי אמורה ללדת...אם אצטרך ניתוח זה לא יהיה מיידי.
אני מודעת למצבי כי יש לי בעייה בסחוסים...נקווה לטוב..כבר הודעתי לבת ולחתני כי לא אוכל לעזור כמו בעבר....

ניצת , ברוכה השווה ,ותודה לציפי על עדכון העברית .

ציפי , התורים לנתוח , בדרך כלל , מאוד ארוכים . את התור לטרום , נותנים ,כשבוע שבועים לפני הנתוח , בהתאם לתור הנתוח . אם יתנו תור לטרום , הרבה זמן לפני הנתוח ,הטרום יכול להיות לא רלוונטי .
לבני הקדימו את השיבה מחו"ל ביום אחד , הוא כבר ישן בביתו . אבל הפרוש המעשי של השיבה המוקדמת יהיה, שכנראה יטוס שוב , לאותו מקום, גם בשבוע הבא . חראם על 4 ילדים שמאוד מתגעגעים .
יעלי בהצלחה במשפט ובנתוח העפעפים.
הדסה הרבה בריאות , לך , ולכל הפורום , תמר .

צהריים טובים

אז קודם כל ניצת, אני מקווה ששני המקרים הלא נעימים לא ישפיעו על הזכרונות
שלך מהטיול ותזכרי רק את הדברים הטובים ואת ההנאות שהיו לכם,
תמר, תודה על ההסבר בעניין תורים בבתי חולים, אני כבר עברתי כמה וכמה ניתוחים
וגם אורי, אז אני יודעת הכל בעניין הסמיכות בין הטרום והניתוח עצמו, אני כבר מומחית בעניין, הפעם הזו הוא גם התחשב בזה שאני צריכה לבדוק ביומן אם
מועד הניתוח מתאים לי וזה משהו שאני לא זוכרת אם אי פעם קרה לי.
יעל'י, איפה את עושה את הניתוח, את צריכה ליווי?
הדסה, אני מקווה באמת שאת ורמי תעמדו בהחלטה לא לעזור יותר מידי
לעדי, היא חייבת ללמוד להפסיק לנצל אתכם, אני רק לא בטוחה שרמי
יעמוד בזה,
המשך יום וערב נעים

מצטערת להיות מפרת שביתה .

היום היה לי זמן פנוי אז פינקתי עצמי בצביעת שיער , סדור צפורנים והורדת העור היבש מכפות הרגלים . וכל זה תוך צפיה בחדשות השעה 17.00+ קפה ועוגה . חסכתי כ........... לא ממש יודעת כמה , כי אינני זוכרת מחיר של מניקור וצביעת שיער . זה שנים שאני צובעת שיער ומנקרת לעצמי .כשיש מבצע בסופרפארם אני קונה את הצבע שלי 5,25 , [גם שם החברה אינני זוכרת] 1+1=20 ש"ח. ב60 ש"ח לשנה שלמה .
אחה"צ ,סידרתי לברך שלי ,תור לאורטופד , למחר , יום שישי בקופ"ח בסניף המרכזי . היום כל כך כאבה לי , שמצאתי עצמי הולכת כמו ברווזה, מדדה מצד לצד , משתדלת לא לדרוך עם כל המשקל על הרגל .
טוב רבותי אני הולכת להתקלח ולישון , שיהיה לכולנו לילה טוב והרבה בריאות , תמר .

yaely2

New member
מנהל
קאפוט חולים

לכולם המון בריאות
ברוכה הבאה לניצת השווה.

הדסה, לכולם מצלצלים כדי לוודא שמגיעים לתור שהוזמן, אבל אין דומה תור לשינוי תור. היה לי תור לניתוח ב 12 בדצמבר הזיזו לי ל 22.1. כי הרי אי אפשר לשנות תאריך מבלי לוודא שזה נוח לאדם. אולי הוא בחו"ל, אולי מחתן בן, ועוד הרבה סיבות, לכן הם חייבים לדבר עם האדם עצמו. זה שהם צלצלו לחברה שלי ולא אליי, זו ממש שערוריה. זה שרשמו אותי לשני תאריכים שונים זה גם שערוריה, סוף טוב הכול טוב אלא שצרה חדשה נפלה על ראשי, משרד במרפאת האם שלי שבו אני מקבלת שירות מסרב לתת לי טופס 17 בטענה שלניתוח הזה לא צריך טופס כזה. (בבית חולים הודיעו לי שבלי טופס 17 לא אתקבל.). 4 פעמים הייתי במשרד פעם הפקידה אמרה שזה עדיין מוקדם מידי להוציא טופס 17, פעם שנייה נאמר לי לא צריך בכלל טופס 17 לניתוח הזה. בפעם השלישית הבאתי את טופס ההזמנה שלי אבל שלחו לי הזמנה בלי קוד, אבל עם דרישה לטופס 17 הפקידה אמרה שהיא חייבת קוד, חזרתי עם הקוד לאחר שעתיים שביליתי ליד הטלפון,לברר מה הקוד.(היוםו).
ופקידה אחרת אמרה שאני צריכה את מכתב ההפנייה של הרופא לבי"ח.
אין לי עדיין טופס 17, אני הולכת בלי טופס.
מה הם חושבים שאני מחכה כבר שנה לניתוח שאין מכתב הפנייה מהרופא לבית חולים. על סמך מה נתנו לי את התור??.ממש חלם.
ציפי ממש תודה רבה.אני עוברת את זה בבי"ח השרון ויש לי חברה שתהיה המלווה שלי..

חיוכון: הטלפון מצלצל במחלקה פנימית א בבית חולים, מהעבר השני של הקו מבקשים לדעת על מצבה של שולמית לוי מחדר 9א. האחות מפרטת ומסבירה על מצב החולה, על תוצאות הבדיקות וכן על כך שאם הכול ילך כשורה מחר תלך החולה הביתה. "מה הקירבה שלך לחולה?" שואלת האחות. "אני היא שולמית לוי,אתם בקושי נותנים מידע לחולים, אז החלטתי לקבל את כול האינפורמציה בדרך הזו, ולהתראות אחות, אני מבינה שמחר אלך הביתה"

יעלי

סימאורה

New member
יום שישי נעים לכולם

ציפי כרגיל אשת חייל !!!!,ניצת ברוך שובך
ומעבר למפגש עצמו עם משפחתך
לא היה משעמם בנסיעה עצמה מלא ארועים, יצחק יישר כח על פרשת השבוע
מלא עניין אפילו שאני מכירה את הפרשה כיף לי לקרוא את פירושיך המאלפים!!
שבוע הבא מתחילה מבחינת היהדות תקופת השוב"בים, עם תחילת ספר שמות
(שובבים קיצור של החומשים שמות ,ויקרא במדבר, דברים).ןמסיימים השבת את קריאת התורה ב- חזק חזק ונתחזק.
יעלי היקרה תצליחי בניתוח והרבה בריאות
והדסה אני מאחלת לבתך שיגיע הזמן ב"ה לבתך לידה קלה בבריאות ובהצלחה
השבת תהייה גשומה
בכל אופן ככה אומרים, וגם יום מנוחה .שבוע הבא יש הופעה של המקהלה בהיכל התרבות ואני לא אהיה ,כי לא אוכל אז מי שכן יופיע שיהיה לו בהצלחה, עצוב היה לי לשמוע על מותו של מאיר בנאי זמר גדול בזכות עצמו,אהבתי להאזין לשיריו חלק מהשירים מאוד יפים , מה גם שהוא די צעיר,
יהי זכרו ברוך
.
אז שיהיה לכולם סוף שבוע נעים בבריאות ורק בשורות טובות

למעלה