בוקר אור לסופ"ש מקווה שיהיה

הדסהש1

New member
בוקר אור לסופ"ש מקווה שיהיה

פחות חם..אתמול נסעתי בערב לערב יווני.כך זה היה אמור להיות
לא מצאתי טרמפ למקום ההופעה.כי החברה שהיתה אמורה לקחת אותי לא ענתה לטלפונים..היום שוב אברר מה קורה איתה.לקחתי
מונית שזה גם היה סיפור.לא ענו לטלפון.ואני כבר על קוצים רמי נסע עם הקלנועית לתחנה ומסתבר שמשהו בטלפון שלהם לא היה תקין..ולבסוף הגעתי בזמן אבל לאט איך שהחל המופע הרגשתי שזה לא מה שציפיתי..היתה להקה של 6 נגנים 2 מבוגרים ו 4 צעירים ומסתבר שאחד מהם שניגן על הבזוקי הוא אחיינו של פוליקר.לפחות הוא היה אוטנטי..הם שרו שירים שתורגמו לעברית מייונית .רק בסוף שרו 3 שירים ביוונית.באמצע הוסיפו שירים בערבית של פאריד אל עטרש.מסתבר שנזמר הוא טוניסאי שאהב את אטרש ואומכלטום.ובאמצע אנשים החלו לצאת כי התאכזבו..למזלי היה לי טרמפ חזרה הביתה.ביתה של חברה שגרה ממולי גם ישבה באותה השורה שאני ישבתי.כך שהגעתי הביתה בסדר..לפחות הכרתי את מרכז הבמה בגני תקווה ששם יש הופעות מכל הסוגים..לאחר פגרת הקיץ אני אבדוק לפעמים יש שם הופעות גם של הצגות של תיאטראות שבאים להופיע שם..אצלינו בעיר בונים מגדלים אך לבנות מקום ראוי להופעות אין מי שיעשה את הדבר הזה וחבל..ותושבי יהוד נוסעים לערים סמוכות לראות הצגות...למי שאין רכב זאת בעיה..יש מקום שכבר קטן לעיר שגדלה בצעדי ענק שבאים שם להופיע זה כמו "זאפא"באים לפני הזמן יושבים לאכול ורק בשעה 10 לערך מתחילה ההופעה.זה נקרא"הגריי"אבל גם זה כבר לא עונה על הצרכים של העיר.ומגיעים אומנים טובים אך לשבת במקום צפוף שעתיים זה לא תענוג..מקווה שעוד יהיה מישהו שיקים אולם ראוי .כי העיריה לא רואה לצורך לבנות מקום שכזה..שיהיה יום טוב..

מינהר

New member
הדסה, היו לך הרפתקאות. מי החצופה

שהיתה צריכה להסיע אותך ולא ענתה לטלפון?
חברות שלי ביהוד הולכות לבלות בגריי ונהנות. גם בסביון בבית תרבות יש ארועים מדהימים, שמעתי.
אז בסוף נהנית או לא?

מינהר

New member
בוקר טוב לכולם. כבר הלכתי ברגל ליוחננוף וקניתי

3 דברים. העיקר זה ההליכה. הקנייה היא בונוס. באה איתי חברה שרצתה לקנות חמאה. חסר בהרבה מקומות. שם היה. מלפפונים היו ב-4 שח.
מה קורה אתכן היום?

צהריים טובים

הבוקר התעוררנו מוקדם, זה היום שבו אורי הולך למרכז יום, עזרתי לו בהלבשה וביתר ההכנות, צלצלתי לנהג ההסעות כרגיל, כדי לשאול מתי הוא מגיע והוא
אמר לי שהיום המרכז יום סגור, כי לעובדים יש יום עיון, שאלתי את אורי והוא
אמר שאמרו משהו, אבל הוא לא זכר, אז עזרתי לו להחליף שוב בגדים וחזרתי
למיטה, הודעתי למטפל, כדי שלא יחכה סתם בחוץ, אז עכשיו הוא הגיע ואורי
מקבל טיפול, רחצה המטפל, החלפת תחבושות אני,
הדסה, צר לי על מה שכבר עליך אתמול כשרצית קצת ליהנות, אבל כל הכבוד
לך שלא ויתרת למרות שהחברה איכזבה ונסעת במונית, אני מקווה שלחברה
יש סיבה טובה לזה שהיא לא ענתה לך בטלפון,
מינה, החברה שלנו שרה, קצת בעייתית, היא לא מתקנת מה שמתקלקל,
היא לא משופעת במזומנים, גם את העבודה שהיא עבדה בה והביאה לה
קצת רווחה, היא נאלצה לעזוב, עקב מצב בריאותי, היא בודדה מבחינה
משפחתית, בקושי יש לה קשר איתם וזה מתוך בחירה, אני לא יודעת איך היא מסתדרת, הטלוויזיה מקולקלת, רדיו, אני לא יודעת, היא אומרת שהיא קוראת ספרים, מאיפה יש לה? היא הולכת לספריה? לא שאלתי, הטלפון עובד על שקט
והיא לא שומעת צלצולים, רק אח"כ היא רואה שהיתה שיחה שלא נענתה ומחזירה צלצול, הטלפון של בזק לא פעיל, מזל שפעם אחרי שאביה נפטר, שכנעתי אותה ,
ללמוד נהיגה והיא קנתה מכונית שמתאימה לה, היא לא מרגישה מסכנה
וזה הכי חשוב.

מינהר

New member
נכון, ציפי. חברתנו שרה לא מתקנת דברים.

רדיו דווקא יש לה. עובד בקול . את העבודה נאלצה לדלל מסיבות חולשה. אבל בכל זאת נוסעת לאריזונה לחודש כל שנה. אז לא סוף העולם. היא נחמדה. ומדברת עליך טובות.
אני מתלבטת אם ללכת לפגישת סיפרות בתל אביב. שעה באוטובוס הלוך, ושעה חזור.

מינה

לא תאמיני, שרה צלצלה אלי לפני כמה דקות,אמרתי לה את מה שאני מרגישה
לגבי הניתוק שלה והיא מאד העריכה את האיכפתיות שלי, אנחנו חברות כבר הרבה שנים ויש בינינו המון אהבה

המשך

עשיתי הפסקה, כי הייתי צריכה לטפל בחבישה של אורי, (אני לא סומכת בזה על המטפל וגם הוא לא מעוניין) ולהכין את ארוחת הצהריים,
עכשיו אני שוב פה,
אדזה, לא שכחתי את בקשתך, הנה המתכון לחצילים הכבושים:
שני חצילים ארוכים קלים (ללא גרעינים), אני לא קולפת אותם, חותכת לקוביות
גדולות ומבשלת אותם בסיר עם כף מלח וכף(בערך )חומץ, בערך חצי שעה,
עד שהצבע שלהם מתחלף מסגול לחום והבשר רך, אבל לא לגמרי,מעבירה
לצינון במסננת ובינתיים קולפת כמה שיני שום, מסדרת בצנצנת שכבות, שכבות,
עם שיני שום חתוכות ביניהן, מוסיפה מים ולכל כוס מים שמה כפית מלח,
אפשר גם פחות למי שיש בעיה עם זה, שוב בערך כף חומץ, מצננת את זה ללא המכסה, כדי לזרז את הצינון, אני
שמה מול הוינטלטור, מכסה ומכניסה למקרר, פעם הייתי עושה את זה מהחצילים
הקטנטנים, אבל לא תמיד יש וזה גם יותר עבודה ויותר יקר.האמת, שאני כבר כמעט שלא אוכלת מזה, זה יותר מיועד לאורי.
זהו, עכשיו אני הולכת קצת לפייסבוק ואח"כ למיטה לשנ"צ מאוחר כהרגלי

אדזה 900

New member
תודה

לכל החברות עבור המרשמים הנפלאים,היום יצאתי לערוך קניות כדי להתחיל לנסות את כולם,אדווח אם הצלחתי .

למעלה