בוקר אור לסופ"ש מקווה שימשיך להיות נעים וחמים.

הדסהש1

New member
בוקר אור לסופ"ש מקווה שימשיך להיות נעים וחמים.

בפוליטיקה לא משעמם..רוצים להדיח את גבאי..
ביבי מהלך אימים על היועץ המשפטי..כולם רודפים אותו....
אזרח פשוט מן השורה כבר היה מזמן בכלא או בעבודת שירות
אבל הוא יוצא מהכלל.לאולמרט אמר להתפטר כי לא יכול להיות
ראש ממשלה בחקירות אבל הוא????? הוא נוסע עם שרה לכל מקום
היא הרי פותחת דלתות...משכורתם עולה...ונכים ולאחרים אין תוספת .סל הבריאות התכווץ...למי זה אכפת הרי להם יש ביטוח לכל דבר...רופא צמוד.טיפול צמוד כולם עומדים לצידם...זה גורם לי לחשוב שאנו שקופים ומשעממים אותו...ממש בושה.שאני רואה אותם מרגישה עילפון.לחץ הדם שלי עולה .וזה בדוק.....אני מקווה שהשבת תהייה רגועה .וחמימה.זה נכתב מכאב הלב שלי ממחשבה על מה שעתיד להיות בעתיד...אם ביבי ימשיך לשלוט בנו.

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לסוף שבוע

אכן מופע האימים של ביבי אמש היה מחריד - הוא באמת חושב שהוא מעל החוק
הבעיה היותר חמורה, שהוא מצליח לשכנע את תומכיו בצדקת דרכו....

מינהר

New member
הפסדתי את מופע האימים, הייתי בריקודי עם.

ממציאים ריקודים בלי סוף, והעין קצת כאבה לי אמש בהרקדה, אז התבטלתי חלק מן הזמן.
כבר עשיתי היום טיול בשמש. מאוד נעים. גם החדר של המחשב הוא דרומי וחמים.
כבר פתרתי סודוקו ושבצים.
טבעי שאדם שמרגיש שסוגרים עליו מתגונן. מה רציתם, שיתן את הצואר? נראה מה יאמר היועץ המשפטי. זה שפגעו בקבר של אביו לא מוסיף נקודות, אבל שמעתי ברדיו שהיועץ אומר, שמוטב שלא היה קורה, אבל הוא מתעלם מזה.

מינהר

New member
יוליקה, אני לא מכירה את שיטת הנקודות של

שומרי משקל. בהאו מודדים בכוסות, או שוקלים. אפשר להמשיך שם שנים, כי פגישה עולה רק 20 שח. כל אחד רשאי לדבר 2-3 דקות. התפקידים מבוצעים בהתנדבות.

יוליקה

Member
מנהל
בשומרי משקל מקציבים נקודות

לכל אחד... למשל 26 נקודות ליום... לכל מזון יש נקודות... וצריך לצרוך את כל הנקודות.... הבעיה שלפעמים הגעתי לילה ונשארו לי 6 או 7 נקודות ואז הייתי.צריכה להכריח את עצמי לאכול...גם אם לא הייתי רעבה... ואז יוצא שאני צריכה לאכול לפני השינה...דבר שאני לא רגילה כי אני כבר מסיימת לאכול בשעות הערב....

מינהר

New member
צודקת, יוליקה, צריך להקשיב לגוף.

מה, בשומרי משקל נותנים עונש על אי ביצוע נקודות, וצריכים לדווח על כך?

החדשות ממש מרעידות את אמות הסיפים.......

חזן מבקש מהנשיא רובי ריבלין שיתנצל בפניו, חוצפה שכזו עוד לא נשמעה, יש לו סימפטום של חולה נפש.

בן אל תבורי וזוגתו אורטל נפרדו , חודשיים לאחר הולדת בנם, הצעירים של היום לא סופרים עד 10 ומיד נפרדים מכת הדור הזה.

מינהר

New member
על מה חזן מבקש התנצלות מן הנשיא?

תבורי האבא החזיק כמה שנים טובות עם כל אישה. צודקת, ניצת.

יש כל כך הרבה חולי נפש בכנסת ובממשלה - שקשה לספור...

כאשר אני רואה את כל חבר מרעיו של נתניהו, אין להתפלא שזה המדובר או אחרים משתלחים בכל מי שבא להם ותוקפים באופן בוטה ובשקרים , כל יום כל יום , והאסון הנושא יהיה אם הליכוד ישוב לשילטון אחרי הבחירות (סביר נוכח אפסות המרכז-שמאל).

מה הוא אמר?
"נשיא המדינה ראובן ריבלין גינה הבוקר (חמישי) את דבריו של ח"כ אורן חזן מהליכוד, אשר קרא בשבוע שעבר בכנסת לח"כ פנינה תמנו-שטה בכינוי "עולת מחמד".
בתגובה לדברי חזן אמר ריבלין, "פנינה היא חברת כנסת מעולה, זכיתי לשמש יחד איתה בכנסת שתי קדנציות כיו"ר כנסת וכחבר בוועדות".
"אבל אני לא נותן מחמאות, אלא בא להתריע על אלימות, על אלימות מילולית, על אלימות התנהגותית, על אלימות מגזרית. לומר על אשת ציבור כל כך מעולה ומצוינת שהיא 'עולת מחמד'. אני פשוט רוצה בשם כולנו להתנצל. שאלו אותי למה אתה מתנצל, הרי בחיים היית מסוגל לומר דבר כזה? אני מתנצל שיש אזרחים במדינת ישראל שיכולים לעולל לעצמנו באמצעותך דבר כזה", הוסיף ריבלין.

חזן מנגד לא נותר חייב ותקף חזיתית את ריבלין, "רובי התפלפ! ‏אחרי ששכח את הבית ממנו הגיע ואת תנועת הליכוד שממנה צמח - מגיע מופע הצביעות של רובי רבלין. במקום שהנשיא, שכבר מזמן הצטרף למקהלת השמאל המזוייפת, יגנה את המרצה שהשפילה חיילת באוניברסיטה העברית ויתן גב לחיילי צה"ל, הוא בוחר להתעסק בשקרים, הכפשות ופייק ניוז כדי לשנות את תוצאות הבחירות".

"רובי, אם אתה חושב שעל הגב שלי אתה תצליח לטשטש את ההתנהלות המקולקלת שלך, ולגרום לציבור לשכוח את תמיכתך בהתבוללות, את הגב שהפנית לאלאור אזריה וללוחמים במדים, את האמירה המסוכנת כאילו בני עמך בחרו בטרור(אני עדיין תוהה לאיזה עם התכוונת) ואת הפגיעה המתמשכת שלך ברה"מ נתניהו ובתנועת הליכוד - אתה טועה ובגדול. זקנתך מביישת את נעורך - לא פלא שישנן יוזמות לצמצם את סמכויותיך. רובי, אתה לא קיפוד!", הוסיף
סוף ציטוט.

אין כבוד לאף אחד, לא לנשיא אר"הב ולא לנשיא ישראל, כולם מטרות במטווח של חבר מרעיו של נתניהו.....
והאספסוף ממשיך להריע ולא מבין כי המדינה הולכת ונשמטת מתחת רגלינו.....
הנה ההתחלה
והנה הסוף.....

מאיר הביא בדיוק נמרץ

את פרשת אורן חזן והנשיא רובי ריבלין.

אורן חז.......ן מפאת גילו היית צריך לרכוש לו כבוד אם לא מפאת תפקידו הנישא ורם.

יוליקה

Member
מנהל
לאורן חזן אין כבוד לאף אחד פרט לעצמו

לקארין אלהרר לעג על זה שהיא נכה...
ליו"ר הכנסת הוא קורא דיקטטור...
התעמת עם נחמיאס ורבין על היותה אישה....
אז ברור שאין לו כבוד לנשיא המדינה
אין לו כבוד לאף אחד לא מפאת גילו, מינו, או תפקידו...
איש בזוי לכל הדעות!!!

למעלה