בוקר אור לעוד יום חם..רמי חזר הביתה..

הדסהש1

New member
בוקר אור לעוד יום חם..רמי חזר הביתה..

היום רמי יגש לביטוח לאומי כדי לערער על הסירוב לעזרה..
אני הולכת לבדיקות דם ..הייתי אתמול אצל הדיאטנית..והיא הזהירה אותי מלצרוך מלחים בכל צורה שהיא...עכשיו גם האוכל לא יהיה טעים...

הדסהש1

New member
חזרתי מוקדם זה שיש תור מוקדם בבוקר..רציתי לנסוע לאבי

אבח יש לי לחץ דם בשמיים וחייבת לנוח...נראה מחר- סוף סוף קיבלתי תור ל 21.6
ל MRI זה בזכותו של רמי שלא ויתר ועמד לכולם על הראש....אני רוצה כבר להיות לאחר מכן ולדעת מה יש לי..ןלאחר הבדיקה צריכה להזמין תו למרפאת לב שמטפלת באי ספיקת לב...

בוקר טוב

היום זה יום הכנת הממולאים, זה די הרבה עבודה, אבל אני אוהבת את זה ופעם
ב------ זה בסדר, אני מכינה כמות גדולה ומקפיאה,
הדסה, נקווה שהכל יהיה בסדר, כל הכבוד לרמי.

מינהר

New member
ציפי, כל הכבוד על הממולאים. אני מסתפקת בפשטידת

תרד ומוס טונה. הכל לפי ספר הבישול "שומרי משקל אוכלים טוב".

מינהר

New member
הערב יש לי מפגש חברות ילדות. למדנו יחד

בביס יסודי ובתיכון והיינו יחד בצופים. המפגש יהיה בחולון.

הדסהש1

New member
כל הכבוד לבשלניות..ממולאים זה הרבה עבודה

ןאין מי שיאכל ואני לא מתלהבת..רמי אוהב רק מה שיפעת עושה
היא למדה מסבתא שלה..אני לא אוהבת לאכול יותר מיומיים אותו מאכל.
לכן עושים כמות קטנה..עוד מעו הנכדים יהיו בחופש ורק רמי יבשל לשנינו..

היי לכולם

לאחרונה , עקב הנסיבות , אני נמצאת המון בבית . וממש אין לי מה להגיד, אז שותקת . למרות שבקופ"ח הבטיחו שכל יום יגיע פיזיוטרפיסט , הוא מגיע פעמים בשבוע בלבד . בינתים עושה הליכות סביב השכונה , בעזרת ההליכון כמובן . בבית עם ובלי מקל .הרגל עדין כואבת, בעיקר אחר פעילות, [פיזיוטרפיה ] . אבל, מכריחה עצמי לתפעל הרגל כי זו ירידה צורך עליה, [כך לפחות אני מקווה ] .משתדלת , כשאין כאבים , לעשות עבודות בית קלות, כמו כביסה . הבעיה העיקרית בכביסה זה לקחת את הקערה לחבל , כשצריך להחזיק בהליכון בשתי ידיים .אבל...............אם ניל אמסטרונג הגיע לירח תמר שרוני לא תגיע לחבל הכביסה ? הגיעה גם הגיעה . עם קצת רצון ,אפשר לעשות כל דבר. היתה עונה מעולה לעץ השזיפים שלנו . נתן המון פרי וכל מה שיכולתי להגיע קטפתי נשארו רק העליונים , ואינני מעזה לתפס על סולם. אולי הנכדים יבואו היום , ויגמרו את העבודה . ובינתיים עץ הגואיבות החל לפרוח , נכון לעכשיו מעט מאוד פרחים , אך נקווה לטוב .
מפה לשם נעשיתי רעבה. ציפי הממולאים שלך יכלו להיות ממש במקום כעת . שלום לכולם והרבה בריאות , תמר .

מינהר

New member
תמר, כל הכבוד על הספורטיביות וההתמדה.

גויאבות זה נהדר. יש לכם גם סברס?

הממולאים מוכנים

לא טעמתי, אבל בטוח שהצליח לי, הדסה, את מוזמנת לטעום, אני מבשלת
בשני סירים, בסיר הרגיל, עם מילוי של אורז ובסיר השני, שזה הסיר דוד שלי,
עם מילוי של כמה סוגי בשרים טחונים בתוספת קצת אורז, עוד מעט אלך
להכין את הקופסאות, לקרר ולהקפיא, חלק מאלה שרק עם אורז, הולך לאיריס,
שהיא צמחונית וחלק עם מילוי הבשר ילך אל נאוה, שמאד אוהבת את זה
וגם היא נותנת חלק מזה למושיקו, זה דייר שגר איתה בהוסטל ומאד מפנק
אותה, נותן לה כל מיני דברים וגם הוא מאד אוהב ממולאים, בעצם הוא
אוהב כל אוכל שנותנים לו,
נהוג לתבל את זה בין השאר עם קצת סוכר, אז אני שמה במקום זה,
סטיביה, הסוכר היחיד שיש בזה זה בטיפת הקטשופ שאני מוסיפה לעגבניות
ולרסק, זה ממש טיפה בים.
אורי כבר אכל ארוחת צהריים טעימה אחרת והוא יאכל מזה רק מחר,
לא מפריע לו, כי גם מאכלים אחרים שאני מכינה, טעימים לו ומשביעים
אותו.
תמר בזמן שהקלדתי, את הקדמת אותי, אז לא נורא, הממולאים מוכנים
וכל מי שרוצה מוזמן לטעום, יצאה לי כמות גדולה.
תמר וכולם, אני פתרתי את בעיית הקערה של הכביסה בזה שקניתי
לפני הרבה שנים, עגלת ספונג'ה, שאני כבר לא משתמשת בה לספונג'ה,
אני מניחה עליה את קערת הכביסה ומסיעה אותה אל החבל, אני לא
סוחבת שום דבר, הגב שלי לא מרשה לי.

yaely2

New member
מנהל
כול הכבוד לשפיות

איך אומרים שף בעברית? " איש טבח שמו"
מקווה שגם יהיה טעים וגם יספיק להרבה זמן. אני לא מתעסקת הרבה עם אוכל, כשהילדים באים הם מביאים אוכל משלהם.

יעלי

היי מינהר

לא , בגינה אין לי סברס, אבל בבית אנו שניים .
בגינה , כאמור , יש לנו עץ גואיבות , שזיף ושסק שמניבים בכיף , יש גם עצי אפרשזיף ומשמש שמפרותיהם נהנינו 3 ימים ואחרכך נעזרנו ע"י תולעים.יש גם עץ תפוז , שני גפנים משני צידי השער, בתקווה שבבוא הזמן ישמשו ככניסה ירוקה. עד כה בחלק הקדמי של החצר. מאחור יש עץ תאנה שנוהג להזמין תולעים וצפורים לפני שמזמין אותנו . היה לימון שעקרנו כשבנינו את הממ"ד היה עץ תפוחים שהוצאנו , כי ב15 שנות חייו כל תפוחיו היו מתולעים , וכמובן עץ זית שנותן המון פירות , אבל , לנו אסור לאכול מלח, וזיתים בלי מלח אינם זיתים . .חוץ מכל אלו החצר מוקפת בשיחי פסיפלורה שגם הם מניבים . האמת זה נראה כמו בוסתן קטן , קטנציק , בוסתנון , אבל זה הכיף שלי .
הדסה , אל תיפול רוחך , לאוכל בלי מלח מתרגלים במהירות , זו בכלל לא בעיה . תורידי מלח ותשתמשי בתבלינים אחרים. סלט עם לימון ופלפל שחור ובצל ,יוצא מעולה. בנוסף , עד לפני כחצי שנה לקחתי 3 כדורים , כל יום , להוריד לחץ דם .מכיוון שלא עזר , וכל 4 שעות הל.ד הרים ראש , במקום להוסיף עוד כדור שלחה אותי למרפאת לחץ דם [יש דבר כזה ]. שם עשו הערכת מצב , ויצאתי עם כדור 1 בבוקר וכדור שני לפנות ערב רק עם ל.ד מאוד גבוה, [לוקחת אותו בערך פעם ב10 ימים ] . שורה אחרונה תבקשי מהדיאטיקנית בקופ"ח מתכונים דלי מלח ומהרופאה הפניה למרפאת ל.ד. בהצלחה .

למעלה