בוקר אור לעוד יום..מינה בגלל עיפות וחוסר ריכוז היתה לי טעות

הדסהש1

New member
בוקר אור לעוד יום..מינה בגלל עיפות וחוסר ריכוז היתה לי טעות

לרופאים...יש לי בעיה בכפות הידיים.הגענו בזמן לרופא אך ההמתנה היתה ארוכה כי קובעים לחולה 2 דקות וזה לא מעשי.בקיצור הוא אמר שאין צורך בהדרותרפיה כי לבעיה שלי לא תעזור.נתן לי לעשות EEG
שבודקים בזרמים חשמליים את הידיים...מרוב עייפות של היום ישנתי טוב
היום מנוחה...

חוויות מנופש במצפה אלומות.

הגענו למצפה אלומות בקיבוץ אלומות שבגליל התחתון ממש מעל הכינרת.
קיבלנו חדרים בסטנדרט מאוד נמוך ביחס לסטנדרתים של המלונות באילת בים המלח או בתל אביב.

האמת ......ידעתי בדיוק לאן אני הולכת ועל כן הזמנו סוויטה שלא היתה מפוארת כלל וכלל אך היתה בהחלט נוחה.

למקום מגיעים אנשים מסיבות שונות, לדוגמא, שהה איתנו פרקליט מאוד מפורסם וידוע שביקש שלא נגיד שהיה שם, בא רק לנקות את הראש ולנוח ולדעתי גם להוריד את הכרס, הוא שתה כל היום מיצים, זאת אומרת 3 פעמים ביום בוקר צהריים וערב.

היתה איתנו הסופרת והעיתונאית שרית ישיש לוי, גרושתו של העיתונאי אמנון לוי שכתבה את הספר "מלכת היופי של ירושלים" , הגיע על מנת להתרכז ולכתוב ספר חדש, היא השתתפה איתנו בכל הפעילויות, היו המון פעילויות ממש נחמדות כגון, מצגות , סדנה להכנת גבינות וחלב טבעוני, יוגה, מדיטציות הכל בסיגנון טבעוני
רוחני.

הגיעו חולי סרטן לאחר טיפולים לנקות את הגוף, הגיעו אחרי גמילה לנפוש ולנוח, היו 2 שיצאו מגהה הכל אמיתי, והיו אנשים כמונו וכמוכם, פשוט יש סדנת היכרות בה כל אחד מספר את סיפורו ואת סיבת הגעתו וכך ידוע לכולם אל כולם,

האוכל היה גרוע ביותר וגם את זה ידענו מראש, רק ירקות אכילים וקטניות מונבטות בלי בישול, חומוס מזוקיני לא מבושל עם טחינה מיץ לימון ושום, הטעם היה של חומוס אמיתי, אין שם לחם וכל האוכל מוגש חי ולא מבושל רו פוד, היה יום שבבוקר נתנו סמודי שזה משקה של ירקות כגון מלפפון קישוא עלי טרד עלי חסה בננה ותמרים ביחד עם חלב שקדים, דוקא מאוד טעים, היתה סדנה לריקודי בטן, מה שאמיתי הוא שלא היינו רעבים בכלל במשך היון, החברותא היתה ברמה ומהנה, למי שיש שאלות אשמח לענות.

מינהר

New member
הדסה, תרגישי טוב. אל תמהרי עם ניתוח בכפות ידים.

שמעתי מאנשים, שעשו להם נזקים בניתוח שורש כף היד.
תנסי נר וולטרן נגד כאבים, צריך מרשם אורטופד. לי עוזר יופי.

yaely2

New member
מנהל
מה שלא סיפרתי בשבוע שעבר......

המון המון בריעות

במוצ"ש האחרון היה לי ארוע שלא סיפרתי עליו בפורום כי חששתי שאם הוא יבוטל תתאכזבו, ולא רציתי לאכזב אתכם ואותי.....לא בוטל.
במוצ"ש הופעתי כסטנדפיסטית בבית ציוני אמריקה תל אביב.
.התרגשתי מאוד.
ההופעה הייתה לא רעה, אני יודעת שיכולתי יותר.. חברה שלי, אלישבע, שמלווה אותי לכול ההופעות אמרה לי: "מחיאות הכפיים הכי חזקות היו לכבוד הקטע שלך".

דיברתי עם המנהל על ההופעה והוא ניסה להסביר לי שאני מבוגרת והם כולם ילדים. אמרתי לו "בארץ שלנו אין הפליה" הבטיח לי שהוא יתן לי שוב להופיע כשיהיה לו מקום.

אתמול הופעתי בדרום תל אביב פעם ראשונה,ההופעה הייתה הרבה יותר טובה ואני מקווה להמשיך ולהשתפר במקום הזה. הבעיה שזה מקום קטן במיקום לא כול כך טוב,אך מאחר והחלטתי להשתפר אני אצמד גם למקום הזה עד שההופעה שלי תהיה מושלמת.

חיוכון:
משרת בבית
זוג עשיר חוזר לביתו.
הבעל נשאר בחוץ לדבר עם השומר בכניסה
והאישה נכנסת פנימה,
הבעל לאחר מספר דקות נכנס הביתה
ושומע את אישתו אומרת למשרת,
תוריד את החזייה שלי, תוריד את התחתונים שלי,
הבעל נכנס ללחץ וממשיך לשמוע,
תוריד את הקליפסים בשיער שלי,תוריד את הכול
לפני שבעלי נכנס

וזה פעם אחרונה שאתה לובש אותם !

יעלי

.

הדסהש1

New member
צהריים טובים אני שמחה שיש בפורם פעילות.

טוב שאנשים יוצאים מהמסגאת כדי לשנות מעט את החיים לצערי אני לא יכולה לצאת מסביבתי.מינה אני לא ממהרת לעשות שום ניתוח.נראנ מה יהיו התוצאות שח הבדיקה.
בנתיים אני כמעט מושבתת עם הידיים.רציתי לפצ\תוח היום בקבוק שח אקונומיקה ולא הצלחתי.חיכיתי לרמי שיפתח לי..הוא נסע להביא לי תק\רופות מאור יהודה לאחר שאצלינו לא היה ומסתבר שגם שם לא היה למרות שבמחשב זה הופיע שיש.לבסוף מצא בבית מרקחת במחיר מלא....המשך יום טוב..וליעלי הצלחה בהופעותייך...

מינהר

New member
היום בערב אמורות להגיע אלי קבוצת גברות שומרות

משקל. אני מקווה שיגיעו ושיהיה מוצלח.

הדסהש1

New member
בהצלחה מינה..אני הייתי בשומרי משקל שנים..עכשיו קשה לי

מאוד לשמור על המשקל..גם בגלל הכדורים הרבים שאני צורכת.וגם הגיל אומר דרשיני.
הייתי חברת כבוד לפני 50 שנה.

ערב טוב

יעל'י, בהצלחה,
הדסה, את ואני הולכות בקלות לניתוחים וצריך להתחיל לחשוב אם זה באמת נחוץ,
יש לי תור לניתוח בכף הרגל (שעברה כבר 3 ניתוחים שונים) לחודש דצמבר, שדחיתי
אותו מיולי, גם הפעם אני חושבת לדחות, לא בא לסגור את עצמי עכשיו ואני לא
בטוחה שהניתוח דרוש,
מינה, שיהיה לך נחמד עם הקבוצה,אני מבינה שזה לא ממש שומרי משקל,
אבל משהו בסגנון.
לגבי שומרי משקל, גם אני הייתי לפני 50 שנה ואולי יותר, ממש הצטיינתי,
ירדתי יפה והתמדתי יותר משנה, עד שהגיע הרגע, שאני לא מוכנה יותר
להיות עז וחזרתי לאכילה הכפייתית שלי,תמר, לשאלתך לגבי כרטיס כבוד,
לשומרי משקל יש טבלאות ומי שמגיעה למשקל הרצוי מקבלת כרטיס כבוד,
שמקנה לה לכל החיים, את הזכות להגיע לפגישות שלהם ללא תשלום דמי
הרשמה, אבל הפגישות לא זולות,
טוב עכשיו הדיווח היומי: היה לאורי תור למחר לניתוח מתחת לעין והיום
הייתי צריכה להתקשר ושיודיעו לנו את השעה, אז הודיעו לי שהתור הוא
בשבוע הבא והתנצלו שלא הודיעו על השינוי,לא נורא, מחר אמור לרדת
גשם, גם אני וגם אורי לא מסוגלים ללכת בגשם, נקווה שבשבוע הבא
יהיה בסדר,צריכים לקבל ברוח טובה את מה שקורה.
לילה טוב

מינהר

New member
ציפי, אני מאחלת לך בריאות, ושתעשי רק

מה שממש מוכרחים בנושא ניתוחים.
הפגישה היתה של או איי, שזה סוג של שומרי משקל, רק לא שוקלים. כל אחד שוקל את עצמו בבית פעם בחודש. וכולם מדברים לפי תור וסדר, כלומר משתפים במה שהם רוצים.

מינהר

New member
תמר , באו איי נמנעים ממתוקים, שומנים מיותרים

וקמח לבן. ומרבים בירקות, חי ומבושל. ומרבים לדבר.

למעלה