בוקר אור לפעמיים כי טוב בו..אני ערה מ 2.30

הדסהש1

New member
בוקר אור לפעמיים כי טוב בו..אני ערה מ 2.30

לפנות בוקר..שאני מתעוררת אינני נרדמת שוב...כך שהיום שלי ארוך.
היום יופם המועדון למרות הגשם אני מחכה ליום הזה כל שבוע.אתמול התקשרו אלי ממכון השמיעה שיש בעיה עם הזמנת המכשירים.מסתבר שהתעלה באוזן צרה מאוד וצריך שוב לקחת מידות.למעשה זה יקח יותר זמן משחשבתי.טוב שכך כי אני הייתי צריכה לגשת לשם שיוסתו לי את המכשירים יש לי צפצופים כל הזמן וזה משגע אותי.זה יהיה ביום חמישי..

מינהר

New member
בוקר טוב. איפה יעלי? עסוקה בסטנד אפ ?

הדסה, בהצלחה עם מכשירי השמיעה.

בוקר טוב

הירקות כבר מתאדים, הרצף עובד ועוד מעט יעשה הפסקה, לצרכי בריאות,
אני עוד מעט יוצאת מהבית לביקור אצל רופאת המשפחה, שפעמיים דחיתי,
הגשם לא מתאים לי,
סליחה שאני לא מגיבה למה שכותבים, הפיוזים שלי עכשיו מאד רגישים
ואני לא רוצה לשחק עם זה, הסבלנות שלי נגמרה, אני לפני פיצוץ.
שיהיה יום טוב לכולנו

הדסהש1

New member
חזרתי מהצועדון טוב שיש יום כזה

ציפי ליבי איתך אני כל כך מבינה לליבך..ההרצאה היום היתה על האיסלם.מעניין מאוד..

סימאורה

New member
יום שלישי קצת גשום פעמיים כי טוב

הדסה יופי שאת כבר יוצאת להרצאות
את צריכה לעשות לעצמך, ציפי נקווה שהשיפוצים
יגמרו מהר, האמת החול וההאבק מפריעים ומעצבנים, יש לי חברה
שמשפצת את המקלחת הלכתי לראות
את הבלגן רק נכנסתי התחלתי להשתעל
והיא גם כבר מתפללת שיגמר.אז האמת נקווה שיהיה לך שקט מצנרת זמן מה
וסולחים לך שאת לא מגיבה מספיק לראות שאת נכנסת לא משנה הסיבה.
לא צילמתי פלטה של גבינות כי א.
אכלתי אותם ב. מרוב התרגשות שכחתי לצלם, וגם הם היו מפוזרים בצלוחיות על שולחנות, אבל גם תמונה עם העיזים
בסדר אתם לפחות לא מריחים את הריח
חחח.,אבל אצרף תמונה של רקפות שהיו שם. באמת יעלי איפה נעלמת?
חסרים החיוכונים. וגם את.
פתחתי את ערוץ 24 ומשמיעים עכשיו את שושנה דמארי השיר כלניות מהמם.
אז המשך יום טוב בבריאות ובשקט.

סימאורה איזה יופי ,

החזרת אותי 65 שנה אחורה בזמן , רקפות בטבע ולא בעציץ .כשהיינו בתחילת גיל הטיפשעשרה , טיילנו על רכס הכרמל , מחוץ לגדר של הקיבוץ . כל האזור היה מלא רקפות בר . אז עוד אפשר היה להסתובב מחוץ לקיבוץ בלי טלפון בכיס, ולנסוע בכל הארץ בטרמפים , בלי חשש . כשהייתי חיילת , הזדמן לי לנסוע טרמפ במשאית מאזור טבריה לכיוון זכרון יעקב. ליד חדרה הנהג שאל אותי מהיכן אני בארץ , והאם אני נוסעת הרבה בטרמפים . כשעניתי הוסיף לשאול האם יצא לי לעלות לרכב של ערבים , והוסיף , כי אני מפרדיס ! עד היום אני חושבת שהיה לי מזל גדול שהנהג היה בן אדם, כי זה היה יכול להגמר לגמרי אחרת .

מינהר , הרוזמרין של, כנראה קצת מפגר ,

בעצם גם עצי השלכת קצת כאלו . האפרשזיף רק היום מתחיל לפרוח , ואנו כבר שבוע אחרי ט"ו בשבט . המשמש ,והשזיף עדין לא חושבים להתעורר . הגשמים מהשבוע שעבר , השפיעו יפה על התפוז שהתחיל להוציא עלים חדשים , עדין פיצפונים , אבל , יש לי זמן .
מינהר , תודה על התמרור לתמרור תמר ור

yaely2

New member
מנהל
בינגו

לכולנו בריאות ולכולנו נחת.

אני באמת הייתי עסוקה בהופעה בדרום תל אביב, והפעם ההופעה הייתה מוצלחת מאוד, לא כמו הופעת הזברה ביידיש.

האמת שכתבתי אתמול הודעה ארוכה שרוב ההופעה הייתה להסביר לתמר את העברית, את הפועל נ.כ.ה ועוד. בשלב מסויים כעסתי על צורת ההסבר שלי
ומחקתי הכול. אני יכולה בכמה מילים לומר על העברית. המילים של העברית נלקחו מן התנך, ועוד מילים שנכנסו משפות זרות שהשפיעו על העברית, גם בן יהודה. כמו שלמילה שולחן אין קשר לפועל לשלוח, ולמילה בית אין קשר למילה באתי, לא לכל מילה יש מקור בפועל. שורשים יש רק לפעלים (פעלים זה דברים שאנחנו עושים).

סימה, דעי לך שכיף לי שאת פה, וגם כיף לי שאת שם בדרמה, את ממש נחמדה.

עלה בדעתי רעיון, אולי נכתוב כול אחת כמה ואיך היא ישנה בלילה וכך נוכל להשוות.אני בלילה האחרון ישנתי שעה ורבע, קמתי הסתובבתי חזרתי למיטה ואחרי שעה שוב נרדמתי לשעה וכך כול הלילה.

חיוכון
קלינאית תקשורת צעירה ואטרקטיבית לימדה קבוצת מגמגמים, אבל לא הצליחה לשפר את מצבם.
היא ניסתה את כל הטכניקות, אבל אף אחד מהקבוצה לא השתפר בדיבור.
בייאושה, הבטיחה להם: "מי מכם שיצליח עכשיו לומר לי את שם העיר בה הוא גר מבלי לגמגם, יקבל ממני חוויה מינית שהוא לא חווה בחיים שלו!".
ראשון מנסה מוטי: "ררררמממת גן".
"לא טוב מוטי", אומרת הקלינאית.
שני מנסה יוסי: "בבבאאאר שבע".
"לא טוב יוסי", אומרת הקלינאית.
שלישי מנסה חיים: "נצרת".
"נהדר חיים", אומרת הקלינאית, לוקחת אותו ביד ונותנת לו עינוג מדהים של רבע שעה... כשסיימה, חיים מתנשף וממשיך: "עי..עי..עי..עילית"...
יעלי

ערב טוב

אני לא רוצה שתחשבו שאני מתבכיינת, אני פשוט משתפת, הרצף סיים את עבודתו, להתקלח יהיה מותר רק מחר לפני הצהריים, עכשיו סיימתי
לנקות קצת, בקוף ולא בכף,כמו כל יום, כדי שאפשר יהיה לדרוך בבית, נקיון יותר רציני, יחכה לעוזרת, עכשיו צצה בעיה חדשה, מהברז של המים החמים יורדים מים בצבע חום
וזה לא נגמר, פתחתי את הברז לרבע שעה ואח"כ לחצי שעה וכלום, האינסטלטור
שעשה את החלפת הצנרת אומר שצריכים לשטוף את הדוד שעל הגג ורוצה
לעשות את זה תמורת 700ש"ח, צלצלתי לדודן הקבוע שלנו, גם הוא אמר שזו
העבודה שצריכים לעשות והוא יעשה את זה תמורת 250-300ש"ח, קיבלתי
הסכמה מבעלת הדירה והדודן יעשה את העבודה, אני עכשיו הולכת לרחוץ
את עצמי עם מים מהקומקום עם סמרטוט נקי, לא חום, אמנם השכנה הזמינה
אותי להתקלח אצלה גם היום, אבל אני מוותרת, האמבטיה שלה כל כך
חדשה וחלקה, שאתמול התאמצתי מאד לא להחליק ולשבור את הראש שם, אין להם שטיח
נגד החלקה, מחר בבוקר אני אתקלח במקלחת שלי וגם המטפל יבוא לרחוץ את אורי, אמנם עם מים חומים, אבל אם הם יהיו מעורבים עם מים מהברז של הקרים,
זה יהיה פחות או יותר בסדר,
תודה לכל מי שמתייחס/ת לבעיות שלי, אני עדיין פקעת עצבים, לא יודעת
מה עוד מחכה לי בדירה המחורבנת הזאת.
לילה טוב

ציפי , לא רוצה להרגיז אותך ,

יש לך מספיק סיבות , וכולן טובות , להתעצבן ולכעס , אבל ,
יש פתגם רומני עתיק שאומר : כשיש צרות הן באות בצרורות .
אז ,אחרי המקלחת איכלי משהו מתוק , לכי לישון ותופתעי לגלות שמחר יש יום חדש , ושמחר שוב תזרח השמש . הרבה בריאות ולילה טוב , תמר .

למעלה