בוקר אור לפעמיים כי טוב בו-תמר הצחקת אותי על הבוקר

הדסהש1

New member
בוקר אור לפעמיים כי טוב בו-תמר הצחקת אותי על הבוקר

לא הייתי חושבת על פיתרון שכזה-לשים את הילד בעגלת קניות..זה ממש פיתרון מקןורי-לי זכור שהחלדים אהבו ללכת בין טיפות הגשם
גם נכדי עושים זאת...יום טוב לכולם...

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב ליום שלישי

אתמול לא נכנסתי אני יודעת, אבל יש לי פתק מההורים. הכול התחיל ביום ראשון, ג'ון העוזר הגיע ואני שעתיים עבדתי עבודת פרך במיון הניירות. יצאתי לעיר, לשוק, לסידורים ולרופאת המשפחה, בשעה 3:00 הגיע שייקה, כי המדפסת לא עבדה, אני כבר הייתי מאוד מאוד עייפה וחשבתי לשכב לנוח עד שהתלמיד/מורה שלי יגיע.
פתחתי את התיק להוציא את הטלפון הנייד כדי לשים ליד המיטה ואני מגלה 2 טלפונים. הייתי באמת בחנות של טלפונים וכנראה בטעות לקחתי עוד אחד. מה עושים? אין לי כוח ללכת עד הדלת, איך אלך עד אליו? ניסיתי למצוא את הטלפון שלו, נאדה. חששתי שהוא יחפש את הטלפון ויקשר את זה איתי, ואינני יודעת איך גררתי את עצמי לחנות, מרחק 1.5 ק"מ בערך. המוכר שמח לראותני ואמר שחיפש את הטלפון הזה כי רצה לתקן אותו. השעה 17:15 עוד אספיק לפני שהתלמיד בא לנוח. איך שאני חושבת צלצול טלפון: "יעלי, לא שכחת שקבענו להיום בשעה שש" זאת הייתה המנצחת של המקהלה שלנו בעבר שלקתה בסרטן הלבלב ואני ממשיכה להיפגש איתה. בסוף השיעור לאנגלית צנחתי על המיטה כשאני לא יודעת מה נעשה איתי.
בשתיים לפנות בוקר אני מתעוררת לקול צעקות. פותחת את התריס השכנים והשיכניי שכנים למטה, משטרה, מכבי אש מגיע ללא סירנה, אמבולנס, מה קרה???? שרפו לאחד השכנים שלי את האופנוע. אופנוע שנשרף כליל, יחד איתו נשרפו התריסים של הדירה האחורית, שכנה דלת מולי, וגם נשרף צינור הביוב של הדירה שלה, גם קומה שניה אחורית נפגעה אבל לא כול כך.
כמעט בטוח שזו הייתה הצתה מבלי להיות חוקר אש. האופנוע היה מתחת לעמודים שום דבר דליק לא היה בקרבתו. נראה מה הממצאים יגידו.
אתמול רק חיפשתי את המיטה אבל היו לי דברים הכרחיים לעשות. וכשלא עשיתי נרדמתי על הכיסא היכן שהייתי. לכן לא יכולתי להיכנס.

יעלי

מינהר

New member
יעלי, אוי ואבוי מה שאת מתארת בעניין השרפה

של האופנוע. מפחיד.

הדסהש1

New member
יעלי אני לא מקנאה בך על מה שעברת...

מקווה שהיום יהיהב יותר טוב...

בוקר

בדרך כלל , להצתה יש סיבה , לא תמיד מוצדקת , לא תמיד לטעמנו , יותר לטעמו של המצית , אבל סיבה יש . בכל מקרה , אחרי יום כזה , מגיע לך "שבת" .

צהריים טובים

היום הרשיתי לעצמי לקום מאד מאוחר,אני לא יוצאת מהבית, לא יום שוק במחסני השוק ולא שום דבר אחר,
אתמול מאד התעייפתי ובערב הגיע משלוח ענקי של פירות מכל המינים,
רחוצים וחתוכים, ארוזים במגש עטוף נייר צלופן שקוף, ששלחו לנו איריס
ומשפחתה, יש איזושהי חברה בחולון שעושה את זה, אני לא יכולה לפרסם
את שמם, כי אני לא רוצה להסתבך עם הנהלת ה-
, לזה גם צורפה קופסה
קטנה עם פרלינים שעוד לא פתחתי, אז אחרי שנחתי את
השנ"צ המאוחר שלי, נעמדתי במטבח לטפל בזה, הפרדתי את מה שצריך,
לכלים שלי מטפרואר, את רוב הפירות, קילפתי, חתכתי לחתיכות קטנות ואפיתי במיקרוגל,
את כל זה עשיתי, כשאורי עומד לידי וטורף מכל הבא ליד, היו שם גם סברס,
(שמאז שהייתי ילדה והפה שלי התמלא בקוצים), אני לא טועמת מהם ואורי
חיסל את כולם, את הפסיפלורה הוא לא אהב, אז נשארו לי כמה,
אז אחרי כל הטוב הזה, כבר אין טעם ללכת לחדש מלאי של פירות ביום שוק ולא היו במבצע הירקות שאני צריכה, רק בשביל גזר, זה טימטום לצאת מהבית, ביום שישי אקנה הכל בפרימדונה.
יעל'י, אני מוציאה המון מרץ, אבל לא מגיעה לדרגת האנרגיה שלך, הראש
מסתובב לי מהתיאור של מה שעשית אתמול ושלשום ובעצם בכל יום,
תמר, רעיון נהדר עם עגלת הקניות, כשהילדים שלי היו קטנים, לא היו
עגלות קניות וכשהתחילו עם זה, לי זה לא התאים, כי גרתי בקומה רביעית
ללא מעלית וזה לא לעניין לסחוב עגלת קניות לקומה רביעית, גם לא היה
לי צורך להסיע אותם, כי הגנים היו ממש מתחת לבית, גם לבית הספר
לא היה צורך להסיע אותם כי זה היה במרחק של 2 רחובות והם אפילו
הלכו לבד, לא היה צורך ללוות אותם לכזה מרחק.
אז היום יהיה יום המנוחה
המשך יום נעים לכולנו
תודה על מי שברכ/ה אותנו. ד,א, הסוכריות על המקל עדיין ממתינות
שיזללו אותן.

יעלי ! רק מלקרא את מה שכתבת התעיפתי.

ציפי מזל טוב ליום הנשואים, מוטב מאוחר מאשר בכלל לא.

עוברים עלי ימים לא פשוטים ועל כן לא נכנסת ולא כותבת והאמת שגם לא קוראת כל יום.

הלילה לא ישנתי בכלל, החליפו לי איזה כדור והוא עושה בי שמות והיום אחה"צ אלך לרופאה ונראה מה תגיד, רק שלא תדחוף לי כדורים חדשים.

יום טוב לכם.

הדסהש1

New member
ניצת מקווה שתרגישי טוב

לפעמים לוקח זמן להתרגל לכדור חדש.אבל את אחראית.לגופך.רק בריאות

למעלה