בוקר אור לפעמיים כי טוב .היום אסע פעם ראשונה

הדסהש1

New member
בוקר אור לפעמיים כי טוב .היום אסע פעם ראשונה

מזה חודש למועדון.אני זקוקה לתרבות..לא לחשוב כל הזמן על הבריאות..ואחר הצהריים אני מקווה שיפעת תבוא לקחת אותנו לבקר את אבי שגם לא ראיתיו חודש...יום טוב לכולם..

מינהר

New member
יעלי, עניתי לך שאם רוצים להביא עוד מישהי לפגישה מצדי אין

בעיה. כי נהיה מעטים. [במסר].

הדסהש1

New member
חזרתי מהמועדון היה קשה לשבת שעתיים.

האצאה מעניינת על הפיסול הגברי בעירום של הגבר מדוד המלך ועוד.ע"י
טומנים איטלקים...
קיבלתי תור למיפוי לב לשבוע הבא ביום שלישי אחר הצהריים....

מינהר

New member
ואני חזרתי מהשתלמות של המשרד- איך

מתווכים דירות בכרמיאל והסביבה ובכלל. ההשתלמות היתה בדרך אם המושבות בפתח תקווה, מכללת מגמות, פארק עופר. מקום יפה.

yaely2

New member
מנהל
קבלת פנים לאזרחים

שלום רב,
מינה, פארק עופר הוא אכן מקום יפה, ראש העיר עושה קבלת פנים לאזרחים של העיר במקום הזה בימי העצמאות.
השנה, בגלל העין, לא כול כך התעניינתי. הרבה פעמים בעבר באתי ללחוץ את ידו של ראש העיר בתוך ים האנשים והכיבוד. היה נחמד.

תמר
, אולי תעשי מאמץ ותבואי? רוצים מאוד להכיר אותך!!!
הקפה והעוגה על חשבוננו.

חיוכון:
יהודי אחד הגיע להתייעץ עם הרב שלו: "רבי, נקלעתי לצרה", פתח ואמר, "אבי נפטר אתמול, ואילו אני חייב לטוס מחר על הבוקר לחו"ל, לרגל עסקיי, אחרת אני פושט רגל! על כן שכרתי יהודי צדיק ושילמתי לו שיישב שבעה במקומי, יגדל זקן במקומי ויגיד קדיש במקומי כל יום".
"אם כך סידרת", תמה הרב, "אז למה באת אלי?"
"תגיד", שואל היהודי, "אתה חושב שאני צריך ללכת לנחם אותו?"...

יעלי

מינהר

New member
יעלי, יופי של בדיחה. ויש לי אחת ששמעתי ממישהי

בריקודי עם--
נוצרי , מוסלמי ויהודי שיחקו קלפים ברוסיה הסובייטית. הגיע איש הקגב, והם מיהרו לזרוק את הקלפים. אמר השוטר לנוצרי- שיחקתם קלפים. אמר הנוצרי, לא. אמר השוטר - תישבע בישו שלא. נשבע.
אמר למוסלמי - שיחקתם קלפים. אמר המוסלמי- בהחלט לא. אז תישבע במוחמד. הוא נשבע במוחמד, שלא.
פנה ליהודי - אני יודע ששיחקתם קלפים. תישבע שלא. אמר היהודי- אם הם לא שיחקו קלפים, אז עם מי אני שיחקתי? לבד?

למעלה