בוקר אור לפעמיים כי טוב..חוזרים לשיגרה

הדסהש1

New member
בוקר אור לפעמיים כי טוב..חוזרים לשיגרה

רמי לאט לאט מתחיל להרגיש בבית..היום הוא ישאר בבית עד שאחזור מהמועדון.ביום חמישי יפעת תבוא ונלך לרופאה כדי להריץ את כל הסידורים של הפיזיוטרפיה שחייב להמשיך בקהילה.ולשלח תורים למרפאת שבץ.וגריאטריה ועוד..לא פשוט...

בוקר טוב

הדסה, תאמרי בשמי לרמי ברוכים השווים,(זאת טעות מכוונת), כל הכבוד
לך שאת משאירה אותו לבד בבית והולכת למועדון, כנראה שהוא באמת
מרגיש בסדר.
אני עכשיו יוצאת לקבוצת פיזיותרפיה, אין לי הרבה חשק, אבל חייבים.

מינהר

New member
יעלי, נחמד שהתענינת בי. הכל כרגיל, מלבד שאני

מחפשת גוף תאורה למטבח, שלא יעשה לי בעיות כמו הישן.
אני רואה שחזרת לגמרא. אז אני מבינה שארמית זו כמו שפת אם בשבילך. אני לא יכולתי לסבול את השפה הזו, קריקטורה של עברית.
איך היה הסטנד אפ האחרון? לא סיפרת.

הדסהש1

New member
אחר צהריים טובים..למרות שהבטיח לי רמי יצא לבד

למכולת מעבר לכביש לקנות תבלין לעשות צלי עוף..אני כבר לא יודעת מה יהיה איתו.
אני לא יכולה להשגיח עליו כמו ילד בן 5...בבוקר ירדתי איתו להשקות את הגינה.מחר אני אהייה בבית והוא יוכל לשבת בגינה הקטנה ולעשב ...בבית הוא מתנייד עם המקל....ההרצאב היתה מעניינת על צוואות וסעיפים חשובים שחייבים לדעת..לי אין מה להוריש?????

הדסה , האם את שואלת אותנו ?

מזל טוב לך ולרמי על שחזר הביתה . כעת אני בכלל מבולבלת , חזר ביום שני , מה הבעיה לחפש אותו , [לתת חופש ] , לסופ"ש ? . סוף טוב הכל טוב , העיקר שכעת בבית .. כמה מדרגות יש לכם מהבית לגינה ?
יעל"י , איזה סוג בטריות ,[ סוללות ] , את משתמשת , ואיפה קונים אותן ? אני כנראה צריכה להחליף את שלי . הפסקתי לקחת כדורי ברזל , שהן , למיטב הבנתי , משמנות וטוענות את הבטריות .
ציפי מה קורה איתך ואם אורי ? אם לא בא לך לענות , זו בהחלט יכולה להיות שאלה היפוטטית /נימוסית . באשר לפיזיוטרפיה , כדאי לך , את אותם תרגילים שעושים בקבוצה , לעשות גם בבית , ואם את יכולה , אז אפילו פעמים שלוש ביום . אחרי שבוע תרגישי את ההבדל . יהיה לך הרבה יותר קל לפזטרפ .
מינהר , אם מנורת פלורסנט מחזיקה אצלך 25 שנה ,קני פלורסנט , ובקשי מאחד השכנים שיעזור לך להחליף . לשבת תאפי לו עוגה או תקני עציץ קטן , כאות תודה . אני , בזמן האחרון , למדתי להעזר בבחורים יותר צעירים או גבוהים ממני . בעיקר בסופר , כשהחלב של 1 ליטר נמצא בקומה הגבוה ביותר , ולמטה שמים 1 וחצי או שני ליטר .
הרבה בריאות לכולנו , ורק טוב . תמר .

מינהר

New member
תודה, תמר. אבל אני מתגעגעת למנורות

הפשוטות שסהכ היה צריך להחליף נורה בהברגה.
אני משלמת לחשמלאי כשצריך, והבנים היו מחליפים לי את נורות הפלואורסצנט. אני לא אופה עוגות, ולא אוהבת לבלבל לשכנים במוח. לכל שכן יש אישה, אל תשכחי. ואני לא צריכה שתיזעם עלי.
מי אמר לך לקחת כדורי ברזל? הם עושים עצירות, לא?
עם הגיל וכאבי העינים אני שמה לב שהסבלנות שלי פוחתת. גם הכושר הגופני.

כל הכבוד לרמי

הוא משקם את עצמו בלי טובות של אף אחד,
הדסה, אל תריבי איתו, תני לו לעשות מה שהוא רוצה, הוא לא ילד קטן ונראה
לי שהוא גם לא ישמע בקולך, אז למען בריאותך הנפשית, תניחי לו.
אני היום הלכתי לקבוצת גב בפיזיותרפיה, זה אינקוויזיציה של שעה, מאד
קשה לי לעשות תרגילים מסויימים, יש לי עוד בעיות חוץ מבעיית גב ולא
כל התרגילים מתאימים לי, אני לא בטוחה שאמשיך בזה, אני אבקש טיפול
אישי, יש אפשרות כזאת, משם הלכתי לסניף אחר שלנו, לתור שהיה לי
אצל רופא א.א.ג. הותיק שלנו, אנחנו ממש חברים איתו, הוא רופא נהדר
ובן אדם עוד יותר נהדר,יש לי כאבים באוזן וזה כנראה כתוצאה מפגיעה בשן
שנמצאת מתחת לאוזן ויש שם כבר הרבה זמן בעיה,אז הוא בדק היטב,
מצא שיש לי הצטברות דונג, עשה שטיפה והציע לי ללכת לרופא שיניים,
הוא גם החליף את הטיפול שנתן לאורי במשהו אחר, בלי בטחון שזה יצליח,
הוא אומר שלאורי יש עצם עקומה באף, שרק ניתוח יכול לסדר את זה,
אבל הוא הציע להמנע מניתוח, כי מצבו הגופני של אורי והגיל, לא מתאים
לזה,אז לא מעבדת שינה ולא בטיח, הוא קבע את הדיאגנוזה, הכי נכונה,
כי באמת, אורי בצעירותו בין שאר העיסוקים שלו, הוא גם התעסק באיגרוף,
נשבר לו האף ולא טופל כמו שצריך, הוא החלים בעצמו וכנראה שהשנים
עושות את שלהן ועכשיו זה משפיע.
טוב, אז הבוקר צילמתי את הפרח בגני, זו כלה, שהגנן האידיוט הקודם
כיסח לה את הצורה, אבל היא בכל זאת פורחת והגנן הנוכחי, מקפיד
לא לפגוע בה, אני מקווה שאצליח להביא את זה לכאן.
הצלחתי, היתה לידה קשה, אבל הצליחה

תמר

כנראה ההודעה שלך נכנסה בזמן שהקלדתי וערכתי את ההודעה שלי, אז כאילו
בטלפטיה, עניתי לשאלתך.

מינהר

New member
ציפי, צילום יפה של הפרח.

בעניין עצם עקומה באף, הכוונה לסחוס שבאף? גם לי אמר רופא אף אוזן משהו כזה- בלי להיות מתאגרפת. זה לא מפריע לי במיוחד. אלא אם כן זה משליך על העפעפיים. לא סביר.
בהצלחה עם הפיזיותרפיה. יכול להיות שעם הזמן הגוף יהיה יותר מתורגל ותצליחי לעשות יותר. לא בכוח.
אם את מצלמת פרחים, זה טוב. סימן שהמצב-רוח השתפר.

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב לכולם

ראשית המון בריאות ונחת. שיקום מוצלח לרמי

זהו, היום גמרתי את היום מוקדם. עברתי היום חוויה נפלאה, במסיבת פורים במוצ"ש נודע לי שיש קבוצה הונגרית, אני אומנם נולדתי בארץ אך הוריי הגיעו מהונגריה ואני מאוד אוהבת את התרבות ההונגרית. סיפרה לי את זה במסיבה בחורה שהגיעה לארץ בגיל צעיר מהחלק ההונגרי שהוחזר לסלובקיה. הונגריה הייתה גדולה מאוד בגלל השטחים של מדינות שכנות, לכן אילצו אותה להחזיר לכול המדינות השכנות חלקים ממנה, ואמא שלי הפכה להיות סלובקית כמו הבחורה שפגשתי, ואבא שלי הפך להיות אוקראיני (קרפטי). הנוכחים היו צעירים יחסית שהגיעו בגיל צעיר מאוד לארץ. הכינו אוכל הונגרי האווירה הייתה ישראלית עם המון חוויות מהונגריה של היום. - נהניתי.

היום הייתי אמורה להיות בטיול המספר על האהבות שהיו כאן בתחילת המאה שעברה או אפילו קודם. צינה ודיזינגו, אולגה ויהושע חנקיין, ועוד ועוד. לדאבוני הטיול בוטל אז ניצלתי את זה לסידור עניינים ביניהם החלפת הטלפונים האלחוטיים שלי ולא הלכתי לדרמה. (אל תספרו למורה).

תמר, לא זוכרת שדיברתי על סוללות. מוכנה לחזור על מה שכתבתי? תודה.

מינה, אף פעם לא הפסקתי ללמוד גמרא. פעמיים בשבוע בממוצע, (אפילו קצת יותר) אני לומדת ונהנית.

סימה, מותר לך להיכנס, מתגעגעת אליך ואל הכתיבה שלך.

ציפי אחרונה, אחרונה ..תמונה יפה מאוד..אני גם אלמד איך מכניסים לפורום.

יעלי

מינהר

New member
יעלי, לדעתי תמר דיברה על "סוללות" בהשאלה.

על המרץ שלך. קומיקאית אמורה להבין משמעות על דרך ההלצה.

למעלה