בוקר אור לפעמיים כי טוב - מקווה שהשקט יחזור

הדסהש1

New member
בוקר אור לפעמיים כי טוב - מקווה שהשקט יחזור

לאחר הסרת המגנומטרים מהר הבית ושובם של אנשי הדגרירות ארצה..אבל אני מסופקת.כי הצבת המצלמות החכמות גם לא כולם מסכימים כי לדעתם זאת הפרה של הסטטוס קוו...
לגבי הים..שכל אחד ישמור על נפשו..לא להכנס בכלל לחוף ללא מציל במיוחד בחודש זה..היו גם מיקרים בחוף עם מציל שאנשים נסחפו ורק בעזרת המצילים חייהם ניצלו...

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לכולם

אני לא חושבת שהסרת המגנומטרים היא רעיון טוב,
גם אם לא היתה ברירה כדי להחזיר את אנשי השגרירות מירדן.
אתמול הראו שבכל המקומות הקדושים בעולם הכניסה היא דרך מגנומטרים...
ובכל מקום שהציבו אותם - הם לא היו שם קודם לכן!!!
ובכל מקום שהציבו אותם כולל במכה בערב הסעודית הצבתם היתה בעקבות
אירוע טרור... בטאג' מהאל, בוותיקן, אפילו בלובר בפאריז...

בת אל57751

New member
בקר נהדר,,חולשה גוררת חולשה ,,,,,

ועוד התקפלויות בדרך
עד הגיעה אל פי תהום,,,ואין מנוס
וזאת כל בער יודע,

כבר אמרתי שהממשלה העלובה הזו תסיר את שערי הבידוק

את ההחלטה אם להציב שערי בידוק השאירו למשטרה כדי שמישהו אחר ישא באחריות, אבל הכניעה להראות כביכול "רצון טוב" הם לוקחים לעצמם, ביזיונרים.

מה זה "מצלמות חכמות"? הונאה של הציבור, כי אין מצלמה שיכולה לראות מה יש מתחת לבגדים, ואם מדובר בשיקוף, מדוע לא הוצבו מלכתחילה?
משקרים לציבור ללא הרף, ומפקירים את חיי השוטרים.

הדוגמא שגם במכה יש לא מעניינת את נתניהו וחבר מרעיו שמלקקים בתחת לכל העולם העיקר לשמור על הכסא.
יירצחו עוד שוטרים ? אז מה ?

בת אל57751

New member
חולשה חולשה ועוד פעם חולשה אני בזה לחולשה

והכניעות, הלא וצדקות הצרה שאינני מאמינה שממשלה אחרת היתה נוהגת אחרת
אני בעד שליט חזק כי רק כך מנצחים החלשים כמלים
אין מנהיג חזק במדינתינו רק בדיבורים
מגיעים לשלטון והרופסות מכניעה אותם
אני רוצה מנהיג חזק כמו פוטין עם כל החסרונות שלו
מנהיג לא יכול להיות רך לבב עדיף קיצוני לצד החזק מאשר מנהיגים פחדנים
מהצל שלהם

וחדשות אחרונות:

מפרקים את שערי הבידוק וגם את המצלמות, בינתיים עד שיתקינו מערכות בידוק אחרות.
שקר על שקר על שקר
"בינתים" בעברית - אף פעם.

שוטרי משטרת ישראל הפכו לבשר תותחים של הממשלה העלובה הזו.
אם הייתי שוטר בירושלים, הייתי מבקש מיד העברה משם למקום אחר.

יוליקה

Member
מנהל
מצלמות חכמות הן מצלמות תרמיות

שמשגרות קרניים אולטרא אדומות והן נתקלות בחפצים קשים
הן קולטות ומחזירות את הממצאים....
הבעיה שהווקף מתנגד גם לזה....

נימה3

New member
השאלה היא לא אם צריך מגנומטרים או לא

השאל העיקרית היא דרך קבלת ההחלטות של ממשלת ישראל.
ידוע שמאז 67 הווקף אחראי בחסות ירדן להר הבית זה מקובל על ישראל, אם כך היה צריך לעשות זאת בהסכמה. לא בטוח שהיו מסכימים אבל בכל מצב היתה התדינות. בעובדה נאחזו בתקרית בירדן כדי לרדת מהעץ כאשר הבינו את גודל הפשלה. אני יודעת שרבים מאתנו אוהבים להיות שמשן הגיבר, אבל לא מספיק להיות צודק צריך להיות חכם במיוחד במקום הנפיץ הזה כמו הר הבית שהוא מקום קדוש ללמעלה ממילארד מוסלמים. יש בינינו כנראה אחדים שמזלזלים יכול להיות שגם חברים בממשלה מזלזלים אז זו התוצאה.

יוליקה

Member
מנהל
אני לא בטוחה בזה

ידוע שמאז 67 הווקף אחראי בחסות ירדן להר הבית זה מקובל על ישראל
הר הבית הוא בריבונות ישראלית! במשך שנים ערכה ישראל חפירות ארכיאולוגיות בכל שטחי הר הבית... וכך התגלו אורוות שלמה... ואז החל לחץ על ישראל באמצעות הווקף וירדן ואורוות שלמה הפכה למסגד... ובהמשך ניסו להסתיר כל סממן של יהדות מההר למחוק את ההסטוריה שלנו....
אנחנו ביקרנו בהר הבית בתוך מסגד אל אקצה וגם במסגד עומר ואף אחד לא הגביל את צעדנו בהר... שינוי הסטטוס בהר החל עם עליתו של אריק שרון להר בצעד פרובוקטיבי ולאחר האינטיפאדה שבאה בעקבותיו שינוי את השליטה בהר.
ואני חושבת גם היום שאסור לנו להיבהל מהלחץ הבינלאומי כי אנחנו הריבון בהר
אם אין להם כוונות להכניס כלי משחית להר ולמסגד הם לא היו מתנגדים לשערים ולמצלמות!!

הבעיה עם ראש ממשלה אידיוט שלא מבין את המנטליות הערבית

הוא פשוט טיפש גמור שלא מצליח להבין אחרי כל כך הרבה זמן שערבי אם תתן לו משהו, יחשוב שאתה פראייר והדרישה הבאה תהיה חצופה יותר.
הערבי אם הכית אותו מכה נאמנה יכשכש בזנב כמו כלב.
הערבי אם תראה לו יחס טוב, ינשוך אותך.
כל ויתור לערבים נגמר רע, אבל ראש הממשלה האידיוט לא מבין את זה.

הוצבו שערי-בידוק והחלה ההסתה להסיר אותם.
נתניהו כצפוי התקפל והחליט להסיר אותם.
ואז באה הדרישה לסלק גם את המצלמות
ואז באה הודעה על מצלמות חכמות (שיקוף) והתנגדו לזה
הפעילו מגנומטרים ידניים וגם לזה מתנגדים.

בשורה התחתונה, הערבים רוצים להפוך את אתר אל-אקצא (הר-הבית) למיתחם בלעדי שלהם, בשלב הבא אף יהודי לא יורשה להיכנס, אחר כך גם לשוטרים לא יותר להיכנס, וכך ייצרו הערבים מעין "מדינת ותיקן" ערבית בשטח ישראל.

אבל כל המתנגדים לשערים מטומטמים ולא מסוגלים לחשוב הלאה, ואני לא מתפלא על השב"כ אם ממנו יצא אחד כמו אלשייך זה לא פלא שהם אומרים שבלי שערי הבידוק יהיה יותר שקט.....
כן לערבים.

והמתנחלים, אדוני הארץ, מחפשים מלחמות, אחרת לא היו נכנסים למבנה בחברון בדיוק כעת בלב המהומה.
אבל הם רוצים בלגן, רוצים מלחמה, ואז יוכלו להרוג ערבים חופשי ולהיפטר מהערבים בגדה . מה שהם לא מבינים שזה יהיה "תהרוג טורקי ותנוח".....

ככה זה במדינה שראשיה שואפים למדינת הלכה ולדיקטטורה ובה שוכנים ארבעה עמים: יהודים, ערבים, חרדים, מתנחלים.
טוב לא יצא מזה.

ואנחנו נמשיך להתלונן, אבל 985.104 טיפשים ימשיכו לבחור באיש שקובר את המדינה לאט לאט.....

יוליקה

Member
מנהל
מסכימה עם רוב דברייך, רק שכחת לציין

שדרך הפעולה של הערבים - היא לשקר... כמה שהשקר גדול יותר
קשה להתווכח אודותיו....
עובדה שהם מטיפים שאנחנו פוגעים באל אקצה...
במה פגענו?? הרסנו?? פוצצנו?? השמדנו?? אסרנו על כניסת מתפללים??
ראיד סאלח מטיף שנים לכך שאנחנו פוגעים באל אקצה ואף אחד לא קורא
בקול רם - אתה שקרן!!!
כעת גם ארדואן, המלך עבדאללה הצטרפו לשקר!!

ברור

הבעיה שלנו היא שההמונים מאמינים להם כאילו היו עובדות, וכך הם מצליחים לזרוע עוד ועוד שינאה ולהסית את כל האוכלוסיה נגדנו.

ארדואן הוא השקרן הבכיר, אפילו יותר מנתניהו השקרן , היום הוא טען שיש שראל סגרה את אלקצא ולא נותנת למתפללים להיכנס, וכל המנהיגות הערבית מסיתה נגד ישראל וקוראים לכולם להגיע ולהציל את אל-אקצא מידי ישראל, ויש מספיק פאנאטים שלוקחים זאת ברצינות.....

למעלה