בוקר אור לפעמיים כי טוב..

הדסהש1

New member
בוקר אור לפעמיים כי טוב..

חוק ההסדרה עבר בקריאה שניה ושלישית ללא ביבי.שלא הספיק להגיע..
מה המהלך הבא? שוב בג"ץ ?

יוליקה

Member
מנהל
ברור שבג"צ הכל היה תרגיל

ביבי נלחץ ע"י הימניים... וידע שבג"צ יפסול
אבל כך יוכל להגיד להם... אני העברתי אבל בג"צ פסל....

ראש הממשלה נתניהו, שטס בדרכו חזרה מלונדון, לא הספיק להגיע להצבעה. היועמ"ש הודיע כי לא יגן על החוק בבג"ץ
אם כך, מי יגן על החוק בפני בג"ץ?
מכיוון שהיועמ"ש החליט שלא להגן על החוק, יגן עליו היועץ המשפטי לכנסת שחוקקה אותו. עם זאת, בצעד נדיר יתיר היועמ"ש לממשלה לקבל ייצוג מעורך דין פרטי.

מה יחשוב על כך בג"ץ?
בג"ץ טען מאז ומתמיד שהסמכות לקבוע מהי הפרשנות הנכונה של הדין עבור גורמי הממשלה, ומהם גבולות מתחם החוקיות שבגדרו הם מוסמכים לפעול, נתונה בלעדית בידי היועץ המשפטי לממשלה. אין ספק שהודעתו שלפיה לא יגן על החוק כבר מהדהדת בבית המשפט העליון.

יוליקה

Member
מנהל
מפגש חברים בעמק יזרעאל

מאיר שפירא חברינו, בא לבקר בעמק ולראות את התקדמות רכבת העמק....
הוא סייר גם בכפר יחזקאל, תל יוסף, עין חרוד...
ועל הדרך נפגשנו במסעדה מול תל יוסף...
פגישה שהתארכה ליותר משעתיים...כי שהשיחה נעימה והארוחה טעימה
לא שמים לב לזמן שחולף...
תודה רבה רבה למאיר שהזמין אותי לארוחה היה כיף ביחד!!

אמנם נכון, הפגישה היתה פשוט כיפית ודברנו על הכל

פעם ראשונה שנפגשנו, וזה היה כאילו אנחנו מכירים שנים.
ואמנם נכון שלא חשנו בזמן שחלף, כעת אנחנו מכירים כבר לא וירטואלית, ולפחות יש בינינו משותף של אהבת העמק ובכלל את החיים.

אצטט את סבא שלי:"מי שקם מוקדם יש לו המון זמן לעשות המון דברים, מי שקם מאוחר אין לו זמן לשום דבר".
וזה הכלל לאנשים מבוגרים שמי שפעיל, שומר על נוכחות ופעילות לאורך זמן ולא משנה במה הוא חולה, ולפחות בפורום הזה אנחנו שומעים על אנשים יצירתיים, ולכן טוב בחיים על כל הקשיים.
אל תשכחו - כדאי למצות את החיים כי רק ג'ימס בונד חי פעמיים.....

אחרי נסיעה משעה 0600 הגעתי הביתה עייף אך מרוצה, גם השגתי חומר שרציתי מכפר יחזקאל, ושוחחתי עם הארכיונאית של עין חרוד שהיא מהמקימים והיא אישרה שאמנם לעין חרוד היתה משתלה היפה בארץ, ובכך אישרה את התמונה שמצאתי על תחנת רכבת רשמית של רכבת העמק:"משתלת-עין-חרוד".
ובכך זו התחנה ה-50 של רכבת העמק (במקורות טענו על 17 תחנות או מכסימום 22).

והמפגש החברי היה עוד שיא של היום , גם חברות וגם אוכל טוב (מסעדת "אמארה" בצומת תל יוסף, שאני לא מפספס אותה בכל נסיעה לצפון). ומשם יכולתי להפליג הביתה בחיוך , שהיה לי יום נחמד.
(ואגב, אני נוהג מהר, אבל יוליקה נהגה הרבה יותר ממני.....
)

יוליקה

Member
מנהל
חחחח מאיר, נכון אני נוהגת מהר

בזמנו חברי לעבודה קראו לי "נהגת שודים"....
היה כיף לפגוש אותך!!

ריקי5

New member
כמה נחמד לראות את האנשים מאחורי השמות והכנויים

אתם יכולים להסביר איפה נמצאת המסעדה הזו?
לא מוצאת באינטרנט . אנחנו מטיילים הרבה באיזור ותמיד שמחים להכיר מסעדות שאנחנו עדיין לא מכירים

יוליקה

Member
מנהל
צומת תל יוסף בתחנת הדלק ממול!!

תחנת הדלק שליד בנין המועצה האיזורית גלבוע!!

למעלה