בוקר אור לראש חודש שבט..

הדסהש1

New member
בוקר אור לראש חודש שבט..

ציפי ההליכה למועדון מוציאה אותי מהדיכאון..למרות שכל הזמן אני חושבת מה יהיה העתיד.היום דקל יבוא לראות אם אני זקוקה לעזרה הוא לא ראה אותי מאז שרמי בבית החולים..שקד מטלפן ושואל..אני צריכה כמה דברים שיעשה כי אני לא מגיעה אליהם..היום כבר שמתי מרק על האש..עברתי עם סמרטוט במטבח..ליאת תעשה לי קניות קטנות ויפעת מחר תעשה את שאר הדברים.לא רוצה שרק מישהי אחת תקנה לי..אתמול החליפו לי ממיר בסלון..כך שאני מסודרת לסופ"ש...

הדסהש1

New member
יש לציין ששקד ודקל נמצאים בתקופות מבחני מתכונת ובגרות..

ומבדקים בצבא לצערי מצאו לדקל רשרוש בלב שמסתבר שנולד עם זה ולא עשו מאומה ולא נמצא במעקב.בצבא בקשו אקו לב בבית חולים..נראה כמה זמן זה יקח..ושקד יש בעיה עם זרימת דם.עשה אולטראסאונד וביקשו דופלר.יש אפשרות שבגלל בעיות
הבריאות שלט הוא לא יגויס..זה לא מפריע לו כלל.יתכן שהוא יוכל להתנדב.יש לו עוד שנה
לחשוב..

מינהר

New member
הדסה, בריאות לתאומים, ושרות שיתאים להם.

איתי היתה חילת שבגלל הפוליו בשנות החמישים היתה לה רגל אחת דקה יותר. זה לא טופל עד הצבא. ורק שם שלחו אותה לפיזיותרפיה ממושכת, והרגל השתפרה מאוד. לפעמים הצבא הוא 100%.

מינהר

New member
יופי הדסה, אם את הולכת למועדון ומבשלת מרק,

אלה סימנים טובים.

בוקר טוב

הדסה, אני מאחלת המון בריאות לשקד ודקל ולאמא שלהם ליאת שאני כל כך
מסמפטת,
סיפרתי אתמול בלילה שלא הלכתי למחסני השוק, אבל היום אני חייבת לצאת,
יש לי כמה סידורים חשובים, אני מקווה שלא יתפוס אותי גשם,
אז אפרד מכם עכשיו ואדווח בהמשך,

הדסהש1

New member
תודה לכולם.משתדלת לתפקד.אני לא נכנסת הרבה כי

קשה לי להקליד הידיים לא מתפקדות...לילה טוב לכולם.

yaely2

New member
מנהל
סבתאפיסטית

שלום כולם.

הדסה אני מציעה לך בהתמודדות.
ציפי גם בפנייך אני מורידה את הכובע על כושר האירגון שלך
תמר, כבר אמרתי שאני אוהבת את הכתיבה שלך.
מינה, פקטורי זה מועדון בו מופיעים סטנדפיסטים. פתחי את גוגל ותכתבי סטנד אפ פקטורי תקבלי מידע הרבה יותר ממה שאני יודעת לתת.

חיוכון:
אישה אחת כועסת על בעלה: "למה אתה מספר לכולם שאני מנהלת חיים כפולים?!"
הבעל: "כי זה נכון! את החיים שלך ואת החיים שלי…"

יעלי

משתפרת, זה נחמד אבל לא מתאים לגיל השלישי.

אנחנו נעשים רגיזים ממורמרים, לא בגלל שאנחנו בוחרים ורוצים , הופכים לכאלה בעקבות התהליכים אותם עוברים בזיקנה, הרבה מירמור עושים לנו התרופות שאותה אנחנו נוטלים וחלק מתוך תפקוד לקוי , כי הרי הרבה דברים כבר קשה לנו לעשות ונזקקים לעזרה או שיעשו עבורנו, ויש עוד סיבות כמו חרדות מלהישאר לבד, חרדות מהמוות, לא פשוט להזדקן.

מינהר

New member
ניצת, לא קראתי את הצרופה של משתפרת.

אבל אני מבינה מאוד את מה שכתבת.

yaely2

New member
מנהל
לפני שינה לילה טוב

שלום כולם לפני שינה

מינה, ,

בשבת צריך לאכול 3 סעודות כדי לכבד את השבת.
אוכלים בבית ארוחות בוקר וצהריים ואחר הצהריים הולכים להתפלל מנחה, יצא, שאדם לא אכל 3 סעודות. הזקנה הטובה הייתה מביאה כול שבוע את ההרינג שלה והיו בבית הכנסת גם כמה חלות, לפעמים היה מישהו מביא משהו נוסף וזו הייתה הסעודה השלישית וביידיש קראו לזה שַלֵש סידֵעס. היינו הילדים חוטפים מההרינג ורצים לאכול בחצר עם החלה, ארוחה שאין כמוה לטעם. בחנתי אולי מאה סוגים של הרינג, אף אחד לא השתווה לזקנה שהכינה כדי לכבד את השבת ואת המתפללים.
אוי, ימי ילדות יפים ורחוקים

יעלי

היי לכולם

הגשם עדיין ממשיך להתחשב בי, יצאתי לסיבוב ארוך ברגל כי עם אוטובוס זה
לא מסתדר, אז התחלתי בהליכה לסופרפארם החדש שנפתח לא מזמן ליד מכון מור,
רציתי לקנות 1+1 נייר טואלט קלינקס, גנבים, זה עולה 40 ש"ח, כמובן שויתרתי,
משם הלכתי לקופ"ח שלי, כדי לחדש תרופות וגם שם לא היה הכל, אז בדרך הביתה,
ויתרתי על הליכה למחסני השוק ונכנסתי לסופר קטן וקניתי כמה מצרכים הכרחיים,
כל הזמן השמש זרחה והצטערתי שנעלתי את הנעליים הסגורות, שנורא קשה לי איתן, הגעתי הביתה ואחרי 10 דקות קדרו פני השמיים וגשם התחיל לטפטף,
אני לא רוצה לפתוח פה לשטן, אבל אני מאד מקווה שגם מחר בבוקר, כשאורי יצטרך לצאת מהבית לכיוון ההסעית שלוקחת אותו למרכז יום, הגשם יתחשב בו,
משתפרת, ההצעה הזאת להתאמן מסתובבת כבר כמה ימים בפייסבוק ובווטוסאפ,
אבל גמני כמו ניצת חושבת שזה כבר לא מתאים לאנשים "בגילנו", אנחנו את
האימונים ואת הסטאז' כבר עשינו מזמן, אבל תודה שהבאת את זה אלינו.
לילה טוב

למעלה