בוקר אור לשבוע חדש.אין חדש

הדסהש1

New member
בוקר אור לשבוע חדש.אין חדש

הכל אותו הדבר לטוב ולרע..רמי חזר..ישנתי יותר בביטחון...

צהריים טובים, הייתי היום בחנות ג'אמפ בקניון שלנו

היה שם סטנד עם חולצות והיה כתוב 2 ב-100 ש"ח אז בחרתי לי 2 ונכנסתי למדוד, היו טובות עלי החולצות וניגשתי איתם לקופה, שואלת אותי המוכרת אם יש לי חבר מועדון, אמרתי לה שאני לא זוכרת , בדקה ואמרה יש!!! , שאלתי אותה מה זה מקנה לי אמרה 56 נקודות יש לך אבל כרטיס המועדון שלך הסתיים תעשי כרטיס חדש, אמרתי לה אבל מה מקנים לי 56 הנקודות שיש לי כבר, הרהרה ואמרה כל נקודה זה שקל, אז יש לטובתך 56 שקלים, שאלתי אותה ולצורך מה אני אמורה לאסוף את השקלים כזיכוי, אמרה לי את יכולה לקנות איתם, אז אמרתי לה הנה אני קונה ב-100 ש"ח אז תורידי לי 59, הורידה לי.

אם לא הייתי עומדת על זה ושואלת ודורשת אז למי היו הולכים נקודות הזיכוי שלי???

נסגרת קומונה בתפוז, אז הרשתי לעצמי

והזמנתי את החברים להצטרף ולגלוש פה בפורום.

מקווה שזה בסדר מצד יעלי.

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב חברים

המון בריאות והמון אושר לנו.

ניצת, בוודאי שאנחנו שמחים על כול תוספת, יפה שחשבת עלינו.

הרבה אין לי מה לספר. בעוד שבוע פותחים אצלנו עוד חוג לברידג' מההתחלה, ואני החלטתי בנוסף לקורס שאני לומדת בו עכשיו, ללמוד שוב מהתחלה מבלי לוותר על החוג הנוכחי.
כתוב במקורות שלנו "אין שונה משנתו מאה פעם, כשונה מאה ואחת" כלומר כול לימוד נוסף מוסיף עוד ידע.
המעניין שאני ביום ראשון, היום בו יפתח הקורס, יש לי פיזיוטרפיה. רציתי לוותר על הברידג' של יום ראשון פתאום צלצלו לי היום מהפיזיוטרפיה שהקבוצה קטנה ולכן מצרפים אותנו ליום חמישי בבוקר. ישששששששששש יש אלוהים, עכשיו אני מסודרת ואוכל להשתתף בקורס החדש.

חיוכון:
קשיש בא לבדיקה שנתית אצל הרופא.
הרופא: "מה שלומך, משה?"
"דוקטור, מה אני אגיד לך, אם הייתי
יודע שאגיע לגיל כזה, הייתי שומר על
עצמי קצת יותר טוב!"

יעלי

לילה טוב
אופסי דופסי

הקלדתי והקלדתי ושוב נגעתי בF12 במקום במקש המחיקה, אין לי סבלנות
להקליד שוב, אמשיך "בלי נדר" מחר.

בוקר טוב לכולם, אתמול בערב נכנסתי

לשמונה שנסגרו וראיתי שמנהלת הקומונה הפכה אותה לשמונה סגורה, אז אולי היא התחרט לאחר שהזמנתי את חברי השמונה לפני, סתם הרגשתי שמגיע לכם ששיתף אתכם עם זה.

יום טוב לכולם.

למעלה