בוקר אור לשבוע חדש.מקוה שיהיו

הדסהש1

New member
בוקר אור לשבוע חדש.מקוה שיהיו

רק בשורות טובות וישחררו אותי לפני החג.היום מקווה שיתחילו את הבדיקות
כדי לברר סופית.מה היה לי

בוקר אור ושבוע טוב

סיימתי ארוחת בוקר כהרגלי מול המחשב ואני צריכה לזוז מפה, כי העוזרת
צריכה בעוד רגע להגיע לנקות פה, אחזור בהמשך היום,
הדסה, בריאות, בריאות ועוד בריאות

בת אל57751

New member
בקר נהדר,ואני הולכת לסדנת פיסול,,הדסה

אני חושבת שהרבה מלחץ הדם הגבוה בא מהתרגשות ולחץ
הבר מצוה והחגים
המון בריאות,רוגע ושלוה,

הדסהש1

New member
אני אופטימית..א י אחרי מקלחת וארוחת בוקר

בוקר..לא יכולה להסתגל לאוכל.אכלתי רק לבן וגבינת סקי.ומעט דייסה..התה מציל אותי..
מוציאים ממני דמים כל כמה שעות.אנטיהיוטיקה לוריד.יש ויכוח בין הרופאים אם לשחרר אותי הביתה להמשך טיפול בקהילה.או שאעשה פה את ציון הכליות..נראה מה יוחלט..

חביף

New member
הימים האחרונים של תשע"ז

ואם תרשו לי קצת להיות גס רוח, הימים האחרונים של תקיעת XXX בנו של שנת תשע"ז.
מזג האוויר קצת משתפר.
התעוררתי יחסית מלא מרצ, אבל לא מספיק. יש לי פגישה אצל רופא עור, הביקורת השנתית של נקודות חן ודברים אחרים. [ אמי, אללה ירחמה, חלתה במלנומה, אבל נפטרה מגידול במוח].

הדסהש1

New member
אחר צהריים טובים

היום הייתי בחקירות של סטודנטים מכל רחבי תבל.2 מארצות הברית שלומדות כאן בתל אהיב את השנתיים האחרונות.בחור מקנדה.נחמדים וסימפטים.טוב שרמי הגיע כדי שיספר להם מה היה כי אני לא זוכרת כלום.ולקחת דמים הביאו סטג"ר גבר ביריון נראה מפחיד.ניסה ולבסוף הצליח לאחר שעשה לי סימניים כחולים ביד נראת כמו אשה מוכה.תוך כדי דיברנו ומתברר שהוא למד בירדן
ויושה פה את הסט"ג.יש כאן צווצ מצויין של אחים וסטג"ים ערבים.אחד מהסטג"רים היהודים אמר לי הם עוברים אותנו בגיל כי הם לא עושים צבא
אנחנו מתחילים רק לאחר גיל 21 ונם כבר לקראת השנה ה 3.
זה מתסכל אותם מאוד..

yaely2

New member
מנהל
שלום כולם

המון בריאות לכולם. לא אמרתי צהריים טובים, כי אבשלום קור אמר שאין בעברית צהריים טובים ואין גם בהרבה שפות אחרות אומרים פשוט שלום.
הדסה, מקווה שיגלו שזה היה מקרה חד פעמי ולא מסוכן. קראתי גם שיש לך הצלחה בלתי רגילה עם צעירים משכילים ונמרצים. כול הכבוד.
תמר, לא הגבת על ההסבר שלי ביחס לפיוס. צדקת מאוד חביף שיש את אותו כלל בם בכ' וגם בב'. לא רציתי להעמיס על תמר וכולם, אבל אתה צודק במאה אחוז וכול הכבוד ליידע.
המון

יעלי

מתוך שלא לשמה בא לשמה .

יעלי, תודה על הנסיון להסביר , אבל הקטע עם הדקדוק , היה גדול עלי כבר בבית הספר העממי , שלא לדבר על נסיונותיו של האדון החביב., ששם בכלל הלכתי לאיבוד .למען האמת , לא ממש הבנתי מה אני קוראת . אבל אל תתרגשו כל כך אני יודעת שיש לי בעיה עם הדקדוק ומזמן השלמתי עם המצב . ובכל זאת מה שרציתי לשאול זה מקור המילה פיוס , להתפיס, להשלים . מה השורש שלה, והאם יש לה עוד הטיות ? תמר.

זה נשמע כמו טיול וירטואלי בעולם .

לפחות לא היה לך משעמם . ד.א. אצלנו , בדרום יש הרבה רופאים בדואים שלמדו בבאר שבע . הם רובם ככולם [ לפחות אלו שאני פגשתי ] אנשים מאוד נחמדים ומקצועיים [עד כמה שיש לי את הכלים לשפוט ] . יש כאן גם הרבה פיזיוטרפיסטים , וגם הם טובים .
צלצלתי למארחים שלנו בערב החג, [ האח של כלתי ] ,לשאול מה חלקי בכח . סיכמנו על כרוב ממולא, סלט פירות ועוגת דבש . קרוב לודאי שנהיה 30 איש .
אצל ביתי , ביוהנסבורג , הם חוגגים שלוש משפחות יחד . גם אצלם חולקים את הנטל .כל משפחה מביאה כמה מזונות ואת הקבלות של הקניה לחג . מצרפים את הקבלות ומחלקים לשלוש . כך ההוצאה הכספית יותר קלה .
שיהיה לכולנו שנה טובה והרבה בריאות , תמר .

הדסהש1

New member
לפני כרבע שעה נכנסו קבוצת בנות

צעירות דתיות.חשבתי שהן מבני עקיבא
מסתבר שהם עושות שירות לאומי
ובאו לחלק ברכות לשנה טןבה את המאושפזים.מחווה יפה.כל בת כתבה משהו שנפתח ב "יהודי יקר"
ממש התרגשתי
.נחמד ומראה שיש לנו עוד נוער נהדר

למעלה