בוקר אור לשבוע חדש מקווה שיהיה שקט

הדסהש1

New member
בוקר אור לשבוע חדש מקווה שיהיה שקט

הבוקר הנכד שלי קיבל את הצוו גיוס בדואר ל 4.11.מזלו שהיה בקשר עם הצבא לפני והם אמרו לו הכין להתיצב..למרות שעבר דירה ודיווח לצבא חודש מראש את הכתובת החדשה הוא נאלץ להתגייס בתל השומר.הם עברו לקריית גת..הבוקר הוא חווה התעללות מנהג של מטרופולין מקריית גת לתל אביב..הנהג איחר ברבע שעה.החיילים עלו מאחור ומלפנים ומילאו את האוטובוס.הוא חיכה משעה 6 כי צריך להגיע מתל אביב לעפולה.ושהוא עלה הנהג הורידו כי לדעתו האוטובוס מלא מידי.והגיעו 2 בדואים דיברו איתו ערבית העלה
אותם.אזרח שצפה בו עלה גם וגם אותו הוריד..האזרח לא ויתר הזמין משטרה והמשטרה העלתה אותו .הנכד שלי לא התערב כי הגיע כבר אוטובוס נוסף.נאמר שם כי הנהג הזה באופן עקרוני עושה בעיות לחיילים..אמרתי לביתי שצריך להתלונן עליו כי זה המשך כל הזמן...בושה לנהג שהוא עובד ציבור להתנהל כך לחיילים..בטח יש לו תלונות רבות לצבא אבל הוא עובד ציבור וחייל ביום ראשון חייב להגיע בזמן ומיוחד טירון.מקווה שזה יתוקן..

יוליקה

Member
מנהל
כל כך הרבה תלונות על נהגים...

אפשר לחשוב שיש להם ברירה... חייבים להתלונן ולפטר אותם
ואז ירוצו לחפש מקומות עבודה...

judithedna

New member
ואז חברות האוטובוסים יפחיתו

את מספר האוטובוסים בטענה שאין להם נהגים.

הניה 8

New member
לא יעשו כלום לנהגים יש חוסר בנהגים לא יפטרו

הם לוקחים נהגים מי שבא ליד אני רואה אצלינו , נהגים אפילו די זקנים
ואפילו חרדי עם פאות וזה לא בני ברק, כאן , ובכללל יצורים מוזרים שלא ראיתי בעבר,
מי שבא ברוך הבא

tamarsharoni

New member
הניה , לא הבנתי , מה פרוש

אני רואה אצלנו נהגים די זקנים, ואפילו חרדי עם פאות, ובכלל יצורים מוזרים .
ראשית , מה זה די זקנים , ומי אמר שאדם מבוגר אינו יודע או יכול לנהוג . אם קיבלו אשור ממשרד התחבורה , למה שלא ינהגו . זו אפליה בגלל גיל וזה לא חוקי בישראל . אני בת 80 ונוהגת יותר מ50 שנה , אין לי אף נקודה ברישיון ומעולם לא היתה לי .אינני מבינה לפי מה את קובעת שאדם בגיל העבודה, עם רשיון בר תוקף אינו יכול לנהוג .
מי הוא או מה זה יצור מוזר. אדם עם קרנים, אף ארוך , עיניים כחולות ,עור שחום או אזנים מעל האף .
ולמה נהג עם פאות פסול , הרי זה מה שאנו החילוניים מתלוננים כל הזמן , שהחרדים פרזיטים שאינם עובדים , אינם משרתים בצבא , ונתמכים ע"י המדינה . וכשכבר בא אחד שרוצה לעבוד , אומרים לו , לא ! לך יש פאות אינך יכול להתקבל לעבודה .
לא לטעמי !, אבל , אודה לך אם תסבירי לי למה התכוונת. ויותר מכך אשמח להגיד שטעיתי ולבקש את סליחתך . תמר .

הניה 8

New member
בקר אור, תמר יקירה זה פורם וכל אחד

מביע את דעתו וזה לגיטימי , אין צורך לבקש סליחה לא טעית ,זו דעתך ולי יש דיעה שונה על דיעה לא מבקשים סליחה,במידה וחושבים שהיא נכונה,אלא אם כן
ומשהוא ביזה אדם ספציפי, אני חושבת שלנהג יש אחריות לא רק על עצמו בלבד
אלא על יתר האנשים באוטובוס שהוא מנהיג
את לוקחת אחריות על עצמך בלבד , לנהג בן 75 בערך יש אחריות על כל האנשים באוטובוס וזה שונה,
ולדעתי אנשים בוגרים פלוס ,מתחילים להיות תסמינים של אנשים בוגרים פלוס
אני אישית שוכחת להוריד את הזבל ועוד כמה דברים קטנים ואני עדין לא בגילך,
לא כתבתי שאדם בעל פאות משתלשלות לא יכול להתקבל לעבודה
כל מה שכתבתי להמחיש את חוסר הנהגים וכל מי שבא מתקבל
בעבר היה סינון יתר,
האם ראית פעם נהג בעל פאות משתלשלות נוהג באוטובוס??
וזה היה סהכ" דעתי להראות שיש חוסר בנהגים ולוקחים כל אחד
ואת עשית סיפור שלם

כשכתבתי לא התיחסתי שאסור , ניסיתי להמחיש את חוסר הנהגים בשוק והיום

למעלה