בוקר אור לשבוע חדש.מקווה

הדסהש1

New member
בוקר אור לשבוע חדש.מקווה

שמערכת הבחירות תהייה נקיה ושלווה..

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב - המביא דברים בשם אומרם מביא גאולה לעולם

מתי גולן:
אתה טוען תמיד שאתה עושה למען הציבור את הדברים שהתחייבת עליהם. גם לפיד נוהג כך, וגם כל השאר. אז מה אתה אומר, שלך מותר ולהם אסור? שלמפלגות אחרות אסור להיאבק על הדברים שעליהם התחייבו לבוחר? שכאשר הם עושים זאת אז "ככה אי אפשר לעבוד"?

בוקר טוב, איך אפשר לדעת למי להצביע?

עבודה, יש עתיד, קדימה... ליברמן ובנט לא באים אצלי בחשבון והחרדים לא כל שכן. אז צריך לעקוב ולראות מה יקרה.
העיקר - לא ביבי!

יוליקה

Member
מנהל
שכחת את כחלון... נכון העיקר לא ביבי...

קדימה?? מופז?? התכוונת אולי לתנועה של ציפי ליבני....

י מ י ת 2

New member
לדעתי מפלגות השמאל שהסלוגן שלהן הוא רק לא ביבי

מחמיצות את העיקר. ותורמות לביבי בבחינת הקוזק הנגזל. הרי להתבכיין הוא יודע . אז הוא יבנה על זה.
מפלגות רציניות צריכות להציג מצע, דרך, אידאולוגיה.
רק לא ביבי זה צריך להיות המובן מאליו.
כידוע אני נגד מפלגות אוירה שהיום הן כאן ומחר... פוף! נשא הרוח.
ביניי גם לא שמעתי מכחלון משהו רציני. הסלולר זה יפה, אבל כשר רווחה הוא לא הצליח. הרצוג הצליח הרבה יותר ממנו.
להרצוג שי הרבה נסיון והצלחות בכל המשרדים והתפקידים שכיהן בהם. נכון שאין לו כריזמה אבל אולי זה טוב כבר ראינו את הכריזמטורים כמו שרון וביבי, מה עשו לנו.

יוליקה

Member
מנהל
ימית, הרצוג גדל במשפחה עם כפית של כסף בפה

הוא לא היה שר רווחה מוצלח כפי שאת כותבת כי אין לו טץ' לנושא הרווחה...
יחד עם זאת אינני פוסלת אותו מלהיות ראש ממשלה מוצלח...

י מ י ת 2

New member
גם לפיד וביבי לא בדיוק גדלו שכונת התקוה

זה לא משנה היכן הוא נולד, משנה מה ההשקפות שלו ומה היכולות שלו. עד כמה שאני זוכרת הוא כן היה שר רווחה טוב. טוב, זה לא אומר שפתר את כל הבעיות, זה אומר שהיה רגיש וניסה לתת מענה לפי התקציב והיכולות של המשרד.
בכל מקרה יש לו הרבה יותר נסיון פוליטי מאשר ללפיד. גם אין לו את רגשי היוהרה שיש ללפיד, הוא בן אדם צנוע למרות הבית ממנו בא, ולדעתי הוא יכול להיות ראש ממשלה טוב.

יוליקה

Member
מנהל
לפיד באמת גדל בשכונת יד אליהו

ביבי גדל בבית של בנציון נתניהו חוקר והסטוריון שנסע מידי פעם לארה"ב להצטרף
לסגל האקדמי של האוניבסיטאות...וביבי למד שם...
מי מתאים יותר ?? אף אחד לא נולד עם ניסיון פוליטי...
מאין את לוקחת את הענין של היוהרה של לפיד?? רק מפני שיש לו כריזמה... והוא יודע לנאום??
כישרון הכתיבה שלו בא לו בגנים... הוא דור שלישי של אנשי ספרות...
והרי ציינתי בהודעתי שהרצוג יכול להיות ראש ממשלה טוב - בטח יותר מביבי בנט וליברמן....

מינהר

New member
כל הפוליטיקאים בסדר, ואני בטוחה שיש להם כוונות טובות.

אבל לכולם יש אילוצים קואליציוניים, ומלחמות אגו וכסף, אז טווח התמרון שלהם בעצם לא גדול.
גם ההשפעה של כלל הבוחרים מוגבלת, כי יש קבוצות לחץ חזקות. אז מה שהיה הוא שיהיה. אני רק מתפללת, שלא יהיה קיצוניים דומיננטיים בממשלה הבאה. לא כאלה שיתגרו ללא צורך במוסלמים, ולא כאלה שימכרו אותנו לערבים בזול.

איזו תמימות.

כל הפוליטיקאים תחמנים בני תחמנים
ולעניינים שלהם הם ימכרו את כל עם ישראל בעבור הכסא ו-"הכבוד".
והם לא יתנהגו אחרת, כיוון שהם צריכים להיות בעמדת כח מול הפוליטיקאים האחרים שהם תחמנים בני תחמנים, כי אחרת אם ימצמצו, הם יידרסו.

הדוגמא הטובה ביותר היתה בבחירות , שתיים אחורה. לבני קיבלה יותר מנדטים מביבי, אבל הוא מיהר לבצע קומבינות עם החרדים, ורץ לנשיא לקבל את ההסכמה להקים ממשלה. לבני לא היתה מספיק קומבינטורית ונוכלת, ואכלה אותה.

פוליטיקאי יכול להישבע לי בנקיטת חפץ, ואני לא מאמין לו בשום פנים ואופן.

תביטי מי רץ היום: למשל כחלון שטוען שהוא חברתי אבל הצביע נגד 8 חוקים חברתיים והוא גם לא אמר שיימנע מלהתחבר לביבי, סער שמשמש סחבה לחרדים והיה מוכן למכור את כל החילוניים לחרדים בשבתות. וכו וכו , שקרנים רמאים נוכלים וגנבים.

והמדהים שמתכוונים בכנסת הבאה לחקוק חוק כמו ב-25 ארצות בעולם, שמחייב את האזרח להצביע, אחרת מוטל עליו קנס.....
צעד אנטי דמוקרטי מובהק.

יוליקה

Member
מנהל
עד שהתרגלנו לשם...

הוזה מסתיים ב31.12.14 אז יש ספונסר חדש
לפחות לשם החדש יש גם קונוטציה ציונית!!!

אלאורלי

New member
אני שומעת סביבי המון לחשושים שיצביאו לכחלון.

אנחנו תמיד מאמינים להבטחות, שוכחים את העבר
ומתאכזבים מהעתיד ומההווה.

יוליקה

Member
מנהל
אורלי, תמיד יש בעד ונגד... כל אחד יעשה

מה שהוא מאמין בו....

למעלה