בוקר אור לשבוע חדש..

הדסהש1

New member
בוקר אור לשבוע חדש..

היום אני נוסעת עם המועדון לבית צבי להופעה של חוה אלברשטיין
זאת ההופעה הראשונה מזה שנה .אספר בצהריים חוויות...

בוקר טוב

העוזרת מנקה, הבית מתאוורר ואני יושבת פה באמצע הבית וקופאת מקור,
יעל'י, כל הכבוד על ההחלטה החכמה,
הדסה, תהני בבית צבי,
אני מקווה שיהיה לנו שבוע נעים וחודש טוב.

שבוע טוב לכולנו

בשבועות האחרונים יצא לי לנסוע מספר פעמים לרחובות . אני רוצה לספר לכם שתשתית הכבישים , לפחות באזור הדרום , יוצאת מן הכלל . הם רובם ככולם חדשים, רחבים , שילוט גדול וברור . אני יותר רגילה לנסוע על כביש 6, "דרך רבין" , אבל גם הכבישים היותר צדדיים מעולים . בקיצור , תענוג לנהוג בכבישי ישראל .
הדסה , אני בטוחה שתהני מההופעה של חוה אלברשטיין , היא קלף בטוח .
יעלי לא כל כך הבנתי את הקשר בין הווטצאפ לשעורי ההיסטוריה , אבל בטוחה שעשית את הצעד הנכון מבחינתך . ד.א. מה קורה עם המשפט ? אם אנחנו לא שואלים , זה עדין לא אומר שאיננו מתענינים . כתבתי בלשון רבים כי אני חושבת שאני לא היחידה בדעה זו . מי שלא נראה לה , יכולה לרדת מהעגלה .
יום טוב לכולנו , תמר .

הדסהש1

New member
חזרתי מההופעה של שירי חווה אלברשטיין|

התאכזבתי שלא היא הופיעה אלה שחקניות מקסימות מבית צבי..נהנתי מהשירים
שהיו מלויים במשחק ותלבושות לפי השיר...במחיר של 50 שח שמענו הופםעה של שעה וחצי וקיבלנו לפני כן קפה ועוגה...

ד''ש חמה לכולם מאמינה, דיברתי

איתה הבוקר, היא מאוד סובלת מהעיניים, היתה אצל פרופסור שעשה לה טיפול, מאחלת לה החלמה מהירה, הדסה כולם עובדים על הגמלאים כולל התאטראות.

הדסה , לא הבנתי .רוזהלי, ה
על שום מה ?

האם לא אמרו לכם שביצוע השירים יהיה י"ע חלופות , [ויהיה הביצוע יפה ככול שיהיה ] ולא ע"י המקור , קרי חוה אלברשטיין. לטעמי , לא יפה ולא מכובד . טוב ניחא , העיקר שנהניתם .
רוזלי , חפרתי כשבועים אחורנית ולא מצאתי את הסיבה. לכבוד מה ה
לבעלה של אפרת ? אנא , האירי עינינו , ונברכו גם אנו , ובלבד שנעשה זאת מהסיבה הנכונה , תמר.

yaely2

New member
מנהל
בסיומו של יום

יום טוב עבר עליי, בבוקר שעה של חוג "ידיעת הארץ" לאחר מכן דרמה, אחה"צ שוב דרמה ולפני שעתיים הגיע הבחור שמלמד אותי גמרא, שבוע אני מלמדת אותו אנגלית ושבוע שלאחר מכן הוא מלמד אותי גמרא. בזכותו אני ממש ברקיע כול כך נהניתי.

תמר, תודה לך על ההתעניינות בי. המשפט נדחה ל 21 ביוני, זה התאריך החדש שנתנו לאחר שדחו את התאריך של דצמבר. אני כתבתי מכתב למפקחת/השופטת ובו התרעתי על הדיחוי הבלתי הגיוני הזה.

עכשיו אסביר לך תמר חמודה מה הקשר בין הווטסאפ להסטוריה. פתחו קבוצה בווטסאפ ואנשים התחילו להכניס כול חומר אפשרי לא הייתה לי שום אפשרות להבין משהו בתוך כול הכמות הזו, יצאתי מהווטסאפ, האחראית אמרה שאין לה כוח לדאוג לי אישית. אומנם אחת החברות מסרה לי את ההודעות בטלפון אבל זה לא עסק, בנוסף ההרצאות הפסיקו להיות בהסטוריה והפסיקו להיות על רמה, אז אמרתי שלום.
לכול החברים שלא הזכרתי, מאחלת לילה טוב וחלומות פז ו....דלק

יעלי

למעלה