בוקר אור לשלישי פעמיים כי טוב בו.

הדסהש1

New member
בוקר אור לשלישי פעמיים כי טוב בו.

ראיתי בחלקו את התוכנית על ה"שדכנית:" שעקצה לקוחות בארץ
ובעולם...הרי היא ידועה שהיא ערמומית..בארץ נפלה ועברה לחו"ל.
היא לא מעניינת אותי..אתמול ירדו גשמים וכבר יש נזקים באשקלון שאין שם ניקוז..הצפות בכל מיני מקומות..והיה נפלא לראות את זרימת הנחלים בצפון..מקווה שאולי יהייה שיפור במאגר המים..

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב מאוחר...

התעוררתי ב-5 עם כאב ראש נוראי...
התהפכתי והתהפכתי אפילו לקחתי את כדורי הבוקר...
בסוף נרדמתי ב-7.30 עד עכשיו...
אף אחד לא מחכה לי... בעלי בירושלים במשכנות שאננים
אז ישנתי... עד עכשיו עד שהטלפון העיר אותי...

הלנה רמאית מאז ומתמיד...ורודפת פרסום...חשבה שאם
תפנה לאתגר תצא גדולה... ונפלה שוב בגדול!!

עוד נוכלת

ולא מתכוון לדוש בנושא, כמו שאמר התימני הזקן:"עם רמאים תתרמע".....

הצלחתי לאתר כ-55 מצודות ערביות/וונציאניות/מינואיות בכרתים שאותן אצלם עם הרחפן.
הבן שלי צחק כשביקר בצהרים והייתי עסוק לחפש מצודה מסויימת, ובערב כאשר הוא הגיע שוב, עדיין חיפשתי את אותה מצודה.....
כן, מצאתי אותה, עד שאני לא מוצא, אני לא מרפה - זה הבסיס למחקר רציני, לא סתם הסמל שלי הוא החמור.....

אז הנה דוגמיות

פורנו קוריפי ופירגוס הן ישובים מבוצרים מתחילת התקופה המינואית (כ-3500 לפנ"הס) ואילו גורניה חאמזי ורוסולאקוס הם מתקופת הארמונות הביניים משמע כ-1800-2000 לפנ"הס.

לא הבאתי תמונות של רוסולאקוס כיוון שמדובר ממש בעיר מינואית ענקית עם מצודה במרכזה אבל בגלל הגודל לא ניתן להבחין ממש במה מדובר וצריך לצלם מהאויר (ולכן הרחפן...)

במקום זאת אני מציג את העיר גורניה שהיא בנויה כמו גמלא (בתמונה קשה להבחין אולם מדובר בקירות חזקים עבים ומה שנשאר הם בגובה של כמטר), ובראש הגבעה מצודת העיר.

מינהר

New member
שפירא, תמונות מרשימות. הגדלתי.

ביחוד תמונה 3, שמראה את כל הקומפלקס הבנוי שהיה.

זה בהחלט מענין, והמצודות הוונציאניות והערביות יותר ממרשימות

לצורך קבלת תמונות טובות ובזוויות הנכונות קניתי את הרחפן.

oritta17

New member
אגב, סטיגמה שקיבל החמור ,,

משום מה נוצרה שלא בצדק סטיגמה, הגורסת שהחמור,,ראשו ריק מחוכמה,
וזאת כמובן סטיגמה בלבד,אבל הלכה למעשה הוא בע"ח מאוד חכם אפילו יותר מכול שאר
ההולכי על ארבע ,שכן החמור מספיק חכם להתעקש וללכת על פי רצונו, לא לציית לאיש ,
ואיננו מתמסר לרצונות האחרים ואינו מוכן לאילוף. (לעומת הסוס שכן נכנע לבעליו,ופחות עקשן ולכן זה אפשרי לאלף את הסוס, אבל לא את החמור.)
&nbsp
אנשים מאז ומתמיד נהגו להשוות את החמור נמוך הקומה, לקרוב משפחתו- הסוס הגדול והאצילי,לכן החמור נמצא תמיד במקום נמוך מהסוס,זו דרך המחשבה השגויה שקיימת.
&nbsp
לזכותו של החמור ייאמר ,שלמרות כול הסטיגמות ,הוא עדיין היחיד מכול בע"ח -
"שנבחר" על פי האמונה,להביא לעם ישראל את המשיח ,שבבוא היום יביא לגאולה.
&nbsp

חובבי החמורים יודעים זאת...

יש סיפור ששני אנשים רוכבים על חמור ועל סוס בדרך.
פתאום שני הולכי על ארבע עוצרים.
הפרש על החמור "דופק" בחמור להמשיך, וזה מתעקש ולא זז בשום אופן.
הפרש על הסוס "דופק" בסוס להתקדם, הסוס מתקדם ונחש שהיה בחול מקיש אותו והוא מת יחד עם הבעלים שלו שנהרג בנפילת הסוס.
הסיבה? שני בעלי החיים הבחינו בנחש על הדרך מוסתר בחול, אלא שהחמור עקשן ולא רצה להסתכן ולכן לא זז, ואילו הסוס שציית, מת.

גם בחיים ראיתי כמה מקרים של חמורים חכמים ולא מאילוף או משהו אחר אלא מחכמה..
למשל , יש בכרתים גן חיות קטן לבעלי כנף ובעלי חיים קטנים אקזוטיים , לכן הוא נקרא "אמזונס",
בגן יש חמור במכלאה, והבחורה שעובדת שם כבר מכירה אותו ותמיד מובילה אליו את הילדים.
הוא מוציא את הראש מבין הקורות, ילד רוצה ללטף את הראש, והחמור נרתע וכך שוב ושוב, עד שהילד שואל את המלווה למה החמור עושה זאת, היא נותנת לילד תפוח קטן ואומר לו להגיש אותו לחמור בכף יש פתוח.
הילד עושה זאת, החמור בעדינות לוקח את התפוח מיד הילד בעזרת השפתיים, ומגיש את הראש לליטוף.....

על הצוואר אני נושא שרשרת ועליה חוץ מתג שוטר קטן מכסף וסמל איפ"א, גם פיסלון מכסף שהוא שלושה פיסלוני חמורים בגדלים שונים ומחוברים יחד (זה כבד לכן החלפתי את השרשרת מכסף בשרוך רך) והם מייצגים את שלושת סוגי החמורים בכרתים לפי העיסוקים שלהם (רכיבה,עבודה בשדה, נשיאת משאות.....

באחד הימים ראיתי חמור לבד בשדה, עצרתי, והחמור ניגש אלי, אשתי סגרה את החלון והזהירה אותי כי הוא נראה תוקפני. הבהרתי לה שחמור יודע לזהות מי בא אליו בשלום, ואמנם הוא ניגש אלי והרביץ ניעור. לפני שהלכתי , הוצאתי מקופסה שני סבר'ס שהיו לי , והוא שמח לקבל אותם. , כן, למי שלא יודע, חמור אוכל סבר'ס ולא מתייחס בכלל לקוצים.....

הכרתיים לא נוגעים בסבר'ס מפחד הקוצים ולא טעמו אותו מעולם, ואני החלטתי להראות באחד הכפרים לאנשים ששיח צבר ענק צומח להם בחצר, איך קוטפים, מגלגלים להוצאת הקוצים, מקררים ומקלפים, ואחר כך הסתבר להם שזה טעים מאוד. מסתבר שאף כרתי מעולם לא אכל סבר'ס.....

oritta17

New member
החמור הנבון ,אכן סיפור עם מוסר השכל.

באמת מוזר שבכרתים גדל שיח- צבר עם פרי, ושהתושבים בכלל לא מכירים -
את טעם פירותיו.
זה טוב שהגעת לשם ועשית יחסי ציבור לסברס, בזכותך הכירו שם את הפרי
המתוק והטעים.
אגב ,בישראל יש סברס צוננים עם קליפה אך ללא קוצים ,שאותם מוכרים בקייץ בקופסת פלסטיק -שמונחת במקרר שבסופר.

"לידי צבר"

את גידולו החלו בשטחים שמדרום לדימונה. (פיתוח ישראלי כמובן)
אצלנו הסבר'ס בוענה קבוע במקרר כמו שכעת התותים.

בת חן191

New member
בת אחותי עבדה חצי שנה אצל הלנה וסיפרה

שקרנית וחוצפנית כמוה אין
כשהיו באים אליה בטענות הבנות ששילמו כסף ואין תמורה זאת היתה תשובתה
מה את רוצה שאלד לך גברים מהבטן??

נימה3

New member
כבר קראתי פרשנויות שונות לתמונה הזאת

כל אחד רואה בה מה שהוא רוצה. אני רואה את המתנחלים המתנשאים (וזה בלשון המעטה) שמרשים לעצמם להתנכל לאשה זקנה. כך מחנכת האמא את בנה. וכמובן שיש לה המון הצדקות למעשה הזה שהוא כנראה לא היחידי בארסנל שלהם.

מינהר

New member
אני לא זוכרת אם סיפרתי לכם. על חברה תושבת בית ישן

בשכונת כפר שלם בתל אביב. יש לה שכן כאילו דתי, שמנסה להשתלט על האדמה שלה. לשם כך הוא התלונן במשטרה שהיא היכתה אותו במוט. היא קטנטונת ולבד והוא ענק עם משפחה. היא מאסטר בביולוגיה. הוא מסר למשטרה תמונות שלו עם חבלות. והמשטרה האמינה לו. כנראה הוכה על ידי אחר, והעליל עליה למטרותיו. היא צריכה עזרה של מומחה לחבלות גוף, שיאמר שהחבלות בפניו לא יתכן שנגרמו על ידה. האם יש לכם רעיון?
היא מבקשת ממני עזרה, ואני לא מכירה מומחים כאלה. אולי בחברות ביטוח של תאונות, אני לא בקיאה.

יוליקה

Member
מנהל
ממתי גובים מס הכנסה בחשבון בנק

01/01/18 מסלול בסיסי 625518 10.00
01/01/18 עמל.ערוץ יש 1 1 1.65
31/12/17 רבית זכות 625519 0.25 +
31/12/17 מס הכנסה 625520 0.04
31/12/17 עמ.הקצאת אשראי 79073 12.00

מישהו יודע? לא שה-4 אגורות משהו... אבל למה??

oritta17

New member
יש חוק שעל כול רווח שקיבלנו ,גם מהריבית- משתתף גם מס ההכנסה.

בהחלט נראה מגוחך שזה גם בסכומים נמוכים כאלה.
נוגסים לנו גם באגורות הבודדות שהרווחנו ,ממש ללא רחמים.

גם אשה קטנה יכולה להכות איש גדול....תשאלו גברים מוכים.....

בהחלט היא זקוקה לעו"ד.
אני לא שמעתי על מי שיכול לתת דיאגנוזה שהיא לא היכתה את ההוא, היחידים שיכולים לתת תשובה מוסמכת הם רופאים, אבל אז צריך צו בית משפט לאלץ אותו להיבדק אצל רופא לא תלוי, כמו רופא בית חולים למשל.

אין שום בעיה, צריך לבקש עו"ד שמתמחה בחבלות (פגיעות גוף) ולבקש מפגש להתייעצות, זה יעלה כסף כמובן, ורק אחרי התייעצות תוכל להחליט אם מתאים לה לשכור אותו.

רק לא לשכוח שמי שמוכן ללכת עד הסוף, צריך לקחת את כל השיקולים.

לדוגמא:
https://www.google.co.il/search?rlz...m4bnYAhVFElAKHSwjBIMQBQghKAA&biw=1280&bih=845

למעלה