בוקר אור לשנה חדשה מקווה שתהייה טובה

הדסהש1

New member
בוקר אור לשנה חדשה מקווה שתהייה טובה

יותר. הנה קריקטורה שמצאתי...

יוליקה

Member
מנהל
המביא דברים בשם אומרם, מביא גאולה לעולם

זה לא אני אומרת...מצאתי את זה באתר באינטרנט....

נילי דיסקין:הפעם אצביע "יש עתיד"
Created on Tuesday, 30 December 2014 08:58 | Published on Tuesday, 30 December 2014 08:58
הי לכולם. אני יודעת שאנשים מגלים קוצר רוח, וחוסר סבלנות לתהליכים שלוקחים זמן, ולא רואים בהם תוצאות מיידיות. למרות שלא הצבעתי ל"יש עתיד" בבחירות האחרונות, ולמרות שלא תמיד זה תואם בדיוק את כל מחשבותי ( אין בעצם אף מצע שתואם בדיוק בדיוק את דעתנו, לדעתי) אני מתכוונת בבחירות הקרובות לתת להם את קולי. בעיקר מפני שאם יש משהו שלמדתי בחיים הלא פשוטים האלה, בארץ הכל כך מיוחדת ודוויה הזאת, הוא - שמעשים מדברים בקול יותר רם ממילים.ואני מדברת על כל ה"נבחרת" של "יש עתיד" ולאו דווקא על העומד בראשה. אני לא מחפשת בדמוקרטיה "איש חזק" ( צ'אושסקו היה חזק, גם מוסוליני והיטלר היו חזקים - והם עלו לשלטון בבחירות דמוקרטיות). הפוליטיקאים ברובם הם "אנשי רטוריקה" ויודעים לדבר יפה. אני מנסה ( וזה לגמרי לא פשוט כמו שזה נשמע) לנטרל את הדיבורים. להתעלם מהם. ולשקול מה קבוצת האנשים שמהווה מפלגה עשתה.או שניסתה לעשות ולא נתנו לה.זה שלא נתנו ל"יש עתיד" לעשות מה שהיא ניסתה, וזה שהפוליטיקה המסואבת והמושחתת שלנו רמסה ברגל גסה כל ניסיון למהפך שישטוף את המיאוס מחיינו,וייתן לנו פוליטיקה יותר נקיה ( ולא משנה מאיזה צד של המפה הפוליטית נמצאים) כל זה הביא אותי להחלטה שלי.
אני לא לוביסטית שלהם. הם אפילו לא יודעים שזו כוונתי ( הם כן יודעים שבבחירות האחרונות לא הצבעתי בעדם ושלמדתי להעריך את מעשיהם בזמן הכל כך קצר שהיו בכנסת.). אני חושבת שבבחירות האלה צריך לזנוח את המפלגות שכולנו הצבענו בעדן כי חשבנו שהן מייצגות דרך ועקרונות, ודי התברר לנו שהפוליטיקאים מייצגים בעיקר את האינטרס של עצמם במקרה הרע, או של קבוצת אנשים קטנה - במקרה הטוב. אבל, לא את האינטרס הציוני שעמד מאחורי העשייה הציונית, ושעליו הקימו הורינו בזיעת אפיהם את המדינה הזאת לכן חשבתי לנכון לשתף אתכם במחשבותיי.
ביי. להתראות.
נילי דיסקין

מינהר

New member
יוליקה, יש פה הרבה אמת. אבל לפיד אישר העברת הרבה כספים

לשטחים, כדי לקנות הסכמת יו-ר ועדת הכספים ואחרים למעמ אפס. התמורה שולמה אבל הסחורה לא נתקבלה.
אם כי לדעתי מעמ אפס לא היה דבר ראוי בכלל לשלם בשבילו .

כן מינהר, פה לפיד טעה ובגדול,

השאלה מי מהיועצים שלו יעץ לו על הדרך הזו, זה ממש מצער ! זה ממש כשלון שלו, במקום להעביר כספים למקומות שבאמת צריכים, אולי זה בגלל חוסר הנסיון שלו, חבל!

הדסהש1

New member
לפיד טעה שלקח את תיק האוצר

היום זה מאוחר..שמו לו הרבה מקלות בדרך...

מינהר

New member
הדסה, הפעם אני לא מסכימה איתך. האוצר הוא תיק מרכזי

ביותר. שר האוצר יושב על הברז של הכסף. וזו עוצמה. החוכמה היא לא להיגרר לפינות כמו מעמ אפס בדירות קבלן , לשלם עבור זה בגדול, ותודה לאל לא לקבל בתמורה את הסחורה הקלוקלת הזו.

עמיקם10

New member
אם יאיר היה מצליח נתניהו היה מכשיל אותו בעצם זה מה שהוא עשה.

לפיד בעצמו אמור שהוא לא יודע מדוע ביבי הלך לבחירות ואף אחד למעשה לא יודע וגם במפלגה שלו לא יודעים. בגלל זה עזבו חלק מהם את הכנסת. מה פתאום אחרי שנתיים עושים פריימריס עוד פעם. חוץ ממטרה של פרסומת.

deebeebee

New member
מזל שסתו שפיר דאגה לשקיפות

העברת הכספים שניסו להסתיר מאיתנו

למעלה