בוקר אור לשנת לימודים חדשה מברכת את

אדזה 900

New member
Djuy

צר לי לאכזב אותך ב-2 נקודות,האחת בדבר יעלי שהיא חברה יקרה לי מאד מאז יותר מ-20 שנה ולרגע לא חשבתי לקחת את מקומה,להפך ניסיתי לעזור עד כמה שאפשר כדי שהפורום ימשיך ויתקיים למרות שהיתה נטייה לסגור אותו.
שנית-זכותי כחברת הפורום לכתוב בו להנאתי ולקוות שיעלי באמת לא תחזיר את המפתחות ותראה שכולם מכבדים אותה ורוצים שתשוב.מכיוון שאינני מכירה אותך או לפחות מזהה אותך לפי הניקניים אני לא יכולה להתייחס אלייך אלא רק למה שכתבת,אני מקווה מאד שלא אכפת לך שאנשים ממשיכים לכתוב מתוך תקווה שהפורום יהיה מה שהיה ושאפשר יהיה להנות ממנו כפי שהיה.למרות שחטפתי על הראש אני רוצה לאחל שנה טובה לך ולפורום כדי שיהיה לנו איפה לכתוב ולקרוא דברים מעניינים.אוהבת אותך-ביייייייייי.

ערב טוב

היום החל משעה 12.00 בערך, היתה תקלה בחב' פלאפון, בתחילה חשבתי שהטלפון שלי לא בסדר, ניסיתי להתקשר לכל מיני מקומות ולא הצלחתי ליצור קשר, צלצלתי לתמיכה טכנית של חב' פלאפון והייתי מס' 837 בתור, אז השארתי הודעה שיתקשרו אלי בחזרה, נכנסתי שוב לאתר של פלאפון וראיתי שיש תקלה כללית, היו לי כמה שיחות חשובות ודחופות וטוב שיש טלפון של בזק ואפשר היה להתקשר ממנו, לפני כחצי שעה בדקתי את הסמארטפון שלי וראיתי שהתקלה תוקנה,חב' פלאפון עדיין לא חזרו אלי,
אדזה, יקרה שלי, היום את הקורבן לטרולים, לא מגיעה
לך כזאת התייחסות,
אבל יפה כתבת ואני מעריכה את האורך רוח והסבלנות שלך, גמני בדיעה
שיעל'י היא המנהלת, גמני חברה איתה המון שנים, כמעט כמוך ומאד רוצה
שהיא תחזור,
אני הייתי אמורה היום לעבור עקירת שן, אבל דחיתי את זה, הרופא שהייתי
אצלו, קבע שיש לי כמה עקירות ועוד טיפולים שונים, החלטתי ללכת למרפאה
אחרת לחוות דעת שניה, אז ביקשתי ממנו והוא עם המון נחמדות נתן לי
את הצילום הפנורמי שעשיתי ומחר יש לי תור במרפאת "סמיילי" של קופ"ח
לפגישה עם רופא, חזרתי הביתה כולי רטובה ודביקה מהלחות שבחוץ,
יעל'י, שובי אלינו.

הדסהש1

New member
בוקר אור לשנת לימודים חדשה מברכת את

יונתן ונועם נכדי שעולים לכיתא א" מאחלים סבתא וסבא שנת לימודים פוריה...

אדזה 900

New member
ציפילע

אני מתארת לעצמי מה עובר עלייך עם השיניים כי גם אני עומדת בפני אותה בעייה .עד עכשיו מרפאת השיניים היתה ממש לידי ויכולתי לקפוץ עם כל כאב לטיפול,מאז שהיא עברה למקום אחר אני מושכת את העניין ורופא אחר אני לא מכירה ולא יודעת מה יציע בקיצור עוד בעייה שהתווספה לשאר הבעיות.אני מקווה ששתינו נתגבר על העניין ולבסוף תהיינה לנו שיניים בריאות ויפות.אמן

אדזה

מחר בבוקר אני לא יוצאת מהבית עד שעת הצהריים, אני רוצה לדבר איתך,
תתקשרי אלי כשתוכלי.
לילה טוב

הדסהש1

New member
אני מברכת גם את שקד העולה

לכיתה י"ב...ואת קאי העולה לתיכון
גם להם מגיע ברכה.אני גאה בכל נכד באשר הוא...

בוקר טוב

אני מברכת את כל צאצאי שמתחילים היום שנת לימודים חדשה ובעצם אני
גם מברכת את כל ילדי ישראל שתהיה שנת לימודים מוצלחת.
שבוע טוב

אדזה 900

New member
ברכות

ברכות לכל המסיימים ולכל המתחילים את לימודיהם השנה.למתחילים שנים של הצלחה והתקדמות ולמסיימים הצלחה בחיפושים אחר מקומות עבודה חדשים ופרק חדש בחיים.לשני המבורכים אני מאחלת מורים טובים שיוכלו להדריך אותכם בדרככם החדשה ובהצלחה.

אדזה 900

New member
מזמושץ

לא הבנתי האם התכוונת לעצמך או לאביך,אם זה אביך אנחנו משתתפים בצערך,ושלא תדע/י יותר מצער.אני מקווה שמילה "אני" היתה סתם טעות דפוס.

אדזה 900

New member
המחשב

כשפתחתי היום את הפורום קפץ חלון שאני לא יודעת מאיפה הוא הגיע ,לדעתי זו תזכורת טובה לכל המעוניינים,
אודות הפורום שישים פלוס
נהלי הפורום: *אין לכתוב הודעה שלילית בפורום *כל הודעה תיכתב רק בשרשור של אותו יום. תגובה על ימים קודמים גם היא תיכתב בשירשור היום הנוכחי *אין לפתוח שרשור נוסף על אותו היום *לא להכניס הודעות פרסומיות, או בקשה להצטרף לעבודת מחקר וכו' או כל הודעה שאין מכוונת הכותב להצטרף לפורום כחבר

למעלה