בוקר אור לשעון הקיץ....

הדסהש1

New member
בוקר אור לשעון הקיץ....

לי חסרה השעה הזאת..מקווה שבצהריים אשלים את השעה הזאת..
החלפתי לפני את השעונים בשעון היד .במקרו ..ובסלון..כרגיל אני ישנה
בתשלומים כך שבבוקר התעוררתי ב 5 לאחר שעתיים של שינה .יום טוב לכולם.. כרגיל נתרגל לאט לשינוי...אתמול עדי סימסה לי שליונתן סוף סוף נפלה שן ראשונה.הם עושים תחרות בין נועם שכבר נפלו לה 3 שיניים לבין יונתן שבדק כל יום מה מצב שיניו...

הדסהש1

New member
חיכתי למטפלת וכמובן היא מודיעה לי בדקה ה...

שלילד בן 6 אין לה ביביסיטר והיא לא מגיעה..הדם עלה לי לראש
החלפנו ביחד שני המוגבלים את המצעים..זה היה קשה אך הצלחנו..אמרתי לה שנתחשבן ביום שני..זאת לא פעם ראשונה...וזאת לאחר שחיאת אמרה שתבוא מחר שתעזור עם הארונות.הכל קשה לי לכן מעדיפה שליאת תעזור לי בזה...לא יהיה לי מתי.כי היא ואבי נוסעים לאילת לסופש ולא יהיו איתנו בסדר..היא זקוקה לנופש קצר.דקל ושקד יהיו איתנו הם זקוקים לחופש ממנה..כי כל דקה אצלה זה המשף הניקיון...
החיל הטירון קיבל שופ"ש ראשון..מקווה שגם בסדר יקבלו חופשון...

יום שישי שיגרתי

אתמול בשעה 21.00, כל השעונים אצלנו, כבר עמדו על שעון קיץ,לכן הבוקר ממש לא הרגשתי הבדל בזמן,המטפל היה ועשה את עבודתו, אני החלפתי בעצמי מצעים במיטה שלי ובמיטה
של אורי, רק החלפתי את הציפה מפלנל לכותנה רגילה, הפעלתי מכונת כביסה,
תליתי, הפעלתי מכונה שניה והורדתי דיקטים ישר למייבש, שקצת ירכך את זה,
כמובן שאחרי זה שוב הורדתי דיקטים וגם אותם העברתי למייבש, את הפעולות
האלה אני עושה לבד, אפילו שזה קשה לי, אני עושה את המאמץ, כי אני נגעלת שמישהו זר ייגע לי במצעים,
יצאתי לקראת השעה 15.00 לקניית השלמות בפרימדונה והיה שווה, היו הוזלות
משמעותיות ולי זה מאד חשוב, עשיתי סקנדל לאורי, על זה שבזמן האחרון,
הוא לא מתחשב בזה, שאני מרגישה לא טוב פיזית ונפשית והפסיק לגמרי
לרחוץ כלים, עבודה שהוא בהחלט יכול לעשות, אז הוא נבהל ממני וקם לרחוץ
את מעט הכלים שהיו בכיור.
הדסה, לא נמאס לך מהמטפלת הזאת?
שייקה עדיין לא הגבתי על מה ששלחת אתמול, כי לא היה לי מתי לעיין בזה,
בכל אופן תודה ולבןזוגי קוראים אורי ולא רמי

טוב, עכשיו אני הולכת לזלול ארטיק שאני קונה בקיוסק של הרוסים ליד
הבית 3 ב-12 ש"ח, מאד טעים.
שבת טובה

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום

המון בריאות ונחתלכולנו.

אתמול לא נכנסתי לפורום בגלל ההפגנה של הדתיים בבני ברק. תאמרו מה הקשר? אז אני אסביר לכם. בבוקר הייתי עסוקה עד מעל לראש ובשעה 5:20 בערב היה לי תור במרפאת הרצל ברמת גן, יצאתי מהבית ב 4 ורבע, אך הווייז שלי הנחה אותי לנסוע דרך קניון רמת גן וגם היו פקקים, לא ידעתי כלום על ההפגנה, וכמבון שאחרתי. עדיין לא ידעתי מאומה על ההפגנה וחשבתי שהווייז פשוט השתגע.
בדרך חזרה שוב הווייז הנחה אותי דרך אבא הילל ופתאום שמעתי ברדיו שיש הפגנה. עכשיו הבנתי מה קרה. על הכביש של קניון איילון פתח תקווה עליו נסעתי נסענו טמבון לגלגל, גם האוטובוסים שנוסעים דרך ז'בוטינסקי נסעו שם. הגעתי הביתה תשושה ועייפה ומיד יצאתי לנס ציונה להופעה. לא יודעת על מה הייתה ההפגנה אבל אני יודעת שהדתיים הצליחו להביא לי את הקריזה.

תודה לכולם על ההתייחסות למשפט הוועד שלי, אתם גדולים. אולי יש לכם עורך דין טוב?

שי אלפיי תודות על המצחיקולים אני נהנית.

שבת שלום

יעלי

למעלה