בוקר אור מדענים

עופר37

New member
בוקר אור מדענים

שששששש לא לצעוק ..אני ב"האנגאובר" של הלייף......אילנה מברל´ה ואני נסענו אתמול בלילה לסיבוב פאבים מטורף בת"א. כעת חזרנו. שיעבור לכם יום שקט ושיעבור לי מהר.

מיאו

New member
לא יפה !!!!

איך לא באתם אלי? אני גרה מטר מהסטולי בקינג ג´ורג´ אני גם חושבת שאילנה לא הייתה מתנגדת לראות אותי.... פעם הבאה לקרוא לי גם.

עופר37

New member
מיצי

לא יפה מה לא יפה......חכי שלושה ימים שאסיים להקיא..ואז נהיה שוב בת"א לעוד סיבוביה

מיאו

New member
למה להגיע למצב של הקאה תגיד לי ?

כל הכייף הגדול באלכוהול זה להגיע לנקודה ששומעים קולות של כניסיה ונחים על עננים.... קצת לפני שמתחילות הקאות עוזבים את הבקבוק. ולא מתוך פולניזם... אני פשוט שונאת שונאת שונאת להקיא ! ויודעת את הגבולות שלי. תרגיש טוב שוגר אני מחר הולכת להופעה של ערן צור בבארבי המחודש ויהיה טוב ליבי בבירה לרוב. אינשאללה.

עופר37

New member
אז ככה מיצי

מכירה את המשפט : "אם שותים לא נוהגים?" אמש יישמתי אותו על כל צדדיו.. יצא ככה שהשתגעתי...נדיר אבל קורה.....ועוד חצי לילה חיפשנו ת´אוטו כי גררו לנו אתו ..חה חה חה.... את ערן צור ראיתי שבוע שעבר בראש פינה....אחלה של הופעה...Talk to me.

מיאו

New member
מסתבר שיש לך יותר מזל משכל

אצלי זה יותר פשוט גם הסטולי גם הגוד בר גם הדייזי בר והכסית הם ליד הבית שלי במרחק הליכה מקסימום אני אדרוס חתול בהליכה מתנדנדת... חוץ מזה נהוג אצלנו בשכונה לסיים את הלילה בגלידריה של הפרוזן בקינג ג´ורג. את ערן ראיתי המון פעמים. תמיד מרגש אותי ללכת לראות אותו שוב... וגם יש לי כרטיס חינם אז השימחה גדולה. מייד אחריו מופיע גורי אלפי... כן כן הסטנדפיסט מאסי וגורי מקוקו וסטיב... יש לו להקה עם עוד שלוש בנות עושה כל מיני שירים משנות השמונים. חמוד חמוד חמוד הייתי כבר בהופעה שלו. מומלץ !!! יאללה אני סוגרת והולכת לאכול אצל חברה שלי במסעדה ההודית. נשיקות. יואב אולי אתה בא להופעה של ערן צור מחר? אנחנו השולחן של השמונה שעושה שמחחחחחחח.

yoavl1

New member
מיאו היקרה.

תודה על ההזמנה, אבל איך אבוא להופעה של ערן צור, אם אני כבר נוסע לחוות היען לראות את DJ Tiesto מאמסטרדם
האמת היא שערן צור הוא ממילא לא בדיוק כוס הקפה שלי... אני כבר הזמנתי כרטיסים ל-22.2.03 להופעה של שלמה ארצי האגדי ב"צוותא". אולי תצטרפי את אלינו

למעלה