בוקר אור :)מה עשיתם אתמול????

O Boy

New member
נשארתי בבית...

וסבלתי מהגבס המעצבן הזה

אני אני אני../images/Emo70.gif

היייתי עם כולםםםם בבמה המרכזית ברמת גן (שזו היתה השכונה שלי...) וטיפקס היו שם והיה מאוד נחמד... אני לא סובלת את הילדים המפגרים עם הקצף
ועוד אנשים בשכבה שלי - כתה ח', כאילו... לא עברתם את השלב המפגר הזה
מסתבר שלא... בכל מקרה היה הבדר גמור חוצ מהקצף...

keren201

New member
חחח....אני...

הייתי בפיל בוקס בחולון,היה מזהפצץ, יוסי עדן היה שם רון שובל והדג נחש.... הייתי שם מאחורי הבמה,היו מזה צחוקים.... הדג נחש הקדימו קצת,ובזמן שרון שובל עדיין שר, הרצנו צחוקים איתם...... ורון שובל כזה מאמוש....מזה לא סנוב,ישב דיבר איתנו בזמן שיוסי עדן שר..... א....ותנו כבוד למדא חולון, הדג נחש הקדישו לנו שיר :) אגב איך היד אור?

O Boy

New member
וואלה? מגניב...

היד כואבת חבל על הזמן, ובנוסף התנפחה לי קצת הכף יד, דיכאון... אבל לא נורא, אעבור גם את זה

מאיה1983

New member
אני הייתי בבימות בחולון...

לא התחשק לי לצאת (הייתי אמורה ללכת למסיבה בTLV) אז הייתי אצל חברה בחולון והיא סחבה אותי לסוקולוב. קנינו קצף והפצצנו ילדים קטנים ומעצבנים שמחפשים על מי להשפריץ! זה היה כל כף כיף! זה לא ילדותי. זה כיף, כל עוד שומרים על פרופורציה ולא משפריצים על העיניים כמו שעשו לי הילדים, ולא משפריצים על מבוגרים חסרי ישע. היינו משפריצים על ילד וכל החברים שלו היו באים עלינו... היה מצחיק.. וסורף בעיניים!!! אבל יצאנו רטובות כמו יב''ז בקטלוג של פוקס... חחחח אחרי זה עשינו על האש עם ידידים שלה בחולון. ואכלתי המון קבב!! למרות שאני לא אוהבת... הבחור שהכין אותם והגיש לי היה כזה מתוק ופשוט לא יכולתי לסרב לו... (כבר פעם היה לי קטע איתו אבל זה היה מזמן!)..וזהו. היה לי נחמד, לא מדהים...

i l0ve u

New member
אממממ...

אני הלכתי למסיבה בויינגייט ואני חייבת להגיד לכם שסאבלימינאל והצל הם פשוט שולטים!!! כאילו שיוווו ההופעה שלהם הייתה כזאתי יפהההההה היה כזה כיףףףףף ואיזה קטע הם שרים אנייכול פתאום רון שובל בא כזה חחחחח והיה גם את היהודים שממש דפקו שמה הופעה -הם ענקיים!!! והיה את אינפקטד מאשרום....וסתם כל מיני זמרים לא מוכרים מנתניה וDJים מעולים ממש שדפקו לנו מוזיקה פצצתית וזיקוקים והיה ממש כיףףף...!

shikma r

New member
גם חברים שלי היו שם!אני הייתי ב...-

רוק עצמאות בראשל"צ והיה שם פצצה!!! עם הזמרים הענקיים שלנו!! והיהודים באמת ענקיים אבל קשה ליהנות כשחייבים לשרוד את הדחיפות של הבהמות מסביב... אבל רואים שגם בישראל יש רמה טובה של מוזיקה-מוזיקה שלא התעניינתי בה עד הזמן האחרון...

מסיבה של סאבלימינאל והצל!

בווינגייט בנתניה מסיבה סוף הדרך! הצל שולטטטטטטטטט

פארק הירקון...

היה ממש סבבה, המון ערסים.. אבל חוצמזה אחלה אנשים הביאוס היה שסגרו את המסיבה מוקדם יותר (בסביבות 5) עקב המצב הביטחוני (התראות ממוקדות על האיזור והמסיבה
) אבל היה ממש ס-ו-ף

זו הייתה מסיבת שכונה.. אבל היה כיף!

ממש כיף.. חוצמהעובדה שסגרו בערך ב5 בגלל התראות.. ממש נהניתי!

למעלה