בוקר אור סוף סוף החליט מנדלבליט להגיש כתב אישום נגד שרה נתניהו...וביבי הודיע שלא יהיה עסקת טיעון...
ה הדסהש1 New member 8/9/17 #1 בוקר אור סוף סוף החליט מנדלבליט להגיש כתב אישום נגד שרה נתניהו...וביבי הודיע שלא יהיה עסקת טיעון...
נ נימה3 New member 8/9/17 #2 צפו בסדרה של נדב איל על יוגוסלביה. יצירת מופת שאפשר ללמוד ממנה הרבה גם על עצמנו אם רוצים ללמוד. שבת שלום שבת טובה ומבורכה.
צפו בסדרה של נדב איל על יוגוסלביה. יצירת מופת שאפשר ללמוד ממנה הרבה גם על עצמנו אם רוצים ללמוד. שבת שלום שבת טובה ומבורכה.
יוליקה Member מנהל 8/9/17 #4 בוקר טוב לסוף שבוע אני הולכת לחגוג הסופ"ש הזה.... הבנות שלי מגיעות אלי עם הנכדים (בעלה של הבת נסע לחגוג עם חברים בקפריסין מסיבת רווקים...) רק שתי הבנות עם הנכדים!!!! הכנתי להם את המטעמים שהם הכי אוהבות מהילדות.... אפילו הכנתי קרמשניט!!!
בוקר טוב לסוף שבוע אני הולכת לחגוג הסופ"ש הזה.... הבנות שלי מגיעות אלי עם הנכדים (בעלה של הבת נסע לחגוג עם חברים בקפריסין מסיבת רווקים...) רק שתי הבנות עם הנכדים!!!! הכנתי להם את המטעמים שהם הכי אוהבות מהילדות.... אפילו הכנתי קרמשניט!!!
נ נימה3 New member 8/9/17 #5 מממממממממממממ... עושה תיאבון ואני הכינותי אגסים אפויים ביין לכבוד חגיגת יום הולדת שנה של הנין הקטן שלי שיוחג מחר בשמחה רבה. אני מקוה שיערב לחיך.
מממממממממממממ... עושה תיאבון ואני הכינותי אגסים אפויים ביין לכבוד חגיגת יום הולדת שנה של הנין הקטן שלי שיוחג מחר בשמחה רבה. אני מקוה שיערב לחיך.
נ נימה3 New member 9/9/17 #7 הערב יש אצלנו חתונה של בת קיבוץ. המוסיקה המזרחית מתנגנת בכל המרחב. גם סגירת חלונות לא עוזרת אז אני מתעלמת. מזל טוב לזוג הצעיר אם זה יעזור לחיים טובים ומאושרים, לא אעמוד בדרכם.
הערב יש אצלנו חתונה של בת קיבוץ. המוסיקה המזרחית מתנגנת בכל המרחב. גם סגירת חלונות לא עוזרת אז אני מתעלמת. מזל טוב לזוג הצעיר אם זה יעזור לחיים טובים ומאושרים, לא אעמוד בדרכם.