בקר טוב בקר אור, חג שמח. יום הולדת לאילן, לכנסת, וגם יום שמירת הטבע.
א אור חבצלות New member 25/1/16 #1 בקר טוב בקר אור, חג שמח. יום הולדת לאילן, לכנסת, וגם יום שמירת הטבע.
ה הדסהש1 New member 25/1/16 #2 בוקר אור עברתי אתמול את הניתוחו מרגישה דיי טוב יחסית.היום יתחילו פיזיוטרפיה.ונראה במשך היומיים הקרובים.
בוקר אור עברתי אתמול את הניתוחו מרגישה דיי טוב יחסית.היום יתחילו פיזיוטרפיה.ונראה במשך היומיים הקרובים.
יוליקה Member מנהל 25/1/16 #10 נדהמתי לראות שסגרו את פורום נוסטלגיה נכון שהפעילות עברה לפייסבוק... אבל בכל זאת כואב לראות פורום ותיק כל כך נסגר....
נדהמתי לראות שסגרו את פורום נוסטלגיה נכון שהפעילות עברה לפייסבוק... אבל בכל זאת כואב לראות פורום ותיק כל כך נסגר....
מ מינהר New member 25/1/16 #3 אור, תמונה מקסימה של הקוץ. זה צמח הבר שנפוץ בטבע? אתמול בריקודי עם הגישו פירות יבשים לכבוד טו בשבט. היה נחמד. חג אילנות שמח לכולם.
אור, תמונה מקסימה של הקוץ. זה צמח הבר שנפוץ בטבע? אתמול בריקודי עם הגישו פירות יבשים לכבוד טו בשבט. היה נחמד. חג אילנות שמח לכולם.
יוליקה Member מנהל 25/1/16 #5 צהריים טובים לכולם החלמה שלמה ומהירה להדסה!! אני נעדרתי הבוקר, כי הייתי בבדיקת ממוגרפיה בבי"ח העמק!! ביקורת שגרתית שעושים אחת לשנתיים....
צהריים טובים לכולם החלמה שלמה ומהירה להדסה!! אני נעדרתי הבוקר, כי הייתי בבדיקת ממוגרפיה בבי"ח העמק!! ביקורת שגרתית שעושים אחת לשנתיים....
ה הדסהש1 New member 25/1/16 #6 תודה לכולם.אני מתקדמת הורידו אותי מהמיטה לרחצה ופיזיןטרפיסט הא לתרגל איתי מקווה עד סוף השבוע ךהגיע הביתה
תודה לכולם.אני מתקדמת הורידו אותי מהמיטה לרחצה ופיזיןטרפיסט הא לתרגל איתי מקווה עד סוף השבוע ךהגיע הביתה
מ מינהר New member 25/1/16 #9 אור, התרנגולים האדומים מקסימים. גם התרנגולת חום -לבן. זה ליד הבית שלך, או אצל בתך? אני רואה גם ברווזים. והחתול לא מפחיד את התרנגולת. יופי של תמונות.
אור, התרנגולים האדומים מקסימים. גם התרנגולת חום -לבן. זה ליד הבית שלך, או אצל בתך? אני רואה גם ברווזים. והחתול לא מפחיד את התרנגולת. יופי של תמונות.