בוקר אור עדיין מדברים על הנאום של ביבי.

הדסהש1

New member
בוקר אור עדיין מדברים על הנאום של ביבי.

זה לא "מצא חן"בעיני המשטרה והפרקליטות..מקווה שהעניין שלו יזורז כבר..תושבי העיר פתח תקוה הגישו בקשה שלא יתנו יותר אישור להפגין במקום מגוריהם.המקום שקט וההתקהלות השבועית מפריעה למנוחתם ולחייהם...דוד ביטן הודיע שיוצע מחר עוד מאות כדי להפגין נגד..מתי זה יסתיים????.

נימה3

New member
צפיתי אמש בסרט על בן גוריון

אני לא הייתי מחובביו במיוחד. אבל כאשר משווים אותו מבחינת האישיות, החזון, האמונה, החשיבה העשיה, למנהיגים של היום בא לי לבכות. אחרי מלחמת ששת הימים הוא אמר בפירוש אם אני צריך לבחור בין השטחים לבין השלום, אני בוחר בשלום.

יוליקה

Member
מנהל
ראיתי את הסדרה בערוץ 8

שבת שלום לכולכם מאילת הדרומית...הסלסבסים השתלטו על המלון שלנו... שלום אסייג, מיקי קם איילת זורר...כלומר באו לבולבארד שמתחת למלון... מחירים כמו בככר המדינה...

שימו לב למי נתניהו מוכר את המדינה

יוליקה

Member
מנהל
מאשה, ברוכה הבאה

סליחה שלא הייתי פה קודם לכן לקבל את פניך.

הדסהש1

New member
נראה היום אם התקיימו ההפגנות בפתח תקוה

לאחר כל המהומה על חוקיותם

שום דבר לא מרתיע את הפוליטיקקים.....

מזכיר לי נהג אוטובוס בדרך לאילת, הוא התבקש לנסוע לאט יותר כי הוא קצת מזגזג על הכביש, כנראה התעייף.
מה עשה?
במקום להאט או אפילו לעצור למנוחה ורענון, האיץ באוטובוס......

הזדהיתי מיד כשוטר והוריתי לעצור בצד ולרדת מהאוטובוס.
כמובן שהיו מי שהיה להם מה לאמר נגד, הבהרתי להם שאני מציל את חייהם בפעולה זו..
נתתי לו תפוח ללעוס , והוא ישב בצל ונח, נרגע קצת, והתנצל שהוא באמת היה עייף, וכעת הוא חש ערני. אמרתי לו שאני יודע, ונסענו.

באילת בקשתי ממנו לעשות דברים להבא:
1. בכל נסיעה לקחת איתו תפוח או שניים וככל שיהיה גדול יותר וקשה יותר, זה טוב יותר. לא בננה או תפוז או אחר, כי התפוח עצם הלעיסה שלו והמיץ ביחד, מעוררים.
2. כשהוא חש קצת עייף, לא להתבייש ולעצור בצד לרענון (תפוח,מים,מנוחה)

ככה הפוליטיקאים, ככל שמעשיהם שליליים יותר, הם מוסיפים עוד ועוד וגורמים נזקים בלי סוף, ולא מוכנים לקחת פסק זמן לחשיבה מיוחדת, כורסת הזהב בכנסת/ממשלה מעוורת אותם.
על זה אמר הערבי:"שופוני, אסמעוני יא נאס".....

למעלה