כשהיינו ילדים מכרו לנו שקרים בלי סוף, וחשבנו שזו האמת
בינתיים מתבגרים ולומדים את כל מסכת השקרים החרדיים ואת כל מעשיהם כדי להשתלט על המדינה ולהפכה למדינת הלכה ולהחזיר את ישראל למאה ה-16 החשוכה.
הצגתי פעם את העובדה שפעם כולם היו דתיים. במאה ה-16 נמאס לאנשים רבים שרצו להיות חופשיים, וכך החלה התנועה החילונית שהיא היום רוב האנשים במדינות תרבותיות ולא חשוכות (כמו שישראל פוסעת באון לקראת החושך).
עם הקמת התנועה החילונית, קמה התנועה החרדית שלא היתה קיימת לפני כן, ושמה לה למטרה להילחם בחילוניות ולהחזיר את האנשים למאה ה-16 החשוכה.
אין שום בעיה בלהכיר את התנ"ך כ-"מיתולוגיה יהודית", מיתולוגיה כמו שלשאר רוב העמים יש מיתולוגיות ומסורות, אבל רק אצלנו הפכו את המיתולוגיה לדת חשוכה ולכפיה דתית.
כמו שלומדית מיתולוגיה יוונית, כך צריך בהחלט ללמד גם את המיתולוגיה היהודית ולהפסיק להפוך מיתולוגיה לדת,
אבל זה לא יעזור כיוון שכל אלו שמתפרנסים מהשקר הזה כמובן לא יסכימו לוותר על התרנגולת המטילה ביצי זהב, וכך לאט לאט החרדים חדרו לכל זרועות השילטון (אני לא רוצה לאמר למה זה דומה) והיום אין שום דרך חזרה.
המדינה פוסעת באון לקראת הפיכתה למדינת הלכה, יש לי מזל שכנראה עד אז לא אחיה ולא אראה כיצד מולדתי משתלבת במזרח התיכון והופכת למדינה חשוכה כמו יתר הארצות שמסביב.
זו הבעיה.
לא התנ"ך שהוא המיתולוגיה היהודית, אלא הפיכת התנ"ך לדת ולכפיה הדתית שבאה בעיקבותיה, שהיא המשניאה את הדת על הציבור.
הבעיה המרכזית היא שאתה כמו כולם, עברו שטיפת מח של הדת החל מכתה א' עד כדי כך שמאמינים שזו האמת, בעוד שזה שקר אחד גדול.
בדיוק על כך כתבתי את הספר:"התנ"ך כתוב עברית שכל אחד מבין".
קח לך כפרויקט לבדוק את נושא עשרת הדיברות.
תהיה מופתע לגמרי. הרי עשרת הדיברות שאנחנו קוראים להם כך ובשום מקום הם לא נקראים כך, משה שבר אותם, תקרא הלאה עד שתגיע לסיפור שמשה עולה להר וכותב את עשרת הדיברות, והפעם הן נקראות עשרת הדיברות !!!
כז וַיֹּאמֶר יְהוָה אֶל-מֹשֶׁה,
כְּתָב-לְךָ אֶת-הַדְּבָרִים הָאֵלֶּה: כִּי עַל-פִּי הַדְּבָרִים הָאֵלֶּה, כָּרַתִּי אִתְּךָ בְּרִית--וְאֶת-יִשְׂרָאֵל. כח וַיְהִי-שָׁם עִם-יְהוָה, אַרְבָּעִים יוֹם וְאַרְבָּעִים לַיְלָה--לֶחֶם לֹא אָכַל, וּמַיִם לֹא שָׁתָה; וַיִּכְתֹּב עַל-הַלֻּחֹת, אֵת
דִּבְרֵי הַבְּרִית--עֲשֶׂרֶת הַדְּבָרִים. כט וַיְהִי, בְּרֶדֶת מֹשֶׁה מֵהַר סִינַי, וּשְׁנֵי לֻחֹת הָעֵדֻת בְּיַד-מֹשֶׁה, בְּרִדְתּוֹ מִן-הָהָר; וּמֹשֶׁה לֹא-יָדַע, כִּי קָרַן עוֹר פָּנָיו--בְּדַבְּרוֹ אִתּוֹ.
מכיוון שאני מבין שאת עשרת הדיברות שלא ניתנו לעם אלא משה שבר אותם אתה מכיר, אני מצרף את כל הפרק הדן במתן תורה באמת, כאשר כל הדברים הללו מספרים לך את פרשת מתן תורה.
את האמת הזו מסתירים מהציבור, ובלימוד מתן תורה בכתה ג' , יש למורה הוראה מדוייקת מה ללמד ואחרי שבירת הלוחות, הם מדלגים למיקום שמשה יורד מההר בפעם השניה ופניו קרנו וכו.
(בספר שלי אני מציג במלואה את תכנית ההוראה למורה מה ללמד בכתה ג' את מתן תורה. שקר על שקר על שקר).
ובכך מייצרים את ההונאה הזו, כל הזמן וכלפי כל הציבור בארץ ובעולם.
אבל, זו רק טיפה באוקייאנוס השקרים רמאויות והונאות של החרדים והדתיים את הציבור החילוני.
אני משתדל כל חיי להיות ישר ולאמר אמת, אבל אם אתה לא מאמין, תפתח את התנ"ך שלך ותראה שכשכתבתי שאני מציג את הפרק הנוגע מילה במילה, כך הוא.