היי לכולן/ם ,
לרות דיין .
יעלי , אינני יודעת מה פרוש סחוס מלאכותי , אבל, אם הכוונה לזריקות של קרבולת התרנגול, כמו שמינהר , שחזרה בשעה טובה ,ואני מאוד מקווה שהחלימה, אומרת, אזי החומר הוא חומצה היאלורונית, ומשמש גם כחומר למילוי קמטי גיל.אם זה באמת מה שאת מתכוונת , אז לפני שבועים סיימתי סדרה של 3 זריקות. הן ניתנות אחת לשבוע. עלות הזריקה כ500 ש"ח , וחוץ מהדקירה , שאותה מרגישים, את החדרת החומר ממש לא . באשר לתוצאות , לי זה עזר בכל הנוגע לבעיות סחוס . אבל נשאר הכאב מהדלקת שנוצרה עקב המצב המתמשך . אבל גם רופא זה וגם אורטופד נוסף הזהירו אותי 1] לא אצל כולם התוצאה מוצלחת, לעיתים זה לא עובד . 2]אם מציעים זריקות של סטרואידים, שמהם צריך זריקה אחת בלבד , ועלותה רק 100 ש"ח , הסטרואידים גורמים להרבה בעיות והקשה שבהם זיהום רציני שכולל אישפוז ונתוח להוצאת הזיהום , ויכול להגיע להחלפת ברך , לא מתוך בחירה ,[כמו הדסה ] .אלא דרך המיון . מאחר והתורים לאורטופד , כאן בדרום , מאוד ארוכים . ניגשתי דרך המושלם . לביקור הראשון שכלל אבחון והצעה לטיפול [הגעתי עם צילום וu.s.] שלמתי 150 ש"ח . בשלושת הבקורים של ההזרקות , שילמתי רק על הזריקה , כאמור 500 ש"ח כל זריקה ולא על ביקור . ולמה זה חשוב ? בכללית יש אופציה ללכת 3 פעמים בשנה לרופא פרטי ולשלם רק 150 ש"ח . בגילי , אני רוצה לשמור על האפשרות הזו , במקרה הצורך , ולוואי שלא אצטרך .
היום ראיתי בעיתון , שרות דייןחוגגת 100 שנה . הרבה בריאות ומזל טוב , אשה יקרה .