בוקר אור עוד יום של ביקור במרפאה..

הדסהש1

New member
בוקר אור עוד יום של ביקור במרפאה..

היום יום האשה הבנלאומית..אני חושבת שצריך יום מיוחד
לחגוג.האשה עושה דברים שגבר לא עושה.עובדת .מטפלת לאחר מכן
ומתפקדת עד שהיילדים הולכים לישון .עבודה כפולה ומכופלת..

הדסהש1

New member
שלחתי תמונה שלא עברה..הבוקר שוב היתה תקלה בפורום

צהריים טובים

בעניין יום האשה הלאומי והבינלאומי, אני לא רואה צורך לחגוג את היום הזה,
מי שחוגג על זה אלה הסוחרים בפרחים, בממתקים, תכשיטים ועוד כאלה שעושים כסף מזה, אני מרגישה אשה כל הזמן ולא צריכה שיהללו אותי על זה,
כעת מתבשל האוכל המסורתי שלי ועוד מעט הכל יהיה מבושל, את העוף כבר
הוצאתי והיתר יהיה מוכן בעוד שעה,
עכשיו גם שילמתי כסף לגנן חדש שהגיע אלינו (אני וועד הבית של הכניסה שלנו),
הוא עשה עבודה טובה ויונתן (השכן שתמיד יש לו על מה לרטון) אמר שהוא
מרוצה
.כרגע אין לי יותר דיווחים.
שיהיה יום נעים לכולנו.

היי לכולן/ם ,
לרות דיין .

יעלי , אינני יודעת מה פרוש סחוס מלאכותי , אבל, אם הכוונה לזריקות של קרבולת התרנגול, כמו שמינהר , שחזרה בשעה טובה ,ואני מאוד מקווה שהחלימה, אומרת, אזי החומר הוא חומצה היאלורונית, ומשמש גם כחומר למילוי קמטי גיל.אם זה באמת מה שאת מתכוונת , אז לפני שבועים סיימתי סדרה של 3 זריקות. הן ניתנות אחת לשבוע. עלות הזריקה כ500 ש"ח , וחוץ מהדקירה , שאותה מרגישים, את החדרת החומר ממש לא . באשר לתוצאות , לי זה עזר בכל הנוגע לבעיות סחוס . אבל נשאר הכאב מהדלקת שנוצרה עקב המצב המתמשך . אבל גם רופא זה וגם אורטופד נוסף הזהירו אותי 1] לא אצל כולם התוצאה מוצלחת, לעיתים זה לא עובד . 2]אם מציעים זריקות של סטרואידים, שמהם צריך זריקה אחת בלבד , ועלותה רק 100 ש"ח , הסטרואידים גורמים להרבה בעיות והקשה שבהם זיהום רציני שכולל אישפוז ונתוח להוצאת הזיהום , ויכול להגיע להחלפת ברך , לא מתוך בחירה ,[כמו הדסה ] .אלא דרך המיון . מאחר והתורים לאורטופד , כאן בדרום , מאוד ארוכים . ניגשתי דרך המושלם . לביקור הראשון שכלל אבחון והצעה לטיפול [הגעתי עם צילום וu.s.] שלמתי 150 ש"ח . בשלושת הבקורים של ההזרקות , שילמתי רק על הזריקה , כאמור 500 ש"ח כל זריקה ולא על ביקור . ולמה זה חשוב ? בכללית יש אופציה ללכת 3 פעמים בשנה לרופא פרטי ולשלם רק 150 ש"ח . בגילי , אני רוצה לשמור על האפשרות הזו , במקרה הצורך , ולוואי שלא אצטרך .
היום ראיתי בעיתון , שרות דייןחוגגת 100 שנה . הרבה בריאות ומזל טוב , אשה יקרה .

למעלה