בוקר אור עם התנצלות

שרון123

New member
בוקר אור עם התנצלות../images/Emo42.gif

שבת שלום לכווווולם אצלנו עמוס מאד בשבוע האחרון. נרשמתי לפני שבועיים לאירוח משפחות מהדרום, והגיעה אלינו משפחה מקסימה משדרות עם 3 ילדים מתבגרים. אז אנחנו מסביב לאירוח וגם המחשב תפוס כל הזמן ע"י הילדים. יום טוב

eaz1514

New member
כל הכבוד שרון, נתחיל עם מה היה חיובי השבוע ?

השבוע נפגשתי עם רכזת המתנדבים בעירית חולון ע"מ ליזום קבוצת תמיכה להורים שכולים. הייתה פגישה טובה והעניין בבדיקה רצינית. היום יש לנו מסיבת ברית בקיבוץ דליה, ננצל את היום היפה לבלות קצת בחוץ עם המשפחה. המורחבת של בעלי. שבת שקטה ורגועה לכולם אילנה, אמא של רונן

חיה אש

New member
בזכותך הם זוכים לכמה ימי

שקט ...כל הזמן חושבת איך שמונה שנים חיים כך. אנחנו תקופה יחסית קצרה וכבר יוצאים מדעתנו. מקוה לכשיחזרו לשדרות כבר יהיה שקט. מה היה טוב? הילדים מאוד נהנו מן החופשה הלא מתוכננת וחזרו עם כוחות להמשיך. למעשה דניאל כבר מ 19 לחודש הקודם בחופשה ארוכה היה באנגליה ולאחר מספר ימים המשיך באילת כך שהוא ממש מבסוט כרגע מבלה אצל חבר שבביתו יש מקלט וכבר התקשר לאמר לי שלא אדאג ששם הרבה יותר בטוח . נקווה ליום שקט ומבקשת (לפעמים כותבת מתפללת וזה כל כך לא אני...) שחיילנו יעברו ויחזרו בשלום לביתם!

eaz1514

New member
../images/Emo42.gif חזרנו, היה יום מקסים

זו המשפחה של בעלי שבקיבוץ דליה . היתה מסיבת ברית של נכד אחד, ובן אחר םע משפחתו שגורשו מונצואלה יחד עם כל סגל השגרירות והגעיו לפנות בקר לארץ. הילדים שיחקו על הדשא, המבוגרים פטפו, השמש הייתה נעימה. לרגע שכחנו מכל צרותינו. שבוע טוב אילנה, אמא של רונן

שרון123

New member
כל הכבוד אילנה../images/Emo45.gif

גם על שלקחת את היוזמה לציין משהו טוב שקרה השבוע, וגם על הדחיפה להקמת קבוצות תמיכה בחולון

ערב טוב ../images/Emo178.gif

הסמיילי בכותרת שלי פשוט סחוט כמוני.... לא היה לי זמן לנשום מהרגע שחזרתי מחו"ל כי בעלי טס יום אחרי לחו"ל, והאינטנסיביות שלהיות לבד עם הבנים לא עזבה לרגע. אז אני ממש מתנצלת שלא הייתי, היום קטעים שממש הייתי צריכה קצת להוציא ולהרגע כאן, האזכרה של רותם מתקרבת בצעדי ענק ואני כבר דרוכה, מדוכדכת וחסרת אנרגיות. בעלי חוזר מחר בלילה מחו"ל אחרי 12 יום, ואני פשוט סופרת את השעות עד שהוא יגיע. איכשהו הפעם היה לי קשה יותר מפעמים קודמות, ויחד עם זאת גם קל יותר. לא יודעת להסביר. אז זה הדבר הטוב מבחינתי. שיהיה לכולם שבוע כמה שיותר סביל, ואולי לחלקנו גם נעים יותר.

eaz1514

New member
../images/Emo24.gif ברוכה השבה

דנה האזכרה של רותם מתקרבת, אבל עדיין רחוקה יחסית. קל להגיד אבל לנו יש אזכרה 5 בעוד 19 יום והאמת שאני מזמן חושבת על זה כל הזמן. לאו דווקה על היום עצמו אלא על חיינו ב-5 שנים האחרונות בלי רונן או עם רונן בלתי נראה
אבל נוחכותו מורגשת כל הזמן. קחי לך את הזמן לנחות, להתאחד עם בעלך והילדים. אנחנו פה. שבוע רגוע לכולם אילנה, אמא של רונן

למעלה