בוקר אור עם תקוה בלב שיהיה יום טוב....

הדסהש1

New member
בוקר אור עם תקוה בלב שיהיה יום טוב....

חייבים שיהיה בעל אפשרות להגיע לפחות ל"שביתת דקירות ודריסות"
לא יתכן שזה ימשך...הפחד שורר בכל מקום...בריסל בהסגר..
אולי נעשה כאן גן עוצר במקומות מסוכנים...
האב של המחבלת מאשים את הדורס..וגאה בביתו...

מינהר

New member
בוקר טוב, אני יוצאת להליכה וקונה חסה בשוק

אבו לבן במרכז אור יהודה. אני גם אביט שם בחנות של צלחות מסין ואוזבקיסטן. הסבר אחר כך. וגם אמסור בדואר את התקליטים של הספריה לעיוור של אמא שלי.
שקיעה בים של ת-א ששלחה לי חברה.

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לכולם... צריך להיות אופטימיים

העולם המערבי לא יחיה לנצח על חרבו... הם יתאחדו בסוף....
דעאש נשבע להרוס את העולם המערבי וישראל בתוכו....
ועולם כמנהגו נוהג

הבעיה שעדיין המחשבה הגלותית שולטת כאן

הולכים להקים עוד מחסומים ועוד פריטי התגוננות ועוד ועוד, אנחנו הולכים ומסתגרים במיגננות ומתבצרים בשטחים קטנים, מה שמזכיר את שטחי המחיה המבוצרים של הצבא הבריטי בתקופת המנדט, ואנחנו גם יודעים מה היה הסוף......

כל זה במקום לנקוט בצעדים פשוטים של וידוא קיום גדר גבול רצינית, עם פטרולים, ולסגור סופית את כל המעברים מהשטחים לישראל.
אנחנו לא מחוייבים להם לשום דבר, יש 52 ארצות מוסלמיות, שילכו לעבוד שם.

כל כך פשוט.
או שאנחנו מזוכיסטים וחייבים להקיז דם כל יום.....

הדסהש1

New member
שטיילתי לפני לא הרבה זמן והגענו לשומרון

ולישובים שמדוברים היום בחדשות .תמיד חשבתי איך אפשר לדגל
ישלדים קטנים באזורים מסוכנים...אידיאולוגיה זה חשוב אבל החיים חשובים יותר...

לא אצל הקיצוניים

אצל המתנחלים המטרה מקדשת את עצמה, והם בדיוק כמו הערבים והחרדים, מגדלים את הילדים שלהם לתוך התנהגות לא נורמטיבית של שינאה ודחיית מי שאיננו כמותם.....

מצד שני, המתנחלים רוצים את הערבים-לייט, כדי שיהיו להם חוטבי-עצים ושואבי-מים.
חד וחלק.

יוליקה

Member
מנהל
בוא ניזכר איך היה לפני שהיו פועלים מהשטחים

אתה אומר שאנחנו לא מחוייבים לספק להם תעסוקה...
לפני מלחמת ששת הימים... צעירים יצאו לסלול כבישים...
ישראלים צעירים ומבוגרים עבדו בבנין...
חיילים יצאו לקטיף במטעים... והיה מה שניקרא בצבא
"חופשה חקלאית" לילדי בני משקים וקיבוצים שיצאו לעזור להורים בשדות.
כמו כן בטירונות של הבנות היה מה שניקרא אז של"ת כשיצאנו ל10 ימים
לעבוד הקיבוצים...במטעים, ברפתות ובלולים...
אני הייתי בקיבוץ מענית.

לאחר המלחמה... הגיעו פועלים מעזה, מחברון, שכם, ועוד...
אישור להבאת פועלים מרומניה, פיליפינים, וסין התקבל רק בסוף שנות ה-90...

אי אפשר לסגור את הגבול לפועלים - כי הישראלים הפכו לעצלנים וחוק דמי האבטלה ניכנסה לתוקף...ובמקום לעבוד הולכים לקבל דמי אבטלה...

זה בדיוק מה שכבר כתבתי

א. להתחיל לצמצם את מספר הזכאים לכל מיני תשלומים באופן דרמטי, אפילו עד 95% כך שייאלצו לעבוד. ורק מי שבאמת לא יכול לעבוד, יקבל השלמת שכר.
ב. לקשר את לשכות העבודה לחקלאים יותר ברצינות

להזכיר כי החקלאים משוועים לידיים עובדות ומשלמים שכר הוגן וכן לינה וכלכלה, ואילו המיסים שהממשלה מטילה עליהם בגלל פועלים זרים הוא כבד מאוד והם מוותרים, וכך המשקים הפרטיים הולכים ונסגרים וגם בהתיישבות העובדת מעדיפי ללכת לקראת עסקים ומפעלים ולא חקלאות.
בעוד הפועלים הפטנציאלים, נהנים מכספים שהם מכספי המיסים שלי שהולכים לבטלנים הנירפים הללו במקום לדברים חשובים יותר.

זה שאנשים לא רוצים לעבוד אז נותנים להם כסף, זה פתרון מוזר ובלתי הגיוני לחלוטין בשום קנה מידה.
מי שלא רוצה לעבוד, שימות ברעב.
מי שמעדיף לגנוב מאשר לעבוד בכבוד, ישב בבית סוהר , שם יקבל כלכלה ולינה חינם ולא צריך לעבוד.....

מינהר

New member
הדסה, כאשר קמו בארץ הישובים הראשונים

לפני קום המדינה אנשים לא חשבו- איך אפשר לגדל ילדים במקום מסוכן. אלא הקימו ארגוני שמירה. במקומות אחרים היה לא פחות מסוכן. נהינו מפונקים.
תמונה --מצפור לזכר א.בלחסן, שמשקיף לעמק החולה.

מינהר

New member
מאיר, ואם יזרקו עלינו טילים ממרחק 20 קמ מהשומרון,

כמו שעושים על עוטף עזה? מה יעזור גבול ופטרול, החיילים יהיו מטרות במטווח.

לכן

אנחנו צריכים להמשיך ולפקח גם על הגבול לאורך הירדן כמו שלא נותנים לספינות להגיע לעזה אלא רק לאשקלון ואחרי בדיקה לעזה.

20 ק"מ זה טילים זעירים, לארצות ערב יש טילים שיכולים לעוף למרחקים של מאות קילומטרים, אין לזה סוף.

הסרת הפיקוח שלנו יתאפשר רק אחרי מהלך מדיני שישלים את העובדה שלא נותנים לערבים להיכנס לארץ.
הבעיה שלמעשה אין עם מי לדבר, באמנת החמס והפתח יש סעיף האומר שמי שידבר עם ישראל הוא בוגד ודינו מוות.
לגבי הגדה והרצועה, מצרים וירדן לא רוצים לשמוע מהם, היו להם מספיק צרות מקיני הצרעות הללו.
אבל אצלנו ההגנה הדפוקה והמופרעת, ממשיכה לתת לערביי השטחים להיכנס ארצה.
אני לא רוצה להיות הומני מול מרצחים , אני רוצה לחיות, ולחיות בשקט - מה לא ברור?

הזילזול שלהם בנו הוא כל כך גדול שהיו שתי ערביות עם מספרים תקפו ישראלים, כאילו אחנו משהו עלוב שלא צריך נגדו נשק. ואמנם כנראה אנחנו עלובים עם כל זב חוטם יכול לעשות מאיתנו בדיחה בכל העולם.

יופי, אז למה אנחנו צריכים

התנחלויות שמקיזות לנו כסף ודם? גם הן כבר לא מהוות מעצור. הרעיון הוא שאם נצא משם סוף סוף ונקים גבול שפוי תהיה לנו זכות מלאה להכות בהם בכל דרך שהיא והעולם לא יוכל לבוא בטענות. הם צריכים להסתדר לבד. ושהישראלים יתכבדו ויעבדו גם בעבודות הקשות.
אני הייתי ביטבתה ובחופשות עבדתי גם בניר עם ונחל עוז וראש הנקרה.

מינהר

New member
יהודית, ההתנחלויות לא מקיזות לנו דבר.

מגיע להם. את חושבת שאם לא ישקיעו שם ישקיעו במה שאת מעדיפה? ממש לא.
ואם את חושבת שהעולם ישתוק אם ישראל תכה במי שלא יהיה, אני בדעה שאת טועה.
טוב, נשאיר זאת ל- תשבי יתרץ קושיות ובעיות.

ההתנחלויות לא נועדו לחסום דבר

זה היה שקר מוחלט שמיועד לאזרחי המדינה שיחשבו שהם חלוצים ולא פנאטים שרוצים להשתלט על קרקעות לא להם.
עובדה שעם כל השנים הרבות, עשרות שנים, שלחרדים היה כוח לשלוט בשלטון (וגם היום) אף ממשלה לא סיפחה את הגדה ואפילו לא בתכנית של גושי התיישבות.

למה? כי רוצים להשתלט על כל הגדה, בעוד הנגב ריק מאנשים. אבל בנגב צריך באמת להיות חלוצים ובגדה יש אדמה פוריה ומקורות מים למכביר, ויש רק בעיה קטנה והיא מליון וחצי ערבים שגרים שם, והפכו אותם לשונאים אותנו עד רצח.

היום בגדה כבר יושבים 400.000 תושבים שאיש לא יזיז אותם משם ולעולם אין שום השפעה עליהם, ואנחנו נמשיך לחיות על חרבנו ולראות הרוגים יום יום ושעה שעה, וכל הפנאטים יאמרו שאין ברירה, בעוד הם חיים מחוץ לשטח מדינת ישראל בחוצפה שאין להבינה, להשתלט על שטח ולבנות בו בלי לספח אותו רשמית למדינה (כמו שעשו עם רמת הגולן), ואחר כך מתפלאים שהם ייצרו מליון וחצי רוצחים בפוטנציה.

ולגבי עבודה.
עד שלא ישנו את הדוקטרינה של הענקת כספים של משלם המיסים לכל הבטלנים, המצב לא ישתנה, החקלאות תיעלם מהארץ וזה יהיה הקש שישבור את גבנו כאשר הדור הנוכחי לא יהיה מחובר כלל בשום דרך למדינה, כי הייטק או תעשיה יש בארצות אחרות בתנאים הרבה יותר טובים, ובלי מלחמות וקורבנות יוממים.

אבל גם זה כמובן לא יקרה כמו שלא יקרה בשום אופן שיגייסו את החרדים שיפסיקו להיות טפילים על חשבוני.
אז המצב ימשיך להיות רע מאוד: ישקיעו כספים בהתנחלויות לא חוקיות במקום במדינת ישראל, ישקיעו בבטלנים שמסרבים לעבוד, ישקיעו בחרדים שלא מכירים במדינת ישראל אלא רק בביטוח הלאומי.

הערבים טיפשים. הם לא צריכים להילחם בנו, בלאו הכי המדינה תמשיך בדרך הזו עד שהיא תקרוס לבד, ואם לא מחר אז בעוד זמן אחר, אבל בדרך הזו שלא צפוי שינוי בה, המדינה תקרוס ותיעלם מהמפה. והכל בתמיכת הפוליטיקאים השקרנים נוכלים רמאים וגנבים שרק הכסא מענין אותם.
וכל הדיבורים שלהם על שלום הם "קלאם פאדי" (דברים ריקים), והם הראשונים שיקחו את משכורות העתק שלהם ויעופו לחו"ל כשהמצב יהיה נואש.

אני אומר זאת כאשר עיניי פקוחות לרווחה לראות את המציאות, ולמרות שאני פטריוט והוכחתי זאת מספיק בחיי, ולמרות אהבתי את כרתים, אי השקט והשלווה, אני לא אעזוב את הארץ כי זו מולדתי.

ויותר מציק לי, זו העובדה שברור לי מה יהיה הסוף, למרות שאני כנראה לא אהיה נוכח באותה עת, עד שמישהו יחליט לבנות מסגד על קברי, ואז גם שמי ייעלם.....

מינהר

New member
מאיר, אם אלה דעותיך, למה אתה לא פונה

להרצוג שיצטרף לממשלה וישפיע בכיוון?

אני לא פונה לאף פוליטיקאי

הם בעיני שקרנים גנבים נוכלים ורמאים שדואגים רק לעצמם ובאמת באמת, אף אחד לא מענין אותם.
אין לי אמון במיל שחוק בפוליטיקאים.
ולנהל מלחמות ? יש לי מספיק מהממשל הגרוע הזה להילחם נגד עוולות, כמו למשל תאגיד המים שכולם הוקמו בטח שלא מסיבת רווחת התושב, ששנה שעברה שלחו לי חשבון על 28 קוב לחודשיים (ואנחנו משתמשים ב-12-13) ובמחקר גיליתי שהם גם משקרים וגם מרמים, והנה בחשבון האחרון קיבלתי 19 קוב שימוש משותף, כאשר אין שום שימוש משותף בבנין, אין גינה ואין בריכה ואין נזילה, אבל את התאגיד זה לא מענין, הם את הכסף הרמאי שלהם גובים.
19 קוב שיקריים הם לכל הבנין הם 456 קוב מים לכל הבנין בחודשיים? אפילו בדמיון הפרוע זה לא מתקבל. אז אחרי המלחמה ההיא, הם מזמנים לנו כעת מלחמה חדשה ופניה אליהם לא נענתה עדיין ואני כבר צופה פניה לרשות המים שלא עונה ואחר כך לשר הכלכלה שלא יענה ואז למבקר המדינה, ופתאום כולם ירוצו בתזזית.

אז מלחמות יש לי מספיק, ואני לא פונה לאף פוליטיקאי, יש לי שאט נפש מהם.

למעלה