ההתנחלויות לא נועדו לחסום דבר
זה היה שקר מוחלט שמיועד לאזרחי המדינה שיחשבו שהם חלוצים ולא פנאטים שרוצים להשתלט על קרקעות לא להם.
עובדה שעם כל השנים הרבות, עשרות שנים, שלחרדים היה כוח לשלוט בשלטון (וגם היום) אף ממשלה לא סיפחה את הגדה ואפילו לא בתכנית של גושי התיישבות.
למה? כי רוצים להשתלט על כל הגדה, בעוד הנגב ריק מאנשים. אבל בנגב צריך באמת להיות חלוצים ובגדה יש אדמה פוריה ומקורות מים למכביר, ויש רק בעיה קטנה והיא מליון וחצי ערבים שגרים שם, והפכו אותם לשונאים אותנו עד רצח.
היום בגדה כבר יושבים 400.000 תושבים שאיש לא יזיז אותם משם ולעולם אין שום השפעה עליהם, ואנחנו נמשיך לחיות על חרבנו ולראות הרוגים יום יום ושעה שעה, וכל הפנאטים יאמרו שאין ברירה, בעוד הם חיים מחוץ לשטח מדינת ישראל בחוצפה שאין להבינה, להשתלט על שטח ולבנות בו בלי לספח אותו רשמית למדינה (כמו שעשו עם רמת הגולן), ואחר כך מתפלאים שהם ייצרו מליון וחצי רוצחים בפוטנציה.
ולגבי עבודה.
עד שלא ישנו את הדוקטרינה של הענקת כספים של משלם המיסים לכל הבטלנים, המצב לא ישתנה, החקלאות תיעלם מהארץ וזה יהיה הקש שישבור את גבנו כאשר הדור הנוכחי לא יהיה מחובר כלל בשום דרך למדינה, כי הייטק או תעשיה יש בארצות אחרות בתנאים הרבה יותר טובים, ובלי מלחמות וקורבנות יוממים.
אבל גם זה כמובן לא יקרה כמו שלא יקרה בשום אופן שיגייסו את החרדים שיפסיקו להיות טפילים על חשבוני.
אז המצב ימשיך להיות רע מאוד: ישקיעו כספים בהתנחלויות לא חוקיות במקום במדינת ישראל, ישקיעו בבטלנים שמסרבים לעבוד, ישקיעו בחרדים שלא מכירים במדינת ישראל אלא רק בביטוח הלאומי.
הערבים טיפשים. הם לא צריכים להילחם בנו, בלאו הכי המדינה תמשיך בדרך הזו עד שהיא תקרוס לבד, ואם לא מחר אז בעוד זמן אחר, אבל בדרך הזו שלא צפוי שינוי בה, המדינה תקרוס ותיעלם מהמפה. והכל בתמיכת הפוליטיקאים השקרנים נוכלים רמאים וגנבים שרק הכסא מענין אותם.
וכל הדיבורים שלהם על שלום הם "קלאם פאדי" (דברים ריקים), והם הראשונים שיקחו את משכורות העתק שלהם ויעופו לחו"ל כשהמצב יהיה נואש.
אני אומר זאת כאשר עיניי פקוחות לרווחה לראות את המציאות, ולמרות שאני פטריוט והוכחתי זאת מספיק בחיי, ולמרות אהבתי את כרתים, אי השקט והשלווה, אני לא אעזוב את הארץ כי זו מולדתי.
ויותר מציק לי, זו העובדה שברור לי מה יהיה הסוף, למרות שאני כנראה לא אהיה נוכח באותה עת, עד שמישהו יחליט לבנות מסגד על קברי, ואז גם שמי ייעלם.....