בוקר אור =פעמיים כי טוב..חוץ משיעול טורדני

הדסהש1

New member
בוקר אור =פעמיים כי טוב..חוץ משיעול טורדני

מתחילה לחזור לעצמי...מקווה ליום נפלא

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב יום שלישי...

השיעול עוד ילווה אותך מספר ימים...הוא לא עוזב כל כך מהר...
אני שותה סודה... כי זה מגרד בגרון ומקל על השיעול...
העיקר הבריאות.

יש לי בסוף השבוע כ-20 איש לארוחת צהריים...מסיבת ימי הולדת משותפת במשפחה....
התחלתי בהכנות... הערב יש לנו מסיבת הפתעה של האחיינית של בעלי במלאת להם 25 שנות נישואין.....
היא היתה הנכדה הראשונה במשפחה שלהם... כשהכרתי את בעלי היא היתה בת שנתיים וחצי....
מנין השנים מאבד פרופורציה בצורה הזויה.... אנחנו חוגגים בשבוע הבא 44 שנות נישואין...זה לא הזוי????

הדסהש1

New member
לצערי הרב הרופאה לא נותנת לי

אפשרות לצאת בין אנשים..."את מדבקת"...קניתי סירופ מכייח
טחפות אף מנטה...רק שיעזור...
ויוליקה שיהיו רק שמחות בביתכם...44 שנים זה אומר שאתם אוהבים אחד את השני..
אנו מעט יותר מכם...הצעירים לא יכולים להבין זאת

עמיקם10

New member
אקמול פורטה מקל על שיעול ורציתי לשאול

האם האחיות-והצוות בכלל שעובדים עם הרופאים בשר"פ - מקבלות מהם חלק מהשכר של הרופאים שמתעשרים?

עמיקם10

New member
האם הרופאים מתחלקים עם האחיות בשר"פ?

ובצוות בכלל..או שכמו שכותבים הם מנצלים את המערכת הציבורית לצרכיהם הפרטיים שזו שערוריה שדורשת ועדת חקירה והעמדה למשפט והחזרת הכסף !

עמיקם10

New member
הזוי ?התחתנו ביום ההלוויה של נשיא המדינה

האורחים חשבו שמבטלים.היה גשם..בגלל הגשם עשו מסיבה שניה בחוץ..עם טקס ושירים..שנת 63..ל' ניסן כי רק בראש חודש מרשים להינשא..

יוליקה

Member
מנהל
עמיקם....
אני עדיין הייתי בכיתה ט'

מסיבת יום העצמאות שלנו התבטלה בגלל פטירת הנשיא....

אני דיברתי איתו ב-1957

גרתי ביבנאל וישבתי בבית בת-כיתתי בלהה דוכובני ועשינו שיעורים והוא הגיע לביקור (מסתבר שהם היו קרובי משפחה למרות שהיא דוכובני והוא שימשלביץ) . הוא שאל אותי לגבי הלימודים והחיים ביבנאל וכשהסתבר לו שאבי שוטר במג"ב והיה המא"ז, שאל אותי לגביו.

כל המפגש היה משהו כמו שעה, ואז הוא הלך לדרכו עם כל הפמליה, ואנחנו ? קצת התרגשנו לדבר עם נשיא המדינה, אחר חיש-קל התפנינו בחזרה לשיעורים כי המורה רחל היתה איום מוחשי יותר מאשר נשיא המדינה והשיעורים היו צריכים להיות מוכנים למחר. וכן, היא ראתה מה הולך כי היא גרה ממול (רחוב המייסדים) .

אגב המורה רחל שפר שהיתה אחר כך למנהלת בית הספר שקיים מאז 1908, היתה בכלל ממשפחת לוין בירושלים שהגיעה ליבנאל בגלל חתונה עם גדליה שיינוק ששינה שמו לשפר.

אני בהחלט זוכר, ועל 1956-1957 אני כותב ספר כע

יש אנשים שמספרים על זכרונות ילדות מגילאי 3. אני לא מאמין להם.
יש לי זכרון טוב והזכרון שלי הראשון הוא מגיל חמש, 1950, השלג הגדול שירד בכל הארץ.
לכן גם תמיד מצחיקים אותי אנשים שנוסעים לחו"ל ומחפשים מקומות שמתאימים לילדים בני 3-4-5 שאין שום סיכוי שיזכרו משהו מכל הטיול הזה.
וזה במקום לתכנן טיול משפחתי להנאת כל בני המשפחה, וכולם חוזרים על אותה טעות והופכים את הטיול לעבודה.

הדסהש1

New member
את השלג של שנת 50 אני זוכרת וכמה דברים

משנות הצנע שהייתי ילדה...

למעלה