בוקר אור רק בריאות לכולנו..תמר עבר זמן קצר מהניתוח

הדסהש1

New member
בוקר אור רק בריאות לכולנו..תמר עבר זמן קצר מהניתוח

זה לוקח זמן...אני בגלל בעיות עם הרגליים החזרתי את רשיון הנהיגה..לא רוצה להיות אחראית לחיי אדם.למרות שהיה לנו רכב אוטומטי..ובעלי גם לא נוהג..ציפי מקווה באמת שלא תצטרכי ניתוח..אני רק נזכרת מה שעברת וגם אני זה סיוט..עכשיו יש לי לראות מה עם הלב.יש לי בעיה עם המסתמים...הרופא לא התרגש ואמר לרמי שנחכה שמישהו אולי יבטל את התור ויקדימו לי את שלי...

צהריים טובים

הבוקר הרשיתי לעצמי להתעורר בשעה מאוחרת, המשחק עם ההדלקה והכיבוי לסירוגין של המזגן, גורם לי לבעיות בשינה ועייפות, אמנם יעל'י הנהדרת שלנו,
הביאה לי בקיץ שעבר מכשיר שמכוון את ההדלקה והכיבוי, אבל השכל שלי
לא הצליח להתמודד עם זה והחזרתי לה את זה, לא נורא, אני לא ממהרת לאף
מקום,
תמר, לשאלתך איזה ניתוח, כף הרגל השמאלית שלי עושה בעיות, היתה לי
עצם בולטת מתחת לבוהן וניתחו לי את זה, אחרי זה צמחה לי ג'ולה בכף
הרגל וגם את זה ניתחו, לפני שנתיים ו3 חדשים, עברתי ניתוח רציני של
השתלת גיד קרוע בקרסול, שזה ניטרל אותי ליותר מחצי שנה ועד היום זה לפעמים מציק לי, לאחרונה
גדלה העצם שמתחת לזרת וזה מאד מפריע לי ובמיוחד בחורף קשה לי
לנעול נעליים סגורות, אז החלטתי על ניתוח וקבעו לי תור אצל אותו הרופא
שניתח אותי בפעמים הקודמות, חיכיתי לתור כמעט שנה ועכשיו כשזה
הגיע, החלטתי לדחות את זה, כי זה גם פחות מפריע לי וגם אין לי אפשרות בתקופה הזאת של חיי,
להיות מנוטרלת למשך חודש ימים ואולי יותר, אז דחיתי לעוד חצי שנה ואז
אחליט שוב אם לנתח או לא,
תמר, תקשיבי לעצות של הדסה, יש לה נסיון בנושא,
מינה, תודה על האיחולים והלוואי שכך יהיה.

מינהר

New member
שלום כולם. חזרתי מביקור אצל חברה.

ברמת גן. שם שיחקנו רמיקוב ופטפטנו, 3 גברות.

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב

לא תאמינו, היום ממש הבוקר חשבתי על ציפי ועל כך שהיא לא מפעילה את תיזמון המזגן. והנה ממש טלפטיה צייפי עצמה כתבה על זה. חבל שאדם מכניס לעלצמו לראש שהוא אינו מסוגל, כי הפעלת השעון של המזגן זה בדרגת קושי של תנור מטבח. חבל שאת מפריעה לעצמך את השינה במקום להתאמץ פעם ופעמיים וזוכה בשינה טובה.

אני מכירה הרבה חברות שלי שמשחקות רמיקוב, אני נאמנה לברדג' אם כי עליי להודות שאני רחוקה מלהיות שחקנית טובה בברידג'. פעם בשבוע אני הולכת לשחק, אבל כול זה יסתייים בסוף אוגוסט.

עכשיו החלה העונה של הבריכה והים, במתנס שלנו יש בריכה ואנו מקבלים פעמיים בשבוע כניסה חינם, רק ל 3 שעות. אני קיבלתי להיכנס בימים שלישי וחמישי בין 10:00 ל ,13:00

חיוכון:
הסיבה היחידה שאנשים משאירים היום טלפון בזק בבית, היא שיוכלו להתקשר לסמארטפון כשהם לא זוכרים איפה שמו אותו...

יעלי

עדין לא מוותרת!!!!!!!!!!

הדסה תודה על העצה , אבל אני כן רוצה לשוב ולנהוג . ברגע שהדוד רופא ירשה לי , אתקשר למורה נהיגה ואבקש ממנו לבדוק אם אני מגיבה מספיק מהר לסיטואציות בכביש . לפני כחצי שנה כשביתי ומשפחתה באו לבקור מולדת , נתתי לה את האוטו האוטומטי שלי[ סיאט טולדו ] ולקחתי את הדאצ"יה סנדרו הידני של הבן. אז עשיתי שעור אצל מורה , וכשביקשתי שעור נוסף אמר שאין צורך , כי אני נוהגת מצוין . אדם ישר , אקח אותו שוב . ב12.30בצהרים , בשיא החום, הלכתי להסתפר . אמנם המספרה מאוד קרובה , רק כ 250 מ לכל כיוון . אבל בגלל החום והרגל חששתי שיהיה לי קשה אז הלכתי עם ההליכון.חזרתי בסביבת 14.00 סחוטה מחום ועיפות , אחר מנוחה קצרה צבעתי את השיער ועכשיו אני כמו חדשה .......................כמעט .
זוכרים שסיפרתי לכם על הר הכסף ? אז .............לפני כ3 חודשים ביתי הצעירה קנתה דירה,. חוץ מהכסף שבעלי ואני נתנו לה , כדי שתוכל לקבל משכנתא , הוספתי לה כ75.000 ש"ח מ הר הכסף . [בבקשה לא לספר לבעלי , הוא אינו יודע ] . כעת , אגיד לכם יפה שלום וערב טוב , אני קצת עסוקה , צריכה לברר כמה נשאר בהר[או שאולי הפכתי את ההר לגבעה, גם זו אופציה ] כדי לשלוח את הנכדים הגדולים 15,8בפעם הראשונה לחו"ל .נראה לי שהם בני הנוער היחידים בארץ שטרם עברו בדודי פרי .
שיהיה לכולנו הרבה בריאות וכל טוב , תמר .

למעלה