בוקר אור -שאלה לבאלי

מלכה90

New member
בוקר אור -שאלה לבאלי


מצאתי מתכון לעוגיות חמאה שאפשר להכין עם ילדים-רוצה להכין עם נכדתי.אין אפשרות לי לשאול שאלה את כותבת המתכון.אולי תוכלי לעזור לי? 3 כוסות קמח,150 גרם חמאה.כפית אבקת אפייה.כוס סוכר-לערבב ולהוסיף 2 ביצים עד לקבלת בצק.
שאלותי: חמאה? קרה\.טמפ' החדר?קוביות מכניסים למיקסר?
אין צורך בקירור הבצק?הכותבת רושמת להכין בצק ולרדד וכו'.
לא חזקה באפייה ונורא להכין רוצה עם נכדתי.תודה ויום מקסים.
 

bali

New member
מנהל
תשובות

אם את מכינה את הבצק במיקסר, חמאה בטמפ' החדר חתוכה לקוביות, להשתמש בוו גיטרה במהירות בינונית עד שיש פירורים, להוסיף את הביצים ולערבל עד שיש בצק אחיד.

תראי אם הבצק נוח ולא דביק אחרי ההכנה שלו. אם הוא מרגיש לך רך מדיי, תכניסי למקרר לחצי שעה ואז תרדדי תוך קימוח קל של הבצק. אם הוא מרגיש מספיק יציב, לא חייבים לקרר.

בהצלחה
 

מלכה90

New member
באלי - איזה גבינה רגילה 9% הכי טובה לדעתך

וממומלצת יותר לעוגת גבינה? של איזה חברה?תודה
 

bali

New member
מנהל
אין הבדל כזה גדול

הגבינה של טרה קצת יותר נוזלית מנסיוני אז או תנובה או סקי של שטראוס, שתיהן טובות באותה מידה.
 

almogi

New member
טיפ קטן

הגבינות הרכות בארץ מכילות הרבה נוזלים לכן כדאי לסנן אותן דרך חיתול (לשים בחיתול בד ולתלות מעל הכיור ל 30 דקות). משפר בהרבה את המרקם של העוגה.
 
למעלה