בוקר אור -שאלה על עוגת גבינה עם פרורים של
קרין גורן -החלטתי ללכת על העוגה הזאת לאחר שפעמיים הכנתי עוגת גבינה חמה מהבלוג המקסים של בתיה דורון.
שאלתי היא: על איזה מהירות מקציפים שמנת,סוכר וחצי חבילה אינסטנד פודינג? ואיך יודעים שהגעתי לקצף הנכון,אחרי זה אני צריכה להוסיף 3 גבינות-ניתן במיקסר?
קריןן שמה נייר אפיה למטה-צריך לשמן מתחת לנייר?תודה רבה
קרין גורן -החלטתי ללכת על העוגה הזאת לאחר שפעמיים הכנתי עוגת גבינה חמה מהבלוג המקסים של בתיה דורון.
שאלתי היא: על איזה מהירות מקציפים שמנת,סוכר וחצי חבילה אינסטנד פודינג? ואיך יודעים שהגעתי לקצף הנכון,אחרי זה אני צריכה להוסיף 3 גבינות-ניתן במיקסר?
קריןן שמה נייר אפיה למטה-צריך לשמן מתחת לנייר?תודה רבה