בוקר אור -שאלה על עוגת גבינה עם פרורים של

מלכה90

New member
בוקר אור -שאלה על עוגת גבינה עם פרורים של

קרין גורן -החלטתי ללכת על העוגה הזאת לאחר שפעמיים הכנתי עוגת גבינה חמה מהבלוג המקסים של בתיה דורון.
שאלתי היא: על איזה מהירות מקציפים שמנת,סוכר וחצי חבילה אינסטנד פודינג? ואיך יודעים שהגעתי לקצף הנכון,אחרי זה אני צריכה להוסיף 3 גבינות-ניתן במיקסר?
קריןן שמה נייר אפיה למטה-צריך לשמן מתחת לנייר?תודה רבה
 

bali

New member
מנהל
יעזור אם נראה קישור למתכון המלא

בגדול, מקציפים במהירות בינונית. לאיזה מרקם - יהיה כתוב במתכון. בנוגע לשאלה השלישית חייבת לראות את המתכון כדי להבין אם אפשרי, מניחה שאפשרי.
 
תשובות

למעשה מכינים מהשמנת קצפת, אני מתחילה ממהירות נמוכה ומעלה את המהירות באמצע.
לא הייתי מוסיפה את הגבינות למיקסר אלא מקפלת בעדינות את הקצפת לתערובת הגבינות כדי שלא ישבור את הקצפת.

לדעתי הבצק לא ידבק גם בלי לשמן את נייר האפייה כי הוא מאוד שמן.
 

shron17

New member
לאחר שהקצף מתקשה,מוסיפים את הגבינה ,,

מערבלים כמה שניות ,
וזהו.
מנסיוני,לא קורה לקצף כלום,יוצא מרקם אחיד וטוב.
 

מלכה90

New member
היי בנות יקרות-מאחר שאת התשובות

רשמתם לי מאוחר -בסוף, כן הוספתי בעירבוב קל במיקסר כמה שניות את הגבינות .
הבצק פריך יצא נהדר . מקווה שהעוגה תצא יציבה - כל הלילה היא במקרר. כשאחזור מעבודה -אקפיא אותה לחצי שעה
ואז אפרוס אותה עם סכין טבולה במים רותחים-כפי שרשמה קרין. בבוקר -נדמה לי שהיא עדיין לא יציבה
 
למעלה