בוקר אור. שאלה

IRISSOF

New member
בוקר אור. שאלה

שמי הוא איריס, נולדתי ב- 07/09/1966 וזוהי פעם ראשונה שאני מבקרת בפורום זה ובעוד כמה פורומים באתר- מאוד מעניין. מזה שלוש שנים אני חשה צורך עז לעבור דירה- אני מתגוררת בוילה מדהימה בנהריה אך עם זאת לא מוצאת את עצמי שם- הייתכן בגלל קנאת השכנים??? רציתי לדעת האם אכן את רואה מעבר דירה על הפרק? בנתיים- יש וילה בבנייה במושב בן עמי של אדם פרטי. השאלה שלי אם אכן זוהי דירה מתאימה עבורי ועבור משפחתי. האם בכלל יש על מה לדבר? עוד שאלה קטנה- לפני שנה וחצי נפרדתי מאמי ז"ל ומאחי ז"ל בהפרש של חודש בלבד. אחותי רחל (זוסלין) עתידה להתחיל טיפולי דיאליזה. רציתי לשאול לשלומה. היא מאוד חשבה שלי תאריך הלידה שלה- 07/10/1952. תודה רבה רבה, איריס

תצרי קשר עם השכנים...

כשאת אופה תשימי קצת בצלחת ותביאי לשכנה הנחמדה לידך..תחייכי לפעמים אנחנו חשים דברים שלא נמצאים... אין רע בלגור בבית גדול ולא גנבת את כספך הרי..יש מעט ממה שאת חשה ומהפגיע שלך זה מתגבר..תהיי את..ותראי איך חיוך הוא קו עקום שמישר את הכל...:) :- מושב בן עמי יהיה יותר שקט..נדמה לי שיש ילדה ואול בן בגיל ההתבגרות..שלא ישמחו למעבר... לגבי אחותך..היא חזקה והיא תצא מזה..אבל את ..לך אני דואגת משום שיש לך הרבה חלומות ופחדים..אולי תגשי להתייעץ במישהי../מישהו.. (דווקא הכרתי מישהי טובה בנהריה) חיזקי ואימצי....

IRISSOF

New member
המשך לשאלה בנושא הבית

הי כידוע לך שמי איריס בת מימי(נינה) ז"ל נולדתי בתאריך 07.09.1966 השאלה שלי למיטב הבנתי צריכה להיות יותר ממוקדת האם נכון לנו לי ולבעלי לעבור דירה למושב בן-עמי שם בעלי הוא:אילן(אלן) נולד בתאריך :13.07.64שם אימו ז"ל טרינזה האם יהיה לנו טוב שם מכל הבחינות זוגיות ,שפע ,בריאות... ועד שאלה בבקשה האם אני יקודם בעבודה תפקידית ופיננסית... אני לא הבנתי על איזה חלומות בלילה את מדברת האם זה קשור לעובדה שביתי התכתבה איתך בשמי ואולי חשת את האנרגיה שלה... מודה לך מאודעל התיחסותך. איריס

המעבר לכם כזוג יהיה טוב...

אם כי גם הבית שבו אתם מצויים כעת הוא לא הבעיה... וניתן לפתור זאת...האמצעים פשוטים..אבל אם כבר עשית שינוי אז זה בחזקת שלג דה אשתקד בעבודה, נראה קידום שכזה, אבל זה עשוי לקחת זמן..משהו כמו שנה אולי...פחות או יותר...

למעלה