בוקר אור! שאלת סדקים

Angel Of Moon

New member
בוקר אור! שאלת סדקים ../images/Emo6.gif

אתמול בלילה עבדתי קשה על הציפורניים. שיוף+מחזק, מעל 2 שכבות של לק פנינה לבן, מעל שכבה של אולטרה טורקיז, מעל נצנצים. יצא מאוד כלתי
אגב ייבוש כולל לקח 3 שעות!!!!!!!! הקטע שמלפני זה היו לי 2 ציפורניים סדוקות ממש בקטנטנה, והיום בבוקר שמתי לב שהלק נכנס בסדקים. אסור לקלף את הסדקים נכון? כי זה התפצלות.... בכל מקרה אני אמות אם אחת מהן תישבר
נ.ב תמונה תבוא בערב, כי אני בעבודה ..חח

mikey mouse1

New member
אוי מיי גאדד 3 שעות לייבוש לק?!?

אין מצבבב... אני בקושי מסתדרת עם 10 דק' .

Angel Of Moon

New member
חח אין לך מושג איזה מגביל זה

טוב שלא היתי צריכה לשירותים או משהו

צונית

New member
../images/Emo6.gif

אצלי זה קטע קבוע, איך שאני מסיימת לשים לק אני צריכה לשירותים! גם אם בדיוק לפני הלכתי...
ניסיתי לראשונה את המייבש של פושה ביום שישי, ושוב קרה העניין עם השירותים בערך 8 דקות אחרי שסיימתי את כל התהליך ומה אני אגיד לך, אין דברים כאלה! הלק כבר היה יבש לגמרי! כלום לא נהרס, אפילו טביעת אצבע קלה לא הייתה שם! זהו, אני עם תקופות ייבוש של שעות סיימתי. ממליצה בחום

Angel Of Moon

New member
חחח וואו

מה שאת מתארת זה דבר מדהים (הייבוש המהיר) זה לא שאני נהניתי כל כך לשבת 3 שעות כמו הבלה אחרי בנייה.... אין להשיג את זה בארץ? רק בהזמנות?

נופ ר

New member
אני כל כך מסכימה איתך

המייבש לק הזה שינה לי לחלוטין את חוויות מריחת הלק זה פשוט כל כך כיף!!!! ולי היה פיפי ממש לחוץ איזה דקה אחרי שסיימתי לשים את המייבש, והלכתי לשירותים וגם לי לא היה שום סימן על הלק, אני כל כך ממליצה על המייבש של פושה בחום

Marble Arch

New member
כשמו כן הוא ../images/Emo13.gif

מייבש את הלק מהר יותר.. מורחים מעל הלק.. יש גם טיפות ייבוש שמטפטפים על הלק ומייבשות אותו..

hilacojo

New member
יש מצב שתכתבי בדיוק איך הוא נקרא באנגלית? ../images/Emo13.gif

מאיפה כדאי להזמין? זה נשמע לי נהדר לייבש לך כל כך מהר !

מ ס ט י ק

New member
בדיוק היום קניתי אותו מתותיזיוקה המקדימה!

אני מאוד אוהבת את הבסיס שלהם ואני מקווה שהטופ לא יאכזב אותי

dhara

New member
איזה חזק זה לגלוש בפורום לקים

בזמן שיעור!!
אני מקווה שעשית פרצוף רציני כאילו את מקשיבה

mgirl

New member
חח אצלנו עושים את זה כל הזמן

חבר'ה יושבים עם מחשבים ומשחקים, גולשים בפייסבוק וכו'. לרוב המרצים זה לא מפריע אא"כ עושים רעש או מפריעים. אבל אני לא עושה את זה, כי אין לי מחשב נייד וגם כי אני חרשנית

מ ס ט י ק

New member
אצלנו זה תלוי במרצה...

הייתה מרצה שהעירה על זה אבל לרוב זה לא משנה... אבל תכלס זה תלוי בשיעור, יש שיעורים שאני לא יעשה את זה כי צריך להקשיב ויש שיעורים שזה ממש לא קריטי ואפשר לעשות כמה דברים במקביל

Lילוש

New member
צהריים טובים :)

ממ..קודם כל אני פעם ראשונה כותבת כאן ורציתי המלצה לגבי מחזק ציפורניים טוב טוב..

Angel Of Moon

New member
תשמעי

אל תתחילי מהתותחים הכבדים... תתחילי ממה שיש בשוק. לדוגמה תפוח או רבלון או סאלי הנסן , אם את רואה שזה לא כל כך טוב לך תעברי למשהו קצת יותר רציני....בהצלחה

נופ ר

New member
אני הייתי מסירה את הלק

ומשייפת עם באפר אם אפשר... זה תלוי עד כמה הסדקים גדולים

למעלה