כבר נאמר:"אני מעדיף שאמא ערביה תבכה ולא אמא ישראלית".
א.
תושבי רצועת עזה בבחירות בין הפתח לחמאס, הם בחרו בחמאס שהבטיח הבטחות שוא, למרות שהזהירו אותם שזהו ארגון רצחני.
ב.
משך 14 שנה מרצועת עזה יורים על ישראל כ-12.000 טילים, במבצע האחרון עוד 3400 שזה 15.400 טילים, משמע בממוצע כל 12 דקות טיל לאורך 14 שנה.
ג.
החמאס יורה על ישראל בטענה של "כיבוש" כאשר מ-2006 אין אף ישראלי ברצועה, והם קוראים לעצמם "התנגדות" - למי הם מתנגדים ? לאף אחד, זה שם שמצלצל טוב.
ד.
החמאס לא מתחשב באנשי עזה ולא רואה אותם ממטר ומשתמש בהם כבמגן אנושי,
1. משתמש במיתקנים ציבוריים כמטות, מחסני טילים, מתקני ירי טילים,
2. מחזיקים תושבים כמגן חי ממש לפניהם - פיזית, כולל ילדים,
3. משתמש בילדים לחפירת מנהרות - 200 מהם מתו במנהרות ואף אחד לא מדבר על זה, אבל שלושה ילדים על חוף הים זה אסון.
4. כאשר צהל הורה על פינוי בתים המשמשים מחסני טילים, החמס הורה לאנשים להישאר, כיוון שכמה שיותר מתים, זה נשק הסברתי טוב נגד ישראל בעולם.
5. החמאס משקיע את כל המיליארדים דולארים שהוא מקבל בקניית נשק וטילים ומשכורות לבכירים, ואפילו לא גרם אחד של בטון ולא דולר אחד לטובת האוכלוסיה, להיפך, הם מנכסים בתי חולים, מסגדים,בתי ספר וכדומה לצרכיהם על חשבון הציבור הנזקק.
ומעולם, מעולם לא היתה שם שום התקוממות נגד החמאס, משך 14 שנה, אפילו לא נסיון כזה.
ה.
צהל עשה הכל כדי שלא לפגוע באוכלוסיה הבלתי מעורבת, ומפקד כוחות הקומנדו הבריטי באפגניסטן מספר מרצונו ומיוזמתו, שצהל הוא הצבא ההומני בעולם, אחרי שדאג לפזר כרוזי אזהרה לאוכלוסיה, וביצעו מעל 100.000 שיחות טלפון לאנשים והזהירו אותם לעזוב את הבתים.
ו.
אלמלא "כיפת ברזל" שיש כמה פרופסורים חולי-נפש שטוענים שהיא חסרת ערך, ואלמלא התרגולות ובניית איזורים מוגנים, היו לישראל לפחות 500.000 (חצי מליון) הרוגים, ואולי 2.000.000 פצועים. והנזק לכלכלת ישראל היה ממוטט את כל המערכת הבנקאית והעיסקית והיינו נמצאים במיתון כזה שחלק לא קטן מהאוכלוסיה היה גווע ברעב.
אז כמו שנאמר:"שתבכה אמא ערביה ולא אמא ישראלית".
ואגב, כל מה שכתבתי פה יש לי בקובץ "הסברה" עם תמונות,ראיונות וסרטים, ותמונות מפיגועים, תמונות כל כך קשות (עם גופות וחלקי גופות באוטובוסים מפוצצים,למשל) שבישראל לא מראים אותן, לצורך ההסברה בחו"ל.
וזה מה שאני מראה לאנשים בחו"ל, והם מזדעזעים, כי מול תמונות של זוועות, או סרטונים (למשל אנשי חמאס יורים באנשי פתח שוכבים ורוצחים אותם, או מחבל שומע שיש התקפה ישראלית, ממהר ולוקח ילד קטן [ערבי עזתי] ומחזיק אותו כמגן חי לפניו) כל הסיפורים של החמאס, חסרי ערך, וכו וכו.
אני בדרכי הפרטית מנסה לעשות הסברה שממשלת-ישראל מסרבת לעשות בחו"ל, (כל הפניות שלי למשרד החוץ ולמשרד הבטחון לקבל חומר הסברה, לא נענו. כנראה אין הסברה ואין חומר הסברה) - ובדרכי הפרטית, בקטנה, אנשים פתאום מבינים את האמת.
אבל אני יודע שזה טיפה בים, כאשר ממשלת ישראל מסרבת לבצע הסברה בחו"ל.