בוקר אור שבת שקטה ופחות חמה שתהייה לנו...

הדסהש1

New member
בוקר אור שבת שקטה ופחות חמה שתהייה לנו...

עגשיו סופרים את השעות להפסקת האש.נקווה שיגיעו כבר למשהו שאפשר יהיה לחזור לשיגרה..הילדים צריכים לחזור ללימודים האיזו
הרגשה ישלחו אותם לגנים ולמעונות.ראיתי אתמול חדשות בין שני הערוצים המצב לא מזהיר.מבית ומבחוץ.

הדסהש1

New member
אתמול צפיתי בחדשות בין שני הערוצים

היתה כתבה על הטיפול שאנו נותנים לילדים חולים מעזה..מחלות קשות\
מסרטן ועד מחלות ללא מרפא.היתה שם אמא עם ילדה שכבר נמצאת 3 שנים
בטיפול ברמבם ולא יוצאת לאף מקום...ותוך כשי שיחה ניסו לשמע את דעתה על מה שיהיה הלאה.לא מילה אחת טובה על המערכת שתומכת בה מקווה שהילדה תבריא ואם תרצה שתהפוך לשהידה...בשמחה גם האמא תצטרף? יש עוד ילדה שעשו עליה כתבה בתחילת המבצע שחזרה לעזה לאחר טיפולי הכימוטרפיה.והשבוע חשרה לביקורת...השמחה היא שהיא כרגע בריאה.אבל אין לה לאן לחזור כי ביתה הופצץ.ראיתי בעינה את העצב והכאב?קשה היה לצפות.
\

בת אל751

New member
נכון הדסה יש הרבה עצב וכאב בעולם,,,בדרך כלל

במלחמות סובלים אלו שלא צריכים לסבול,
ומי שצריך לחשוב עליהם לא חושב,

כבר נאמר:"אני מעדיף שאמא ערביה תבכה ולא אמא ישראלית".

א.
תושבי רצועת עזה בבחירות בין הפתח לחמאס, הם בחרו בחמאס שהבטיח הבטחות שוא, למרות שהזהירו אותם שזהו ארגון רצחני.
ב.
משך 14 שנה מרצועת עזה יורים על ישראל כ-12.000 טילים, במבצע האחרון עוד 3400 שזה 15.400 טילים, משמע בממוצע כל 12 דקות טיל לאורך 14 שנה.
ג.
החמאס יורה על ישראל בטענה של "כיבוש" כאשר מ-2006 אין אף ישראלי ברצועה, והם קוראים לעצמם "התנגדות" - למי הם מתנגדים ? לאף אחד, זה שם שמצלצל טוב.
ד.
החמאס לא מתחשב באנשי עזה ולא רואה אותם ממטר ומשתמש בהם כבמגן אנושי,
1. משתמש במיתקנים ציבוריים כמטות, מחסני טילים, מתקני ירי טילים,
2. מחזיקים תושבים כמגן חי ממש לפניהם - פיזית, כולל ילדים,
3. משתמש בילדים לחפירת מנהרות - 200 מהם מתו במנהרות ואף אחד לא מדבר על זה, אבל שלושה ילדים על חוף הים זה אסון.
4. כאשר צהל הורה על פינוי בתים המשמשים מחסני טילים, החמס הורה לאנשים להישאר, כיוון שכמה שיותר מתים, זה נשק הסברתי טוב נגד ישראל בעולם.
5. החמאס משקיע את כל המיליארדים דולארים שהוא מקבל בקניית נשק וטילים ומשכורות לבכירים, ואפילו לא גרם אחד של בטון ולא דולר אחד לטובת האוכלוסיה, להיפך, הם מנכסים בתי חולים, מסגדים,בתי ספר וכדומה לצרכיהם על חשבון הציבור הנזקק.

ומעולם, מעולם לא היתה שם שום התקוממות נגד החמאס, משך 14 שנה, אפילו לא נסיון כזה.
ה.
צהל עשה הכל כדי שלא לפגוע באוכלוסיה הבלתי מעורבת, ומפקד כוחות הקומנדו הבריטי באפגניסטן מספר מרצונו ומיוזמתו, שצהל הוא הצבא ההומני בעולם, אחרי שדאג לפזר כרוזי אזהרה לאוכלוסיה, וביצעו מעל 100.000 שיחות טלפון לאנשים והזהירו אותם לעזוב את הבתים.
ו.
אלמלא "כיפת ברזל" שיש כמה פרופסורים חולי-נפש שטוענים שהיא חסרת ערך, ואלמלא התרגולות ובניית איזורים מוגנים, היו לישראל לפחות 500.000 (חצי מליון) הרוגים, ואולי 2.000.000 פצועים. והנזק לכלכלת ישראל היה ממוטט את כל המערכת הבנקאית והעיסקית והיינו נמצאים במיתון כזה שחלק לא קטן מהאוכלוסיה היה גווע ברעב.

אז כמו שנאמר:"שתבכה אמא ערביה ולא אמא ישראלית".

ואגב, כל מה שכתבתי פה יש לי בקובץ "הסברה" עם תמונות,ראיונות וסרטים, ותמונות מפיגועים, תמונות כל כך קשות (עם גופות וחלקי גופות באוטובוסים מפוצצים,למשל) שבישראל לא מראים אותן, לצורך ההסברה בחו"ל.
וזה מה שאני מראה לאנשים בחו"ל, והם מזדעזעים, כי מול תמונות של זוועות, או סרטונים (למשל אנשי חמאס יורים באנשי פתח שוכבים ורוצחים אותם, או מחבל שומע שיש התקפה ישראלית, ממהר ולוקח ילד קטן [ערבי עזתי] ומחזיק אותו כמגן חי לפניו) כל הסיפורים של החמאס, חסרי ערך, וכו וכו.

אני בדרכי הפרטית מנסה לעשות הסברה שממשלת-ישראל מסרבת לעשות בחו"ל, (כל הפניות שלי למשרד החוץ ולמשרד הבטחון לקבל חומר הסברה, לא נענו. כנראה אין הסברה ואין חומר הסברה) - ובדרכי הפרטית, בקטנה, אנשים פתאום מבינים את האמת.
אבל אני יודע שזה טיפה בים, כאשר ממשלת ישראל מסרבת לבצע הסברה בחו"ל.

התקוה שלך לא מציאותית.

כל אדם הגון היה אומר כך, אבל אחרי 180 שנות ציונות, 66 שנות מדינת ישראל -
אנחנו יודעים ששלום לא יהיה אף פעם והערבים ימשיכו לחפש כל דרך כדי לחסל את ישראל ולהשמידה סופית -
ומי שלא רואה זאת, יש לו בעיה

שימי לב שאפילו בתנ"ך לא מדובר אף פעם כל שלום (אלא לצורך אמירות בומבסטיות) , תמיד אחרי מלחמה כתוב:"ותשקוט הארץ ארבעים שנה".
אז אנחנו לא יודעים אם זה באמת 40, אבל תמיד מדובר בהפסקות אש, לא שלום.

יוליקה

Member
מנהל
קבלו פן אחר לחלוטין לסוגיה שהעליתם

אני גרה ביישוב קהילתי גן נר. היישוב שוכן עם גדר משותפת ליישוב סאנדלה.
וכ- 2 ק"מ מהיישוב מוקייבלה כולם שייכם למועצה האוזרית גלבוע.
ביישוב שלנו יש מרפאה ובה עובד מזה כ-15 שנה רופא ילדים ערבי שגידל
ועדיין מגדל את כל התינוקות והילדים של היישוב.
אנחנו נוסעים למוקייבלה לבית המרקחת - כי יש שם רוקח מצויין שאנחנו
מאד אוהבים.

ליד היישוב שלנו, עומד לקום יישוב חדש אקולוגי ששמו נורית. כדי לגור ביישוב
יש לעבור וועדת קבלה - ד"ר זועבי שלנו עבר את וועדת הקבלה והחל לבנות
את ביתו ביישוב נורית.

שלשום התגלה כי בנו בן ה-13 של הרופא, פתח ללא ידיעתו דף פייסבוק
שבגלל גילו נאלץ לזייף את גילו ולכן כתב פרטים כוזבים לגביו.
הוא הכניס לדף סממנים תומכי אש"פ ואפילו אולי חמאס - כמובן ללא ידיעת אביו.
הנושא התגלה, ופורסם בדף הפייסבוק של היישוב, דבר שהתגלגל לאתרים
גזעניים ואפילו בגלובס כתבו על הנושא.

מיד קמה קבוצת מחאה נגד מגורי הרופא ביישוב הקהילתי עם סממנים גזעניים
חשוכים ביותר.
כל עברו הנאמן והטוב של הרופא, נמחק במחי יד הכל בגלל מעלליו של בנו הצעיר.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000963949#fromelement=hp_morearticles

תציצו לטוקבקים ותראו באיזה מדינה אנחנו חיים.

עמיקם10

New member
מה פן אחר בזה ?

על כך מדברים כשמזהירים ממדינה אחת במקום שתי מדינות. ושתי האפשרויות לא ישנו את המצב הנוכחי. של אוכלוסיה עם הבדלים.
כמו שבארה"ב- מדי פעם ישנה התפרצות. התרחבות של אוכלוסיית האפרו-אמריקאים לשכונות של לבנים. לבנים מותר להגיד שחורים אסור.
האם גם אצלנו אסור יהיה לאמר ערבים ?

לבן ושחור מותר. כושי אסור (כי באפריקה זו קללה)

כמו ששינו את השם לאתיופים, קודם היו חבשים אבל באפריקה חבשי זה מי שכבוש ועבד.
משם באו גם דברים רעים כמו אבולה ואיידס.....

נכון, זו מילה מהתנך

אבל באפריקה זו קללה (לא זוכר את הפירוש שלה כעת)
כמו "שיניים" ברוסית (זובי) שזו מילה לא יפה בערבית וכו.
אגב בשבדית למשל כותבים משטרה polis כי בצורה המוכרת police פירושה בשבדית - זונה.
וכו

זה ממש לא קשור

אנחנו יודעים שאנחנו מדינה שמרובים בה הגזענים מכל סוג ומין.
התמונה החברתית הראשונה היתה המערכון של אורי זוהר ואריק איינשטיין על העולים החדשים, למרות שזה נעשה ברוח הומוריסטית.

בצבא ממש לא ענין אף אחד מאיזה מוצא אתה, לנו היתה משימה לשמור על המולדת וכל אחד היה מוכן להקריב את חייו לטובת חברו בלי לשאול מאיזה מוצא הוא.
גם אצלנו בבית המרקחת חצי עובדים ערבים וחצי רוסים, אז מה ? אף פעם לא הרהרתי בדבר אפילו לא שניה. זה ממש לא רלוונטי.

אני לא יודע מה קרה בישוב שלכם, מחד, אולי הרופא הזה הוא מיסטר ג'קיל ומר הייד, ומאידך אולי מדובר בפנאטים גזעניים.
אולי חושדים שזה החינוך מהבית, והרי אף אחד לא מוכן שיגורו איתו פנאטים מכל סוג ומין.

כל זה כמובן לא קשור ליחסי ישראל רצועת עזה שכבר מימי התנ"ך היתה ידועה כקן-צפעונים, ועובדה שאפילו המצרים לא רוצים אותם, ושמחו להיפטר מהם במלחמת ששת הימים, ו-"הפילו את התיק" על ישראל.

יוליקה

Member
מנהל
הרופא עובד ביישוב שלנו עוד לפני שנולד בנו

הם משפחה חילונית שגם האישה רופאה, הם לא מחזיקים סממני דת כלשהי
הבן שלהם כניראה התחבר עם ילדים אחרים שהשפיעו עליו... אביו כבר קרא אותו לסדר
ומחק את רוב הצילומים שהכניס לדף שלו.

הדסהש1

New member
לגבי המשפחה זה אולי מאוחר , האם יבטלו

את קבלתו ליישוב? גם בישוב חריש רצו לגור ערבים אנני זוכרת אם קיבלו
את האישורים כי זה הועבר לבג"ץ

עמיקם10

New member
מחצית ערביי עזה הם מיפו וממג'דל.אז התיק נמצא במדף המתאים

שני מליון אנשים השליטו מעליהם ארגון ששם לו את ההתנגדות כמטרה לא כל כך ריאלית. מוכן לשלם את המחיר באנשים האלה.

יוליקה

Member
מנהל
אני רואה בזה צביעות, להפקיד בידי רופא ערבי

את היקר לנו מכל את התינוקות והילדים שלנו זה בסדר?
אבל לגור על ידו?? זה לא!!!

עמיקם10

New member
צביעות חברתית היא סלע קיומנו.

גם בין יהודים ליהודים. ולמצבים האלה אין סיכוי להישתנות. בראשון תיערך חתונה מעורבת מחר. וראי לאיזה תגובות זוכה הזוג המאושר. ואיזה תגובות קיבלו בעלי האולם.
מדברים פה וכותבים פה על דמוקרטיה ושוויון זכויות כאילו זו ארץ אחרת וכששומעים את המילה ערבי- כל הגבולות נפרצים הדגל מונף והנגיף נגד התבוללות מתרבה כמו אבולה.

מינהר

New member
הדוקטור כנראה לא יודע לחנך ילדיו, שלא

יורקים לבאר ממנה שותים.

כדי לבסס את דבריי, עשיתי מחקר קטן.

א. בתנ"ך מופיעה המשפט:"ותשקוט הארץ 40 שנה" - 6 פעמים אחרי מלחמות.
ב. בתנ"ך מופיעה המילה שלום 181 פעם, כולם: אמירת ברכה, אמירת ברכה לפני חיסול, שם, יחסים בין השבטים, יחסים בין ישראל לאלוהים.
ג. שלום בין ישראל לעמים אחרים אין.
זה מופיע רק פעם אחת, שלום בין ישראל לאמורי, כאשר זו טעות סופר לדעתי (אני לא עוסק בפרשנות, רק בעובדות), כיוון שבעשרת הדיברות, הדיבר הראשון אוסר להתחבר לעמים בארץ, וזה כולל את האמורי.
הסופר שכתב את ספר שמואל כנראה לא קרא את ספר שמות ולא את שופטים ...
שם מנהלת ישראל קרבות עקובים מדם נגד האמורי

מאיר, תיכנס לפייסבוק ותפרסם

את הדברים שאתה כותב פה , אלפיים יקראו אותם, כי דבריך כל כך נכונים ובדוקים ! פה מעט קוראים ואח"כ נעלמים !!!
אני פשוט חוזרת על הצעתי שכבר אמרתי לך!!! תחשוב!!!

למעלה