בוקר אור שוב נראו חרדים ששרפו דגל ישראל

הדסהש1

New member
בוקר אור שוב נראו חרדים ששרפו דגל ישראל

מקווה שיתפסו את ה....וישימו אותו מאחורי סורג ובריח....

נימה3

New member
אני מבקשת להתיחס לדברי בת אל מאתמול

אמרת שאני תמימה דמיונית. התמימים האלה בעלי הדמיון כמו סאדאת, כמו רבין הם אלה שעשו את השינויים הגדולים ביותר הם אלה שהלכו נגד חלקים גדולים מהעמים שלהם ונכון הם גם נרצחו כי היו בין עמיהם שלא אהבו את הפעילות שלהם אבל הם התמימים הגיבורים ביותר. הם שעושים היסטוריה. ואלה שיושבים על כסאותיהם ולא זזים ולא עושים מאומה מלבד לשסות חלק אחד של העם בחלק אחר ומלבים שנאה הם אלה שלא יזכרו בהיסטוריה האנושית כי לא עשו שום דבר חיובי לעמים שלהם. שרון שהכניס את ישראל לצרה הכי גדולה כמו מלחמת לבנון, והצליח לגרור אתו את בגין ניסה באחרית ימיו לשנות את הדבר ולהביא לשינוי, אלא שכדרכו המסורבלת לא הסכין לעשות הסכם ופעל בדרך חד צדדית. יכול מאד להיות שגם היה מנוע מלעשות כך כי קופת שרצים היתה תלויה על צוארו. זו גם מסקנה נוספת שמנהיגים חיבים להיות ישרי דרך, כי אם משהו מעיב על מוסריותם אין להם אפשרות לעשות שינוי משמעותי. ראו אולמרט וראו שרון.

בת אל57751

New member
כאשר אני אומרת תמימה אני מתכונת שאת מאמינה

שהערבים רוצים שלום,,,את חושבת שאם נחזיר את השטחים הכבושים כביכול
יהיה שלום,,,להיפך מאותם מקומות שיוחזרו אליהם משם תבוא הרעה
את לא רואה ולא מאמינה שהם מעונינים בכל הארץ ושזאת מטרתם
את לא רואה שלעולם לא יהיה איתם שלום כמו שלא היה לפני מאה שנה
פתאום יהיה אוקוס פוקוס

הם רוצים את תא עכו צפת רג בקיצור את כל הארץ והם רציניים שלא יפסיקו
עד שכל הארץ תהיה שלהם,,אז זה תמימות או עורון

אני רוצה שקט ושלוה לא פחות ממך,,,ואני לא תמימה עד כדי כך כדי להבין
שזה לא ענין של שטחים,,זה ענין של כל הארץ לזאת הם חוטרים
ומשום מה זה נעלם ממך,

ריקי5

New member
רק "אתם" יודעים ומבינים

את מביאה דעות וקובעת אותן כעובדות (שאף אחד לא הוכיח אותם עד עכשו) וטוענת שכל מי שלא חושב כמוך הוא תמים.
גם על מצרים אמרו שלעולם לא יהיה שלום ובכל זאת כבר עשרות שנים נשמר השקט. גם עם ירדן אמרו את זה וגם כאן זה מחזיק מעמד.
להגיד "לנצח נחיה על חרבנו" (כמו שאומרים אנשי הימין וכמו שמשתמע מדבריך) זו אמירה אומללה, חסרת תקווה.
אני חושבת שהרבה מהפלסטינאים רוצים לחיות חיים טובים ושלווים, בדיוק כמונו. ואם נצליח לשכנע את המנהיגים שלהם, וגם שלנו, ביתכנות של שלום, יהיה טוב לכל הצדדים. אסור להפסיק לחתור לשלום.

צודקת וטועה

נכון שיש שנים רבות כבר שקט מול מצרים וירדן.
אולם לא מדובר בשלום, כיוון ששלום הוא יחסי דיפלומטיה, יחסי מסחר, תיירות דו-צדדית, גבולות פתוחים - וזה לא קיים עם ירדן ובוודאי ובוודאי שלא עם מצרים.

להבנות הללו קוראים "שביתת-נשק", בניגוד ל-"הפסקת-אש" שהיא זמנית כמו שיש לנו מול החמאס ומול פתאח.

בוודאי שיש אזרחים שרוצים שלום משני הצדדים. ידועה אצלנו האימרה שחייל קרבי סולד ממלחמה ומי שמחרחר מלחמה הם הג'ובניקים שלא הביטו לאוייב בעיניים מעולם.

אבל מי ששולט בשני הצדדים למעשה, הם החרדים, אלו הדתים הקיצוניים גם כאן וגם שם, ולכן שלום לא יהיה לעולם כל זמן שהחרדים קובעים בשלטון.

בת אל57751

New member
נו נראה אותך תשכנעי את המנהיגים שלהם

המנהיגים שלנו ניסו ללא הצלחה שכחת, אפילו הציעו להם ויתור מרבי של חלקים מאי" ,כי נוח לשכוח מה שרוצים
בעיני הם תמימים מותר לי לחשוב כך ,את חושבת אחרת זכותך,

למעלה