בוקר אור של אמצע שבוע

שרון123

New member
בוקר אור של אמצע שבוע

אנחנו כנראה נלך בעיקבות אנה המקסימה ומשפחתה לכיוון של אימוץ ילדה מחו"ל. עדיין שום דבר לא סגור, אבל הכיוון הולך ומתגבש. הרגשות העיקריים הם שמחה וציפייה, אבל יש גם הרבה כאב שמלווה את התהליך, וקצת בילבול, ומחשבות ועבודה עצמית. זה תהליך לא פשוט בכל מיקרה, ובמקרה שלנו הוא מטלטל במיוחד.

eaz1514

New member
WOW איזה חדשות !!

אני מתרגשת מאוד, דברי איתי אחה"צ. נשיקות.

koval10

New member
איזו התרגשות!!!../images/Emo140.gif

אני שמחה עח כיוון שבחרתם. שיהיה לכם המון בהצלחה!! אין לי ספק בכלל האימוץ זה לא דבר פשוט, אך בשבילינו במיולד הוא קשה והרגשות מעורבים. אך זו כבר החלטה וזה צעד חדש בדרך אל האושר. בטוחה, שירדן היתה שמחה לקבל אחות קטנה. תצליחו בכל מה שתעשו!! אנחנו אתכם!!
האם דיברתם כבר עם הבנים? איך הם קיבלנו את החדשות?

שרון123

New member
לא דיברנו איתם עדיין

לפחות עד שנחתום חוזה, ואולי גם אח"כ. אתמול הם דיברו על שמות של ילדים, אז שאלתי אותם אם תהיה להם אחות חדשה, איך הם ירצו שנקרא לה. גיא אמר ירדן. אמרתי לו שאי אפשר, כי ירדן שלנו היא עדיין אחותו, ואף אחת לא לוכל להחליף אותה. אמרתי לו שיחשוב על שם אחר. הוא אמר שהוא רוצה שיקראו לה מחק. לא ידע להסביר למה. זה הזמן לפסיכולוג?

koval10

New member
את הזכרת לי

את המקרה שהיה לי עם גיל. היה איזה ילד בגן שלו שכל הזמן הציק. קראו לו אופק. פעם גיל אמר לי שהוא רוצה בפורים להיות דינוזאור. שאלתי למה? הוא אמר שיהפוך לדינוזאור ויוכל את אופק...
זה לא קשור, פשוט הזכיר לי... דניאל מתלהבת מעידו עד מאד, אפילו מגזימה, אבל הרבה פעמים היא כועסת עליו ורוצה "שיעוף מפה חזרה לאוקראינה" אני לא נותנת חשיבות לתגובות כאלה, כי זה תבעי אצל הגדולים. תגידי תודה שלא הוסיף שיקראו לה מחק ושתמחק את עצמה... אבל אם לדבר ברצינות, לדעתי הוא סתם צחק.

דליה ח

New member
שרון, תמיד טוב להתייעצץ עם אנשי מקצוע...

אלה מהלכים ומעברים קשים ומסובכים, ובוודאי לילדים קטנים. לאבד אח, ולצרף למשפחה ילד חדש, זר, שבמשך הזמן יהיה חלק בלתי נפרד מהמשפחה. זה לגמרי לא פשוט לטווח הקצר. לטווח הארוך הם יודו לכם על כך. לדעתי גם אתם ההורים תרגישו בטוחים יותר עם תמיכה מקצועית, כדי שהטעויות שנעשות בדרך {כולנו עושים טעויות} לא יגרמו נזק לטווח ארוך.

דליה ח

New member
בשורות טובות מתקבלות בשמחה....

אתמול זכיתי לראות את הילדים של אנה, דניאל ילדה מקסימה ומפולפלת, ועידו ילד עדין ויפהפה. ואני מאחלת לך שרון ,שתעברי את התהליך בלי יותר מידי טלטלות ובירוקרטיה מיותרת ומתישה. אנה אכן מקסימה ואני סומכת עליה שהיא תתן לך תמיכה מתוך הידע והניסיון שלה. שיהיה בהצלחה, נשמח בשמחתך............................דליה

דנדוש2009

New member
וואוו שיהיה בהצלחה!

שינית לגמרי כיוון, סתם מסקרנות למה? בכל מקרה מקווה שהכול יעבור חלק ומהר, תעדכני ותספרי... אולי נרצה להיעזר באינפו'

גל213

New member
נעלמתי קצת,איזה יופי לשבוע בשורות טובות

שהיה לכם בהצלחה,תספרי איך מתקדם זה מכניס הרבה אור בבית למרות שבשבועיים האחרונים היה לי מאוד קשה ,היה יום הולדת לי ולעומר ומור לא איתנו,אתמול חגגנו לעומר את היום הולדת עם הקבוצת כדורגל וזה קשה הוא בן 10 וזה הגיל האחרון שחגגנו למור גלית

שרון123

New member
תודה לכולן על התמיכה והפירגון

המסע הזה לא פשוט, אני מקווה שבסופו נחבוק ילדה בריאה

חיה אש

New member
שרון שיהיה בהצלחה

אין ספק שזה צעד שגם אני הייתי עושה לו רק הייתי צעירה בכמה שנים....

למעלה