בוקר אור של יום שפעמיים כי טוב בו

הדסהש1

New member
בוקר אור של יום שפעמיים כי טוב בו

יום המועדון..ראשית אלך לבדיקת דם לבקשת מרפאת כאב.נאמר שרמת האשלגן גבוהה וצריכה שוב לבדוק עבור טיפול בכאב..שמחתי שבעיית הראוטר של ציפי הסתיימה .ושוב היא איתנו...יום טוב ושקט לכולנו..

מינהר

New member
ניצת, השבוע הייתי בבבית מרקחת ושלמתי 500 שח

עבור תרופות. בעיקר- טיפות עינים שאינן בסל. מהן קופסא אחת-- 300 שח בחודש.
אין החזר על מה שלא בסל, נאמר לי.
בעניין הדיאטנית- לא חזרו אליך בכלל? לא העירו לה?

סימאורה

New member
בקר טוב לפעמיים כי טוב

ציפי כיף שחזרת התגעגעתי למה שכתבת ובכלל, בקשר
לסוגיית ההדבקה דווקא כתבתי שהעצה של עדינה נכונה
ושהיא אשה חכמה . גם את הסוללרי לא בריא להצמיד
בגלל הקרינה, הדסה התמונה של יהונתן מקסימה הרבה בריאות
ותהני מההרצאה,באמת כשיש תרופות שלא בסל זאת בעייה
אבל צריך לעשות סקר שווקים במקרה כזה , חברתי
גם הייתה צריכה תרופה לעיניים שלא דרך הסל והיא שלמה כ- 500 ש"ח
אז היא הזמינה דרך משלוח ואמרה שהמשלוח כולל התרופה עלו לה יותר בזול אז פעם הבאה תנסי אולי תצליחי מינהר .
חיוכון.
שקרים לבנים .
השקר של הנשים :"אני יורדת תוך 2ד' מתאפרת ובאה".
השקר של הגברים:: "מה פתאום את לא כבדה".
השקר של הרווקים:" אני לא רוצה מערכת יחסים עכשיו".
השקר של השיכורים: " מחר ים על הבקר".
השקר של הטלווזיה: "פרסומת קצרה וחזרנו".
השקר של הטלפון: בדיוק באתי להתקשר אלייך".
השקר של האינטרנט: "אני מאשרת את תנאי השימוש".
איך אומרים בסינית נהג מונית
אישימוטו.
אז שיהיה באמת המשך יום טוב עם בריאות ובשורות טובות
פעמיים כי טוב..

הדסהש1

New member
צהריים טובים היום דיברו במועדון

על הנשים שהיו בעליה השניה.איזה דרך עברו כדי לעלות ארצה...חבל שאין היום אנשים כאלה..ואם כן לא שומעים עליהם....

הדסהש1

New member
שכחתי לספר שהיום לאחר המועדון

הייתי צריכה לקנות כמה דברים שיהיה לי לסוף השבוע.רציתי ללכת להביא את עגלת הקניות כי קשה לי לסחוב שקיות
נאמר לי שאחד הבחורים שעובדים שם יעזור לי.אני גרה ממש ממול המכולת.זאת פעם ראשונה שנעזרתי בו.לא עושה זאת לעיתים אני משתדלת לקחת את העגלה איתי.אך הייתי במועדון.זאת מכולת שכונתית שנעים לקנות בה.....

מינהר

New member
תודה, סימה. לתרופה שלי צריך מרשם רופא.

מעניין אם מרשם רופא מכאן יתפוס בארהב. הטיפות הן תוצרת ארהב.

הבוקר הלכתי לאכול ארוחת בוקר עם חברה.

ניסינו את "קפה לנדוור" במתחם ביג , היה מאוד נחמד וטעים . לקחנו מנה אחת והתחלקנו בה . שתינו יצאנו שבעות .. אחמול הכנתי מלכודות דבש לזבובים , הכנסתי לתוכן מכל טוב , סוכר , תרכיז מיץ , שמרים , סוכר, דבש , ריבה וקצת מים . והפלא ופלא זה עבד . הרבה זבובים נפלו לפח , בבקבוק .. מקווה שאצליח להציל את הפרי .

ערב טוב

הבוקר נכנסתי, כתבתי כמה מילים וכנראה שכחתי לפרסם, אז עכשיו אני עייפה
ולא מסוגלת לכלום,
לילה טוב, נתראה בעזרת השם מחר.

מינהר

New member
יופי, תמר, בעניין מלכודת הזבובים.

מנה אחת בלנדוור הספיקה לשתיכן? או שזו היתה מנה זוגית?

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב אני מפורקת

בריאות ונחת לכולם,

עכשיו עזבה את ביתי מסז'יסטית, היא אחות של חברה שלי. ממש נהניתי ממנה, עשתה לי מסז' בן שעה, ביקשתי שתלחץ חזק ויצא בדיוק כמו שאני אוהבת.

תמר, אני כבר לא הולכת לבתיי קפה, אני שומרת על המשקל בלי יוצאים מהכלל. פה ושם יורדת 200 גר' ולא רוצה להעלות. אבל זו אני עם משקל עודף, נהדר שאת יכולה ללכת ולהנות עם חברה.
לגבי המלכודת גם אצלנו בבית כשהייתי ילדה עשו לבד כול מיני פטנטים כאלה, גדלתי בבית עם משק עזר ואני מכירה את הנושא מקרוב.

סימה,תבורכי. בואי מחר שוב אני מזמינה אותך אישית.

מינה, נדמה לי שסימה התכוונה שעם המרשם יש עדיין מחירים שונים בבתי מרקחת שונים.

ציפי, ברוך שובך ציפורה נחמדת. חסרת!!!

שייקה, איפה אתה?

אני יעלי פה.

יעלי

מינהר , כשנכנסנו סיכמנו שנזמין מנה זוגית ונתחלק .

אבל בדיוק שהמלצרית הגיעה לקחת את ההזמנה היה לי טלפון . החברה עשתה את ההזמנה , שאלה את המלצרית לגודל המנה וזו ענתה שמנה יחידנית גדולה ומספיקה לשתים . אז הזמינה מנה אחת . זה בהחלט הספיק . זה כלל חביתה מ2 ביצים , 2 שתיה , לחמניה גדולה מקמח מלא ו"נמלים" , מיני גרעינים שחורים , סלט ירקות , גבינות ואבוקדו. הוספנו אספרסו ובקבוק קולה ושלמתי, [הפעם היה תורי לשלם ] 85 ש"ח . ממש לא יקר .
אפרופו ,הבוקר נזכרתי , שלפני שנים , כשהתחלנו ללכת לאכול ,נכנסנו לארומה בקניון , שילמנו 39 ש"ח למנה, לקחנו 2 מנות שהיו הרבה יותר גדולות ולא הצלחנו לסיים את הארוחה. מאז ארוחת הבוקר בחוץ נהיו הרבה יותר פופולרית , יותר יקרה ויותר מצומקת . וזו הסיבה שאנו לוקחות מנה אחת וחולקות אותה ,וזו גם הסיבה ,יעלי , שאני מרשה לעצמי לצאת לאכול בחוץ . מהארוחות האלו , אין סיכוי שאשמין .

למעלה