בוקר אור.תמר מקווה שהאנטיביוטיקה

הדסהש1

New member
בוקר אור.תמר מקווה שהאנטיביוטיקה

שקיבלת תעזור לך להחלים מהר.בקשר למה שאמרת לי אני ממש מצטערת לא לכך התכונתי.זה היה לאחר יום לא קל שעבר עלי ולא שמתי לב ולא תיקנתי את הטעויות כתיב שאני עושה לפעמים.אני כבר כמעט ולא עושה שגיעות.היום אני אנוח במיטה .כבר לקחתי את כל הכדורים שיעזרו לי לכאבים.אצפה בטלויזיה ואשלים את שעות השינה שחסרות לי.אני לא ישנה רצוף וזה משפיע עלי במשך היום.יוםטוב לכולם

מינהר

New member
אני קוראת היום בידיעות שאחת החברות שמספקות

קנביס רפואי הודיעה, שלא יהיו לה תפרחות במשך 3 חודשים. החולים, עד שהשיגו אישור, לא יקבלו את התרופה. וזה בזמן שהחברות מחויבות שיהיה להן מלאי תמיד. חלם חלם אמיתי. הם העבירו את החווה שלהם מהגליל לבקעה, נדמה לי.
כנראה שאין לי ברגע זה דאגות משלי, שידיעה זו משכה תשומת ליבי.
בגינה שלנו בדשא פרחו ים של ציפורני חתול. הנה בשבילכם.
הדסה, את משתכנעת עכשיו כמה חשוב לעשות הגהה, שלא יהיו פדיחות. באמת יש לך עכשיו מעט מאוד טעויות הדפסה. כל הכבוד.

הדסהש1

New member
היום עשיתי משהו שכבר שכחנו ממנו

רמי קנה אפונה טריה לשים במרק שהוא עושה בימים קרים.יש לנו תמיד שקיות מרק אבל אין דבר יותר טעים ממרק חם וטרי.אז לקחתי את האפונה ופירקתי אותם אחד אחד.לא נורא זאת עבודה של 10 דקות.נראה אם ארגיש שינוי עם אפונה טריה או מסנפרוסט.לגבי הקאנביס אני כבר התיאשתי שאקבל כבר.לכן אמשיך לקחת כדורים ללא הפסקה...מי המרויח יותר .קופות החולים החברות התרופות או מגדלי הקאנביס הרפואי.ומשרד הבריאות שלא מאשר את קבלתם רק למיקרים של חולים סופניים.אבל יש כאלה שקונים בשוק האפור ואני לאאחת מהם .גם אם היה לי את הסכום הדרוש.מי יודע מה הם מערבבים
ןאני לא מעשנת לכן היחתי צריכה לקבל את הקאנביס בטיפות או בעוגיות...יש לי סבלנות לחכות.

מינהר

New member
הדסה, אני מאחלת לך שיאשרו קנאביס

לכל בעלי הכאב. ושיגדלו מספיק קנאביס. לבריאות עם מרק האפונה.
בזמנים עברו גם אני הייתי עוזרת לאמא שלי לפרק את האפונה מן התרמילים. אבל שנים שאני משתמשת בסנפרוסט.
חזרתי עכשיו מבית המרקחת של קופח, לקחת פרבסטטין [נגד קולסטרול]. הלכתי ברגל הלוך וחזור. קצת טפטף, אבל בשביל זה יש מעיל גשם עם כובע.

צהריים טובים|

הבוקר דווקא התעוררתי מוקדם, הטלפון העיר אותי, ענייני פרוצדורה בקשר
לנאוה, ראיתי שירד גשם בלילה והשמים מלאים ענני גשם, ביטלתי את התכנית
ליציאה מהבית להיום,לא נורא, הייתי עד עכשיו מול המחשב, בעיקר בפייסבוק,
קראתי את מה שנכתב פה הבוקר, אכלתי מול המחשב את ארוחת הבוקר, עכשיו
אני קצת מתקשקשת פה והולכת לתפוס שנ"ב, עד זמן ארוחת הצהריים, איזה
כיף שיש ארוחות מוכנות, רק לשלוף מהפריזר, לחמם, להוסיף עוד משהו משל עצמי, בעיקר ירקות מאודים, שגם הם מוכנים , חלק בפריזר וחלק במקרר,
זהו לעכשיו, קר לי ואני נכנסת לפוך

מינהר

New member
אתמול פגשתי את הרופאה שלי לשעבר, שהיא חברה

שלי עכשיו, בסופר. היא אמרה שהיא מכינה בעצמה סלט חומוס, מפחד החיידקים. אני בדיוק קניתי סלט חומוס של צבר. צחקתי. אמא שלי היתה קוראת לזה -זאך פאצ'קען - באידיש פולנית. יעני , להתקשקש.
זה אפרופו מה שכתבת על המגשיות המוכנות, ציפי.
ציפי, תהני מן האוכל המוכן, למה לא קצת נוחיות?

tamarsharoni

New member
אין רע בלי טוב !

בגלל העקירה הלחי שלי מאוד התנפחה ואתמול הופיעו שטפי דם כחולים מהשפה עד הסנטר, [למרות שהעקירה היתה בשן עליונה ] . אממה, בגלל הנפיחות נעלמו לי כל הקמטים בלחי הימינית , מה שעשה לי חצי פנים חלקות כמו לבת 18. גם שטפי הדם הכחולים התאימו לצבע העינים . רואים , אמרתי לכן , אין רע בלי טוב .
ואין טוב בלי רע !
הערב , הנפיחות יורדת , וגם הצבע הכחלחל בקרוב יעלם ואני אשוב להיות תמר המבוגרת , בהתאם לגיל .

תמר

אנ י שמחה שאת חוזרת אל עצמך, בעניין הצבע הכחול, הוא יהפוך לירוק ואח"כ
צהוב ואז ייעלם, כדרכו של כל שטף דם.

למעלה