בוקר אור 1 לחודש חדש פעמיים כי טוב

הדסהש1

New member
בוקר אור 1 לחודש חדש פעמיים כי טוב

אתמול סופר על נתינת חלב של אם נשאית נגיף האיידס לתינוק
שמאושפז בשניידר...האם רק אובחנה...הבית חולים התנצל
והתינוק החל לקבל טיפול מונע...הם אמרו שההדבקות כמיט אפסית
להורים בודאי זה לא משכנע...אסור שטעויות כאלה יקרו...

הדסהש1

New member
כבר דברו הבוקר על אפשרות להוסיף על

כל בדיקות ההריון בדיקה של נשאות לאיידס...
זה מעט מביך שאשה נשואה ? תעשה בדיקה שכזאת...
אבל כדאי מוקדם מאחר מאוחר...על כל בדיקות שעושים היום בהריון
תתוסף עוד בדיקה...

יוליקה

Member
מנהל
טעויות של אחיות קורות כל הזמן!!

אני לא יכולה לשכוח מה שקרה לאבי ע"ה כשהיה מאושפז בהדסה:

הוא כבר היה ללא הכרה, ובגלל השכיבה הממושכת לקה בדלקת ריאות.
היה כתוב לו על המיטה באדום בגדול "אלרגי לפניצילין"...
בכל זאת נתנה לו אחות אטיביוטיקה שהכילה פניצילין... הוא התכסה מייד בפריחה בכל הגוף!!

יוליקה

Member
מנהל
הדסה, מה מביך??

גם אישה נשואה שבעברה קיימה יחסים עם גבר שהיה נשא HIV
יכול היה להדביק אותה והיא כלל לא יודעת שהיא נשאית...למרות שהיא נשואה.

עמיקם10

New member
היום אי אפשר לדעת..כלום

העדפתי לשתות קפה-בבית.. במקום במזנון במרפאה..שאליה התור היה ב-8 בבוקר..ולא הספיקותי. אגב זה לקח שעה וחצי..רק בדיקת לחץ בעיניים.

עמיקם10

New member
עד שמתעסקים בעניני מחיר[9.99]טרה הורידה חלבון

בחלב. דה מרקר טוענים שהחלבון הוא הרכיב הכי יקר בחלב.
ולגבי המחיר ]במקום 10 -9.99]שמאיר כל כך מודאג מזה.
עשר פיתות ב-9.99..בראשון בפינת עין הקורא-הרצל. שלט מאיר עיניים מול הרמזור..
נ.ב.
סיפרתי לכם שתרמתי לתיקון הגל הירוק בהרצל..באי מייל לעירייה. שאלתי אותם אם אנשי העירייה לא נוסעים בהרצל.

עמיקם10

New member
וליוליקה על עפולה..סיפורי עפולה

[מחוץ לשרשור--]כשאני התבגרתי בעפולה-[שם נולדו שני ילדי ואשתי]לא היו כיכרות לא היו פקקים.התחנה המרכזית- היתה במקום הישן..שאת לא מכירה בטח..מול הכיכר לשדרה הארוכה..ליד המשטרה..אוטובוס 301 נסע לחיפה..ו-403 ממסילות לחיפה פעם ביום.
למדתי בעפולה נהיגה..אשתי למדה אחות שנתיים אחרונות- בעפולה היה שיפוע אחד ושם עשינו זינוק בעליה..לא היו וינקרים במשאית אלא חץ מפח..ובשיעור הראשון העברתי מהלך הרמתי את החץ ועזבתי את ההגה..[כמו בטרקטור..בשדה.]פלאפל היה תמיד..והגרעינים..הגרעינים. ראיתי בקולרון את 'התרנגולים' בתכנית הראשונה..אני אזרח ותיק..

יוליקה

Member
מנהל
בוא לבקר בעפולה של היום היא כבר לא

החור שבקצה הסרגל....

עמיקם10

New member
לפני 4 חדשים בחורף-אכלנו במסעדה-צדדית..בעפולה

ההגשה היתה מעולה היינו 40 איש ללא הזמנה.[נועדנו לאכול בקיבוץ עמיעד והחברה עיקמו את האף].לא זוכר את השם- מסעדה גדולה- הכל היה אחלה. ביציאה לכיוון הסרגל-קצת בצד..
ממול יש עוד מסעדה..המדריך הכיר אותה.
ואת יודעת שהיה תכנון לאופרה..וקיבוץ ב' של השומר הצעיר היום משמר העמק..ישבו שם באהלים הרבה זמן.

יוליקה

Member
מנהל
אתה זוכר אם קראו למסעדה האחוזה?

אני יחסית חדשה בעמק... את מה שאתה זוכר, אני עוד לא הכרתי....

עמיקם10

New member
לא זוכר בדיוק המסעדה גדולה-כנראה 'האחוזה'.

זה ברובע מסחרי.ולפי המפה ברחוב המלאכה..גם זכור לי השם. ממול יש מסעדה 'שפודי התקוה'[לפי המפה.].אבל שם לא אכלנו- 'האחוזה' נמצאת ממזרח ל'שיפודי התקוה'- לכיוון מרחביה.
השירות שם היה נהדר.וגם האוכל. אם יש לך אורחים..או אירוע..אני ממליץ. [ומה יש לנו לעשות מחוץ מזה. אגב- מהקיבוץ נסענו לאכול בנצרת.]

יוליקה

Member
מנהל
עמיקם, למה אורחים? לי לא מגיע להנות

אני ובעלי חוגגים באחוזה ימי הולדת וימי נישואים.
המסעדה מצויינת עוד לפני שמספיקים להתיישב השלחן מתכסה
בעשות סוגי סלטים טריים וטעימים בטרוף, כשמשהו נגמר מייד ממלאים שוב,
פיתות נאפות בטבון טריות כל הזמן...
והבשרים טעימים ועשויים כראוי.
כיף של מסעדה!!
לפי תיאור המקום הייתם באמת באחוזה!!!

עמיקם10

New member
הגענו להסכם..'חיסול הסכסוך'.האחוזה-עפולה

סלטים זו גם חולשה שלי.יש כאלה שדורשים תשלום על כל סלט.אצל 'נאסר חינאווי ' ביפו על גבול בת ים..עג'מי..כמובן- סלטים לפני הכל. מומלץ. ולא כשר כמובן. אבל הדגים ישר מהים.
ומעולם לא קרה שום דבר רע..לגוף.

אבי היה מהשוטרים רוכבי האופנוע הראשונים בעמק

הוא רכב על הארלי-דיוידסון הענק ופיטרל בין עפולה לטבעון.
במסגרת הזו הוא הביא ידיעה על רכב ישראלי שנפגש בצומת זרזיר כל יום שישי עם רכב של השגרירות הרוסית.
כעבור מספר שבועות נאמר לו שהוא מבצע את המעצר, ואז הסתבר לו שהישראלי במפגש היה יהודה בר המרגל (נדמה לי שכך קראו לו).

אנחנו גרנו בדיור משטרתי ברחוב סוקולוב בעפולה עלית (הבנין קיים עד היום).
למדתי באורט עפולה והלכנו לקולנוע רון (נדמה לי שזה היה הקולנוע היחידי בארץ שלא היה בו שלט לא לפצח גרעינים...)במוצאי שבת עם חליפה ועניבה, ונראיתי די מוזר לבני המשפחה שרומני יוצא עם עירקית משכונת משהד (קרוב לבריכה). גם למשפחה שלה זה נראה מוזר, ואחרי לחץ מסיבי היא התחתנה עם עירקי.

עמיקם10

New member
המפגש של המרגל היה

עם אהרון כהן משער העמקים.הרוסי היה מעמיד את האוטו בעליה לטבעון-ומרים מכסה מנוע. אהרון היה יוצא מהשער של הקיבוץ ו'חשב' שהוא מוסיף ידע לרוסים על ערביי ישראל. זה היה תחום התמחותו. כהן היה מרכסיסט מושבע..[סטאלין אבינו ואמריקה השטן...כעת הגדול]זה מה התפרסם על המשפט.
בר..= ד"ר ישראל בר- שהיה נפגש בתל אביב עם השפיון-והש.ב. במקרה עלו עליו כשעקבו אחרי כל אחד. הרי איסר הראל היה חושד גם בעצמו. פתאום הצוות ראו אחד עם תיק..שחוזר בלי תיק והוא היה יועץ של בן גוריון והירצה באוניברסיטה- וכתב ספר 'בטחון ישראל'..בהתחלה לא היה נעים-אחרי זה התברר שישראל בר סיפר הרבה סיפורים על השתפותו במלחמת האזרחים בספרד ב-1937 שהתברר שזה עורבא פרח..כי לא הסתדר עם לוח הזמנים.בר חטף הרבה שנים בכלא ומת בכלא. קראו לו סשה.

נכון, ישראל בר

רק שאתה מערבב שני מקרים. את המקרה של אהרון כהן משער העמקים אני מכיר מסיפורים, לגבי ישראל בר משום מה בכל מקום כתוב שהוא נעצר בתל-אביב וזו כמובן היתה דיס-אינפורמציה של הש"ב, כיוון שהוא נעצר בצומת נהלל-זרזיר, אבי הצביע לי בדיוק על המקום שם היה המפגש הקבוע ושם הוא עצר אותו, זה כשאתה נוסע מהצומת מערבה לכיוון חיפה יש בצד ימין מבנה ישן קטן שהיה אז המבנה היחידי שם, קצת לפני משטרת נהלל, וזה היה המקום.

יוליקה

Member
מנהל
אבל גם הוא וגם היא

סקסיים בטרוף!!!

אגב,אהבתי מאד גם את אבא שלו!!

למעלה