בוקר אור, 21.12 - כמעט עם שפעת...

בוקר אור, 21.12 - כמעט עם שפעת...

מרגישה את זה בדרך. הגרון בוער, העצמות רוחפות והגוף רוצה רק למיטה. היום אני עולה עם המשפחה לירושלים. אבא שלי החכם והמקסים והאהוב, (תסביך אלקטרה כבר אמרנו?...) מקבל פרס חינוך על מפעל חיים בכנסת ואני, בעלי והבת הבכורה ושני אחיי ונשותיהם, ואחותי ובעלה, עולים לרגל לכנסת ביחד עם עוד 400 מוזמנים. אם אני לא חוזרת באלונקה... אז אכנס אחה"צ או בערב לראות מה שלומכם פה. חנוכה נעים ומואר לכולם, שחר

אשריך שזכית ואשריו שזכה למשפחה

אוהבת ומפרגנת, קולקבוד על הפרס!
מעניין לקרוא על פועלו של אביך, אם תרצי לפרט בהמשך. החלמה מהירה
חג שמח

תודה חברימצ'יקים, חזרנו...../images/Emo3.gif

והאייקון של הלשון בחוץ, זה כי כך אני מרגישה. אני עדיין מרגישה בעיצומה של שפעת ונראה לי שתכף אני צוללת למיטה. היה טקס מרגש ומצמרר למדי. אבא שלי הוא אדם מדהים, בן 74, גבוה, נאה ושרמנטי שנראה בן 62 לכל היותר. מלא שמחת חיים וחוכמה והומור ועשייה והכול. אין מילים. הוא איש חינוך ברמ"ח אבריו, היה משנה למנכ"ל משרד החינוך ובכיר מאוד בתפקידיו המרובים. היה בשליחויות חינוכיות במקסיקו ובברזיל, בארה"ב ובאנגליה, שם היינו כולנו, בתור משפחה, כשהייתי בת 13-17 ואלה היו השנים היפות בחיי. הוא קיבל הרבה כבוד וזה מגיע לו. מכל הלב. מעבר לזה הוא אדם נפלא, רגיש והאיש שהכי השפיע על חיי בכלל. הוא תמיד היה לצידי בכל הקשיים והכאבים והצרות ואסונות וגם כמובן בשמחות והאושר שבחיי. אני מתכננת לקבץ את כל המאמרים החינוכיים שכתב ואת ההרצאות שנתן בנושאי חינוך, עד כמה שאוכל, ולערוך הכול לספר. שיתפתי אותו בזה והוא התרגש עד דמעות. הייתי חייבת לשתף אותו כי אני צריכה את שיתוף הפעולה שלו משום שאני לא יכולה לאתר את כל הדברים הכתובים האלה ששמורים רובם אצלו. זהו. אז זה היה היום שלי. ומן הסתם לא עבדתי היום בכלל. מחר יום חדש. בתקווה שאקום בריאה ושלמה. ערב נעים לכולם, שחר

יונית א

New member
תרגישי טוב-

והרבה הרבה שמחה על הזכיה של האבא. ונכון שלא עבדת היום, אבל הרווחת (והוא גם) אירוע של פעם בחיים. שווה את "ביטול הזמן".

למעלה