בוקר אור

בוקר אור ../images/Emo13.gif

אם תוכלו בבקשה להשיה לי על השאלה כיצד עליי לנהוג בעבודה? סווילו פהו לאגוז תודה רבה

שאלה נוספת וחשובה עבורי מאוד

שאלתי את הרונים אם נכון עבורי לטפל בעצמי באמצעות x? פהו גבו בקראנה תודה רבה ויום נפלא

א.

כיצד עליי לנהוג בעבודה? סווילו רון השמש... פהו השתרשי..דאגי לבסיס לאגוז רון המיים..זרמי האמיני בכוונות הטובות של האנשים סביבך...זרמי והיי נכונה אך בהווה דאגי לבסיס..חוזה, תנאים, מקום העבודה, יחסי הצוות וכו. הבהירי כל מה שעמום מבחינתך זהו המקום הנכון בוודעו. תחושי שם טוב אך בהווה תפתחי ותלבני את הצללים העמומים... לשאלה השניה אענה מיד....

ב.

שאלתי את הרונים אם נכון עבורי לטפל בעצמי באמצעות x? פהו > ראשית השתרשי גבו > הכל כתוב מראש בקראנה > הפריה פוריות התשובה מעט זהירה או מסוייגת..אך בפרוש חיובית לפני שאת מטפלת בעצמך באמצעות X (מקווה שזה לא ההוא הביגימיסט...
) ברצינות לשתות מים..לדאוג להעמיק קשב..להתחבר להשתרש ואז התשובה היא כן. אפילו בגבו שמעתי מעיין אנחת רווחה מהצד שכנגד...שהבנת ייעודך/ דרכך..או משהו כזה אז מה שזה לא יהיה הX שלך הפעם ב- ה - צ - ל- -ח - ה !!!!!!

* הערה:

לא באמת שמעתי אנחת רווחה.. ובכלל אני מתקשרת בתדר של אור ולא של קול..
כוונתי היא שבניתוח הצירוף במשפט הרוני שלפני להלן הפתיחה שלך.. המצאותו של גבו בין פהו לבאקרנה...זה כמו.אישור למחשבה.. אך לא מיד בראשית המשפט..אומרים..כן מדוייק אבל עשי זאת בזהירות.. וגם אומרים..לאחר שתשתרשי תהיי במקום המדוייק למצוא יעודך תחושת בטן שלי שזה מפתח חשוב בעבורך..לחיים טובים

לאונרדו שבת שלום ותודה רבה על התשובות!

האמת ששוב אני מתלבטת לגבי דרך הטיפול. האם אוכל לשאול שאלה נוספת בבקשה בקשר לדרך טיפול נוספת שטיפלתי בעצמי בעבר ועשיתי הפסקה? אם זה בסדר מבחינתך אשמח מאוד. שבת שכולה אור ואהבה

תודה רבה !

שאלתי את הרונים האם נכון לי לחזור לטיפול אצל x? סווילו וונג'ו ג'רה שבת מבורכת ומהנה!

בבקשה בבקשה עוד שאלה

אני כל כך מבולבלת ובסערת רגשות לא יודעת כיצד לצאת מהדיכאון הזה. בכל מקרה שאלתי את הרונים כיצד עליי לפעול על מנת להצליח בלימודים שלי? (ממש אין לי חשק לכלום) אף אחד לא מבין אותי... האגאלאז בקראנה סווילו תודה רבה ואור ואהבה לכוולם

../images/Emo92.gif

בכל מקרה שאלתי את הרונים כיצד עליי לפעול על מנת להצליח בלימודים שלי? (ממש אין לי חשק לכלום) אף אחד לא מבין אותי... האגאלאז רון הברד...השהיה המתנה להשתנות הדברים בקראנה הפריה פוריות סווילו רון השמש את בתקופה לא טובה..והיא תחלוף בקרוב לא לעשות..כעת מאום

../images/Emo204.gif

האם נכון לי לחזור לטיפול אצל x? סווילו רון השמש וונג'ו ,רון העלציות ג'רה בוא האביב..הפתחות פריחה. התשובה היא כן.

למעלה